T O P I C R E V I E W |
marlowe |
Posted - 18/08/2007 : 12:44:07 U izdanju SKC Novi Sad, kao sedmi album u ediciji Dirty koja objavljuje mahom stripove novosadskih autora, izašla je kompilacija stripova Wostoka, u crno-beloj tehnici i na 130 strana. Najveci deo albuma zauzima Istina o Jozefu K. i Gregoru Samsi.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
William_Wallace |
Posted - 11/09/2007 : 00:49:19 Koliko kosta ova knjiga? |
BlekenDekara |
Posted - 06/09/2007 : 17:50:29 jozef k. je za razliku od ostalih kafkastija wostokovih(barem onih koje sam ja imao prilike da vidim)STVARNO dobro uradjen... |
BOC |
Posted - 06/09/2007 : 17:44:37 može li se to od nekud naručit?
neš sam malo čito te njegove adaptacije kafke kad bih naletio (u kompilacijama komikaza), nije da me baš oduševilo, al podržo bih. |
BlekenDekara |
Posted - 18/08/2007 : 16:50:13 quote: Originally posted by marlowe Najveci deo albuma zauzima Istina o Jozefu K. i Gregoru Samsi.
...koji je svoju shtampanu premijeru doziveo u tretjem broju(odnosno dvobroju) najboljeg strip fanzina 90ih, znanim pod imenom Lavirint:)))
**************** "It eats you starting with your bottom!" |