forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 STJEPAN SEJIC

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
jgoran5 Posted - 31/10/2006 : 20:18:59
JEL neko zna ko je to...potpisao je za top cow

evo linka..:

http://www.comicscontinuum.com/stories/0610/30/index.htm

-------------
carpe diem...
-------------
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
nebezial Posted - 08/01/2014 : 16:18:24
e da je jos namjestit mokrofon pa da ne sutim samo XD
jaki Posted - 06/12/2013 : 15:45:11
http://www.youtube.com/watch?v=xWal45BHPAM&feature=youtu.be
jaki Posted - 01/04/2010 : 07:56:54
Stjepan kao Olićneumoran!
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=25485

nebezial Posted - 05/10/2008 : 03:51:26
znaš, volio bih da bude i ovdje , možda u 3 velika tpba od oko 300 stranica po jednom, nekako mi je to uvjek bio zakon format, nešto ko metabaruni, nije toliko do tržišta koliko bih volio podržati strip ovdje, jer nokad ga doste hehe
jaki Posted - 04/10/2008 : 23:05:56
Da li će biti domaćeg izdanja za Ravine?Ipak ovakvo veliko tržište kao naše ne smiješ propustiti
jaki Posted - 04/10/2008 : 23:02:07
Za Ravine imaš sigurnog kupca!
Tally Posted - 04/10/2008 : 21:59:16
Provjerite što Wizard priča o našem Stjepanu: http://www.wizarduniverse.com/092408topcowspotlight.html
nebezial Posted - 04/10/2008 : 21:49:08
rico pogodio si u centar. strip je ono što volim, pričati priče, kad sam bio mlađi želio sam postati pisac no opisivanje stvari koje sam ionako mogao nacrtaati bilo mi je ....nemotivirajuće. radio sam i radim ja pomalo na igrama, alii to samo za domaće dečke i cure. nemam volju još se baciti pre aktivno u taj svijet. ponuda je bilo i bit će ih no dok strip živi ja ću se njim baviti. čak me ni filmska industrija ne mami. i tamo pucaš tuđu viziju. a ovako, u witchbladeu ron piše a ja bacam zaplete i ideje za negativce, kao tim savršeno funkcioniramo. on će mi pomoći i sa ravineom. priča i dijalozi su moji no on će pregledati i pomoći mi da dijalozi budu još bolji, jer bi bilo jadno da 8 godina pripremam stvar i onda uzaserem zbog nekog ego tripa XD

ubrzo ćemo objaviti i datum izdavanja, izlazu u 09, i mrcina je lol svako izdanje je 96 stranica, od toga 86 priče i 10 dodataka o svijetu , mitovima , povjesti, oružjima magiji, the works. i tako 12 izdanja , 4 izdanja godišnje.

nisam htjeo onaj tanki 21 stranični format jer je ofo fantasy, i kao takav bi patio od isforcanih cliffhangera na kraju svakog izdanja od 21 stranicu, ovako nije nešto što se pročita dok imaš sraćku XD
Rico Posted - 04/10/2008 : 15:25:29
Hm, mislim da stvar uopce nije u slavi, vec u cistoj ljubavi prema stripu, kod Sejica mislim i prema samoj prici. Biti jedan od 100 ljudi u uredu ili imati svoj radni prostor u kojemu si i gazda i cistacica meni je neusporedivo ljepse.
Svoj put u svijet stripa je tako genijalno odradio, uz ogromni trud, dakako, da sad moze raditi na svojim projektima sto je od pocetka i htio. I vjerujem da ce biti para kao 10X da radi kao gamerski radnik. Ako mu ovaj Ravine dobro prodje u sto ne sumnjam, eto njega i na filmu :)
Dommy Posted - 03/10/2008 : 21:07:11
S jedne strane je to posao iz snova (kao stalni posao, svejedno je li u gamerskoj ili filmskoj industriji), ali po cijenu postajanja jos jednim anonimnim korporativnim pijunom. Novac ili slava? Ja bih izabrao slavu, novac bi vec dosao. :)
jaki Posted - 03/10/2008 : 16:17:07
al će biti para
Dommy Posted - 03/10/2008 : 15:23:30
Je, pa nitko nece ni cut za njega.
jaki Posted - 01/10/2008 : 17:00:54
Moga bi se ostavit stripova i bacit na dizajn za video igre.
The Hammer of Hell Posted - 01/10/2008 : 13:01:23
A nu Šejića:

http://forum.superpouvoir.com/showthread.php?p=215001#post215001
Dommy Posted - 27/08/2008 : 20:47:12
Jebeš Diego, imamo CRŠ, haha. :D

...

I ja bi u Diego. :(
jaki Posted - 13/08/2008 : 18:08:53
daj slike b.....!San Diego je raj.
nebezial Posted - 13/08/2008 : 09:55:26
ajme meni san diego je bio više nego predobar... kao prvo konvencijski centar je monstruozan a kao drugo ....praznik za sva čula.moram nrgdje uploadati se fotke sa puta a ima ih ko dreka. i woohoo najavili smo ravine a prvo izdanje bacamo u prodaju u new yorku u veljači jer hoće da to bude kao podevent ili nešto slično. moram naaći blog od tipa koji je snimao cijeli panel jer je pišarija od smjeha najbolji trenutci su verbalni dvoboj između marc silvestrija i seth greena kojega ni knedla u grlu nebi mogla ušutkati te zajebancija koja je izrodila nakon što je moj izdavač blebnuo da će prema ravineu gospodar prstenova izgledati kao školska predstava-----nakon toga počinje takva salva gluposti da su se ljudi drapali od smjeha. marvelova zona je bila baš drito ispred nas i tamo su imali sve od crtača do pjevača do glumaca. mi s druge strane smo imali sve osim pjevača jer su nam došli glumci za film magdalena, btw negativca glumi onaj koji je glumio vilenjaka iz hrllboya 2
tip je karizmatičan do jaja. a nakon svega toga išli smo u los angeles

jedina loša tpočka puta...... 12 sati sirovog leta lol
Tally Posted - 23/07/2008 : 10:36:09
HOT NEWS! NEBEZIAL (AKA STJEPAN SEJIC) WILL BE AT TOP COW 2008 SAN DIEGO COMIC-CON!
Here it is signing and panel shedule*

THURSDAY, JULY 24
12 - 1:30 p.m.

Stjepan Sejic (artist, Witchblade, Broken Trinity)

FRIDAY, JULY 25
5:30 - 7 p.m.

SATURDAY, JULY 26
2 - 3 p.m.

3 - 4 p.m. HERD IT THROUGH THE BO-VINE (panel, Room 2)

SUNDAY, JULY 27
1 - 2:30 p.m.

*SCHEDULE IS SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
dzuka Posted - 03/05/2008 : 15:30:44
quote:
Originally posted by nebezial

sad sam se vratio prekjučer iz new yorka i calgarija, konvencije su prelude, i napokon ugovorio ravine top cow će ga izdavati imat ću prezentaciju u srpnju u san diegu woohoo tamo ćemo imati i male preview knjižice a prvo izdanje kontam da će izaći najesen otprilike

stjepane, ajd mi se, pliz, javi na mejl- goran.sudzuka@gmail.com
jaki Posted - 03/05/2008 : 07:53:43
držim ti fige
A evo počet ću čitat i vičblejd radi tebe.
nebezial Posted - 03/05/2008 : 06:51:03
sad sam se vratio prekjučer iz new yorka i calgarija, konvencije su prelude, i napokon ugovorio ravine top cow će ga izdavati imat ću prezentaciju u srpnju u san diegu woohoo tamo ćemo imati i male preview knjižice a prvo izdanje kontam da će izaći najesen otprilike
tomislav.baretic Posted - 17/04/2008 : 23:21:30
ej kirac jesi ti trenutno u crikvenici ili...
ako jesi, blizu smo, gledam na crikvenicu iz grižana pozz
mifugo Posted - 16/04/2008 : 22:52:17
jel to i scenaristički isto baš tvoje (ravine)? izgleda jako obećavajuće...
jaki Posted - 20/03/2008 : 14:44:16
ako nije tajna,koji je izdavač u pitanju?
nebezial Posted - 20/03/2008 : 14:24:50
woohoo sjetio sam se svojeg prokletog passworda, e sad što se tiče ravinea upravo završavam zadnje detalje prvog itzdanja i naveliko prangijam po drugom, sad ću u new yorku dogovoriti sve detalje oko izdavanja i onda bi trebao biti vani najesen, prvo izdanje je 86 stranica sirovog stripa plus 14 stranica bonus materijala o svijetu ravinea pregled povjesti paladia regije oko koje se ova priča crti its, dizajni i slično

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000