forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Tex 9: Teksaลกki rendลพer (Colosseum)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Colosseum Posted - 30/01/2025 : 11:21:37
๐ŸŽ ๐—ง๐—˜๐—ซ ๐Ÿต: ๐—ง๐—˜๐—ž๐—ฆ๐—”๐—ฆฬŒ๐—ž๐—œ ๐—ฅ๐—˜๐—ก๐——๐—ญฬŒ๐—˜๐—ฅ ๐—๐—˜ ๐—จ ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐——๐—”๐—๐—œ!

๐Ÿ“š Kraj januuara donosi nam novu knjigu neustraลกivog rendลพera Teksa Vilera. Kao ลกto imate priliku da vidite, devetom knjigom zavrลกavamo prethodno zapoฤetu epizodu pod nazivom โ€žDลพeronimoโ€œ, ali istovremeno objavljujemo i kompletnu, ฤuvenu epizodu โ€žTeksaลกki rendลพerโ€œ, na naลกim prostorima poznatu kao โ€žZloฤin na zaleฤ‘enom jezeruโ€œ. Izaลกla iz pera Klaudija Nicija, a u crteลพu maestralnog Guljelma Leterija, ova epizoda svakako predstavlja neลกto najbolje ลกto period oko originalnog broja 300 Teksove regularne serije ima da ponudi. Nabijena akcijom, ali i elementima misterije, ova epizoda biฤ‡e prava poslastica za nostalgiฤare meฤ‘u nama koji je se sjeฤ‡aju iz perioda nekadaลกnje Zlatne serije, kada smo jedva ฤekali da doฤ‘emo do svih nastavaka iste i otkrijemo ko je misteriozni negativac. Istovremeno, ฤitaocima koji do sada nisu imali priliku da je proฤitaju, iskreno zavidimo, jer ฤ‡e se, sigurni smo u to, oduลกeviti! Takoฤ‘e, ovom knjigom zapoฤinjemo joลก jednu fenomenalnu priฤu koju je ilustrovao neponovljivi Galep, a napisao Serฤ‘o Boneli liฤno i koja, ovaj put, u fokusu radnje ima Indijance iz plemena ฤŒejena i njihovog neustraลกivog poglavicu Apanozu, kao i tajanstvenog neprijatelja koji na sve moguฤ‡e naฤine pokuลกava da sprijeฤi potpisivanje mirovnog sporazuma izmeฤ‘u vojske i Indijanaca. Inaฤe, ova epizoda bi se vremenski mogla postaviti u period ratova koje su razliฤita plemena Sijuksa vodila s vojskom Sjedinjenih Drลพava od 1854. do 1891. godine, ฤiji sukobi su odnijeli mnoge ลพrtve na obje strane. Kraj ove priฤe objaviฤ‡emo u jednoj od narednih knjiga, ali vam svakako obeฤ‡avamo da neฤ‡ete dugo ฤekati na to.

Takoฤ‘e, ovom prilikom ลพelimo da vam se zahvalimo na fenomenalnom prijemu naลกe i vaลกe Afriฤke sage omiljenog nam pilota i da vam obeฤ‡amo kako ฤ‡emo marljivo da radimo kako bismo u ลกto kraฤ‡em vremenu objavili i preostale Mister Noove avanture iz tog razdoblja.

๐—จ ๐—ป๐—ฎ๐˜€ฬŒ๐—ผ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜๐—ผ๐—ท ๐—ธ๐—ป๐—ท๐—ถ๐˜‡๐—ถ ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ผ๐˜€๐—ถ๐—บ๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—บ ๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ:
๐Ÿ—ฏ 285: Teksaลกki rendลพer
๐Ÿ—ฏ 286: Zloฤin na zaleฤ‘enom jezeru
๐Ÿ—ฏ 287: ฤŒovjek iz sjenke

๐พ๐‘Ž๐‘œ ๐‘– ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘กโ„Ž๐‘œ๐‘‘๐‘›๐‘’ ๐‘˜๐‘›๐‘—๐‘–๐‘”๐‘’, ๐‘Ÿ๐‘Žฤ‘๐‘’๐‘›๐‘Ž ๐‘—๐‘’ ๐‘›๐‘Ž ๐‘๐‘Ž๐‘๐‘–๐‘Ÿ๐‘ข ๐ป๐‘œ๐‘™๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘š 70๐‘”, ๐‘ข ๐‘š๐‘’๐‘˜๐‘œ๐‘š ๐‘๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘ง๐‘ข ๐‘– ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘–๐‘”๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘™๐‘›๐‘œ๐‘š ๐ต๐‘œ๐‘›๐‘’๐‘™๐‘– ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘š๐‘Ž๐‘ก๐‘ข, ๐‘ ๐‘Ž ๐‘ ๐‘ฃ๐‘’ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘– ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘–๐‘”๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘™๐‘›๐‘’ ๐‘›๐‘Ž๐‘ ๐‘™๐‘œ๐‘ฃ๐‘›๐‘–๐‘๐‘’ ๐‘’๐‘๐‘–๐‘ง๐‘œ๐‘‘๐‘Ž ๐‘ข ๐‘๐‘œ๐‘—๐‘–. ๐พ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘–๐‘๐‘’ ๐‘ ๐‘ข ๐‘˜๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก๐‘œ๐‘›๐‘ ๐‘˜๐‘’, ๐‘™๐‘Ž๐‘˜๐‘–๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘’, ๐‘Ž ๐‘ก๐‘–๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘งฬŒ ๐‘—๐‘’ 300 ๐‘๐‘Ÿ๐‘–๐‘š๐‘—๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘˜๐‘Ž.

๐Ÿ’ฒ Puna cijena naลกeg izdanja iznosi 30 KM, s tim da ฤ‡ete direktno od nas moฤ‡i da ga kupite za ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐Š๐Œ, dakle sa 20% popusta.

๐Ÿ›’ Sva naลกa izdanja dostupna su i u lancu Knjiลพara Kultura (Banjaluka, Prijedor, Sarajevo, Tuzla, Bijeljina, Gradiลกka, Brฤko, Zvornik, Bihaฤ‡, Doboj), te u striparnicama Striparnica Colosseum Banja Luka, Mister No Caffe Stripoteka i Agarthi Comics u Sarajevu.

13   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
henry Posted - 06/02/2025 : 00:41:25
U pravu si, prevideo sam najavu.
A i u originalu stoji Chinatown.
Zbunilo me je ลกto je libelus osmu knjigu nazvao Kineska ฤetvrt iako su to kasnije epizode, 171-175. koje, sad videh, imaju druge naslove.
Je l ovo uopลกte objavljivano na naลกim prostorima?

Edit: Sad vidim, oni su to objavili kao Zmajev povratak
anto Posted - 05/02/2025 : 14:58:43
greลกiลก
imaลก sliku gore gde na naslovnici piลกe Kineska ฤetvrt
henry Posted - 05/02/2025 : 14:24:22
Videh na fejsu da posle ovoga idu 110-112, tu jeste Leteri sa kinezima, ali mislim da se ne zove Kineska ฤetvrt.
Ili greลกim?
anto Posted - 04/02/2025 : 13:15:18
Kineska ฤetvrt je Leterijeva?
Ratni pokliฤ znaฤi u nekom od narednih brojeva.

Ovu Leterijevu sam ฤitao prvi put baลก davno,ali opet sam bio tu negde oko 20 godina starosti,ลกto ฤ‡e reฤ‡i nisam bio viลกe klinac,i dobro se seฤ‡am da mi je sela baลก,ali baลก do jaja,i tada sam baลก negde i zavoleo Teksa.Eto,kao klinac sam mrzeo Kena,a i Teksa nisam ljubio,a danas mi je Ken top klasa devete umetnosti uopลกte,a Teksonja najomiljeniji boneli.
djukak Posted - 04/02/2025 : 12:46:13
A evo i nekoliko fotografija...

DOMI Posted - 01/02/2025 : 00:29:53
Jako dobrooo๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
going going Posted - 31/01/2025 : 22:10:22
Nakon sto sam nabavio sve do sada izasle knjige Colloseum Teksa zasigurno se moze reci da je ovo najbolje izdanje Teksa na nasim prostorima i nesto sto je bilo preko potrebno nasem trzistu i ljubiteljima Teksa.
wesskowaz Posted - 30/01/2025 : 20:38:59
Imam u ZS, ali ovako neลกto je greota ne nabaviti.
teller Posted - 30/01/2025 : 15:37:20
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Jedina dilema je kupiti odmah ili saฤekati novog Mister Noa pa kupiti u kompletu...

Da... slatke brige..
Hercule Poirot Posted - 30/01/2025 : 14:22:17
Jedina dilema je kupiti odmah ili saฤekati novog Mister Noa pa kupiti u kompletu...
teller Posted - 30/01/2025 : 14:00:47
Odliฤna priฤa...
Samo zadrลพite taj tempo i sve ok...
jaki Posted - 30/01/2025 : 12:23:11
Samo naprid!
(Starog)Texa nikad dosta.
anto Posted - 30/01/2025 : 12:17:34
fuck yeah!!!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000