T O P I C R E V I E W |
marlowe |
Posted - 08/11/2007 : 10:27:08 Dajte svoj glas za onu strip reviju koja vam je najbolja i po sadržaju i po tisku, formatu i grafičkom izgledu.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Raspucin |
Posted - 23/12/2007 : 18:51:00 nabavio sam stare neke stare brojeve Stripoteke. Ovo su radili stripovski potkovani i obrazovani ljudi. Kapa dole. Da li su srpske ili nisu srpske, možda bi trebalo rešiti nekim sporazumom o sukcesiji jugoslovenske stripovsko-kulturne baštine. Moje mišljenje je da su to srpska strip izdanja. Izdavani su u jugoslovenskoj Repulici Srbiji, na srpskom jeziku i trebalo bi da su srpska. Kad smo delili zlato i zgrade ambasada, onda da podelimo i stripovsku zaostavštinu. |
dveribad |
Posted - 23/12/2007 : 18:21:59 quote: Originally posted by axle munshine
A provokacije tipa da ovo nisu srpska izdanja necu da komentarisem...
-Zašto misliš da su provokacije?-Sa moje strane zaista nisu.Na temelju čega su to srpska izdanja? |
culfis |
Posted - 22/12/2007 : 01:18:27 1.yu strip 2.stripoteka 3.eks |
axle munshine |
Posted - 15/11/2007 : 19:25:02 A provokacije tipa da ovo nisu srpska izdanja necu da komentarisem... |
axle munshine |
Posted - 15/11/2007 : 19:23:09 quote: Originally posted by Man_of_Steel
quote: Originally posted by axle munshine
@Man of steel Nego,reci ti Celicni,kako to da si glasao za Stripoteku?Zar ne rece ti da je nikad nisi kupio,da je vidjas na kioscima ali je ne kupujes.Nesto se tu promenilo?
Jap, zadnja par broja uzimam. Za sve je zasluzna tvoja jaka harizma koja nas sve okuplja oko tebe! Stvarno bez veze sto se ranije nisam prosvetio... Kasni po par dana u odnosu na vece (a i manje gradove) ali glavno je da redovno stize i da za 80 dinara uvek mogu da je kupim... U tome je caka.
Neces se pokajati Celicni,sigurno...a ja sam u tvojim godinama vec uveliko kupovao Sunkove i Strip artove,he,he,bese to milina,kad se samo setim... |
ned_lynx |
Posted - 15/11/2007 : 19:08:52 Nabolja?
Kad ubaciš J u naslov teme, možemo da diskutujemo. |
dubac |
Posted - 15/11/2007 : 17:28:57 quote: Originally posted by forsaken demon
Disney Show je ime izdanja koje je izlazilo, ima sad već podosta godina, karakteristično po tome što je bilo veliko(veće nego almanah, možda 4-5 puta, ne sećam se nisam davno video to), a bilo je poznato i po veoma lošem koričenju, skoro svaki se raspao. :) Izašlo je svega nekoliko brojeva...
Naravno da nije samo za malu decu samo, to su priče za sva vremena i sve godine uzrasta...
Izsala su svega cetiri broja. Lose su koricena to je tacno ali su i podebela prilicno pa je i to uticalo da se raspadaju lako u to vreme nestasice kvalitetnog papira i materijala. Veoma redka edicija posebno u dobro ocuvanom stanju. |
forsaken demon |
Posted - 15/11/2007 : 16:47:23 Disney Show je ime izdanja koje je izlazilo, ima sad već podosta godina, karakteristično po tome što je bilo veliko(veće nego almanah, možda 4-5 puta, ne sećam se nisam davno video to), a bilo je poznato i po veoma lošem koričenju, skoro svaki se raspao. :) Izašlo je svega nekoliko brojeva...
Naravno da nije samo za malu decu samo, to su priče za sva vremena i sve godine uzrasta... |
Man_of_Steel |
Posted - 14/11/2007 : 19:32:18 quote: Originally posted by forsaken demon
A Disney Show? :) Glasao bih za to da je bilo, pa sam otišao na Almanah... Mada PZ i MZ bi isto dobili moj glas. Eh, kako je lepo bilo dok su izlazili(Osim PZa kojeg sam jednostavno prestao da čitam, verovatno zbog relokacije resursa za buduće strip kupovine :) ). Stripoteku sam isto kupovao ponekad, ali ništa vredno pomena, sačuvao sam jedino brojeve sa Kranom čiji mi se prepev B.Kerca dosta dopao... Ali ni to nisam uspeo sve da pohvatam. :(
ZS,LMS i ostala, slična izdanja sam zaobilazio uvek u šitokom luku... Not my cup of tea.
Pa Disney Show nije samo stivo za malu decu. T odokazujem ja! Napunih 16 ljeta i jos ga citam svakog prvog (Miki Mausa). Ko mi se smeje, nek se smeje! |
forsaken demon |
Posted - 14/11/2007 : 19:01:44 A Disney Show? :) Glasao bih za to da je bilo, pa sam otišao na Almanah... Mada PZ i MZ bi isto dobili moj glas. Eh, kako je lepo bilo dok su izlazili(Osim PZa kojeg sam jednostavno prestao da čitam, verovatno zbog relokacije resursa za buduće strip kupovine :) ). Stripoteku sam isto kupovao ponekad, ali ništa vredno pomena, sačuvao sam jedino brojeve sa Kranom čiji mi se prepev B.Kerca dosta dopao... Ali ni to nisam uspeo sve da pohvatam. :(
ZS,LMS i ostala, slična izdanja sam zaobilazio uvek u šitokom luku... Not my cup of tea.
|
Man_of_Steel |
Posted - 13/11/2007 : 15:16:55 quote: Originally posted by Raspucin
Ja sam glasao za Zlatnu Seriju, ne zato što mislim da je najbolja, nego zato što sam je najviše čitao. Mislim da bi mi sada verovatno bila interesantnija Stripoteka, ali šta ću kad je nikad nisam kupovao.
Moj drug! Ja poceo pre par meseci i jos se nisam pokajao, a i ne verujem da hocu... |
marlowe |
Posted - 13/11/2007 : 00:40:54 Pa, pocni da je kupujes. Nikad nije kasno. |
Raspucin |
Posted - 13/11/2007 : 00:31:40 Ja sam glasao za Zlatnu Seriju, ne zato što mislim da je najbolja, nego zato što sam je najviše čitao. Mislim da bi mi sada verovatno bila interesantnija Stripoteka, ali šta ću kad je nikad nisam kupovao. |
zlatkob |
Posted - 13/11/2007 : 00:22:28 quote: Originally posted by dveribad
-Samo su ti Mikijevo carstvo i Mika miš srpske revije,a još su i na ćirilici,a obzirom da na ovom forumu sigurno nema niti jedan čojek koji je ove dvije revije pročitao,sve je bez veze.
Ali je zato jedan glasao 37 puta za Mikijevo carstvo |
Dado |
Posted - 12/11/2007 : 17:45:27 quote: Originally posted by dveribad
-Od ovih revija,samo su ti dvije srpske.Sve ostalo su YU revije i edicije.-Ne shvaćam što želiš dokazat ili samo provociraš ljude(zajebavaš)?-Ili što se tiče poreza;--ljepo piše_"Ovo izdanje je oslobođeno Osnovnog(saveznog) i posebnih poreza na promet aktom Sekretarijata za obrazovanje,nauku i kulturu SAP Vojvodine broj413-155/73 od 3.januara 1973.godine"--PIŠE NA SVAKOJ EDICIJI ZS I LMS!
-Samo su ti Mikijevo carstvo i Mika miš srpske revije,a još su i na ćirilici,a obzirom da na ovom forumu sigurno nema niti jedan čojek koji je ove dvije revije pročitao,sve je bez veze. -Pretpostavljam da ćeš doć na CRŠ,pa možemo uz piće raspravljat.
Nemas ti pojma, to je sve kulturoolosko nasledje, postoje merodavni instituti koji to odredjuju! Mozda nisi znao ali i sportske kolektivne rezultate koje je ostvarila YU je netko nasledio, pogodio tko? Kako su ti medjunarodni instituti merodavni... samo steta sto se ne postivaju u svim segmentima. |
Dado |
Posted - 12/11/2007 : 17:37:53 quote: Originally posted by Renky
Ili da je pisalo, YU revija... pri čemu pomalo provociram aludirajući na onu raspravu u vezi Kena.
He-he pa sto mislis zasto je on otvorio ovo... Prozirno, prozirno... ali neka ako ga zabavlja... |
dveribad |
Posted - 12/11/2007 : 17:05:05 -Od ovih revija,samo su ti dvije srpske.Sve ostalo su YU revije i edicije.-Ne shvaćam što želiš dokazat ili samo provociraš ljude(zajebavaš)?-Ili što se tiče poreza;--ljepo piše_"Ovo izdanje je oslobođeno Osnovnog(saveznog) i posebnih poreza na promet aktom Sekretarijata za obrazovanje,nauku i kulturu SAP Vojvodine broj413-155/73 od 3.januara 1973.godine"--PIŠE NA SVAKOJ EDICIJI ZS I LMS!
-Samo su ti Mikijevo carstvo i Mika miš srpske revije,a još su i na ćirilici,a obzirom da na ovom forumu sigurno nema niti jedan čojek koji je ove dvije revije pročitao,sve je bez veze. -Pretpostavljam da ćeš doć na CRŠ,pa možemo uz piće raspravljat. |
Man_of_Steel |
Posted - 11/11/2007 : 12:28:48 quote: Originally posted by axle munshine
@Man of steel Nego,reci ti Celicni,kako to da si glasao za Stripoteku?Zar ne rece ti da je nikad nisi kupio,da je vidjas na kioscima ali je ne kupujes.Nesto se tu promenilo?
Jap, zadnja par broja uzimam. Za sve je zasluzna tvoja jaka harizma koja nas sve okuplja oko tebe! Stvarno bez veze sto se ranije nisam prosvetio... Kasni po par dana u odnosu na vece (a i manje gradove) ali glavno je da redovno stize i da za 80 dinara uvek mogu da je kupim... U tome je caka. |
axle munshine |
Posted - 10/11/2007 : 22:31:43 @Man of steel Nego,reci ti Celicni,kako to da si glasao za Stripoteku?Zar ne rece ti da je nikad nisi kupio,da je vidjas na kioscima ali je ne kupujes.Nesto se tu promenilo? |
Man_of_Steel |
Posted - 10/11/2007 : 12:19:53 quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Man_of_Steel
quote: Originally posted by srdjandj
Politikin zabavnik
Koliko god se moze smatrati strip-revijom...
Što je stavio onda na glasanje
Pitas pogresnu personu! |
axle munshine |
Posted - 09/11/2007 : 22:53:52 Stripoteka...po svemu... |
srdjandj |
Posted - 09/11/2007 : 18:24:45 quote: Originally posted by Man_of_Steel
quote: Originally posted by srdjandj
Politikin zabavnik
Koliko god se moze smatrati strip-revijom...
Što je stavio onda na glasanje |
Man_of_Steel |
Posted - 09/11/2007 : 17:20:55 quote: Originally posted by srdjandj
Politikin zabavnik
Koliko god se moze smatrati strip-revijom... |
srdjandj |
Posted - 09/11/2007 : 16:47:00 Politikin zabavnik
|
Man_of_Steel |
Posted - 09/11/2007 : 16:34:12 quote: Originally posted by zlatkob
Ko je glasao 20 puta za Mikijevo carstvo?
Da ti pomognem: Ja nisam! Ko je nek se javi... |