T O P I C R E V I E W |
Rinvit |
Posted - 14/11/2007 : 11:51:25 Postovani,
jedan sam od autora serije ceskih fantasy prica koju trenutno pripremam za izdanje. Knjige su rezultat vise nego desetogodisnjeg rada i radi se o sasvim originalnom projektu u okviru ceske i slovacke fantasy knjizevnosti. Osim drugih stvari zaduzen sam takodjer za graficko oblikovanje knjige i posto bih joj volio dati neki comics-look, odlucio sam traziti ilustratora na ovom forumu.
Da ne duljim i da objasnim ono vazno "ali..." u nazivu. Premda trazim ilustratora, ne mogu ponuditi neki odredjen honorar osim provizije iz prodaje. Izdavac ne zeli nista riskirati pa se ovo tice i nas, autora tekstova. Medjutim, mozemo se dogovoriti na nekom minimalnom honoraru + provizija, jos ne znam, otvoren sam svim prijedlozima, zasad bih samo volio znati ima li nekog koga bi ovo interesiralo? Nadam se da bi ovaj prijedlog mogao zvucati zanimljivo za nekog studenta likovne akademije koji bi suradnju sa ceskim izdavacem i izdanje knjige mogao staviti u svoj curriculum vitae i slicno.
Nadam se vasim komentarima, prijedlozima, primjedbama, savjetima...
Hvala
Jan a.k.a Rinvit |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Rinvit |
Posted - 25/11/2007 : 00:24:19 quote:
koji ti je mail Rinvit?
rinvit@rinvit.net |
mifugo |
Posted - 21/11/2007 : 18:35:03 neko je bio stavio neke linkove na onoj drugoj temi di su bili zakon crteži nekog lika, i to baš fantasy...
ako se ipak odlučite isprsit, uzmite šejića...  |
Rico |
Posted - 14/11/2007 : 23:44:18 Prvo kao sto je i red, pozdrav za Rinvita. Drugo, pises Hrvatski bolje od mnogih od nas i trece sretno s ilustratorom i cijelim projektom. |
Rinvit |
Posted - 14/11/2007 : 23:33:13 quote:
pa zar ti nije lakše naći nekoga u češkoj
Nazalost nije, ali razloga zasto kod nas bas intenzivno ne trazim ima vise. Prvo, premda ima entuzijasta, strip u Ceskoj nikad nije bio jak zanar i nema bas puno ljudi koji se bave crtanjem stripova. Drugo, volio bih da na knjizi suradjuju i stranci - to nije radi "marketinga" ili kako se to zove, vec cisto zbog ideje medjunarodne suradnje koja mi je simpaticna i bliska. Ja sam po obrazovanju kroatist, hrvatska strip scena mi se jako svidja, pa probam njene reakcije :-)
Sto se ostalog tice - kao sto rekoh, otvoren sam svim prijedlozima. Ne kazem da popunjen zivotopis je dovoljna motivacija, ali uslovi su nazalost takvi. Iskreno, ja bih bio najsretniji da imam velik budzet na raspolaganju i mogao ponuditi nesto konkretnije. |
Pavel01 |
Posted - 14/11/2007 : 20:16:20 User Name: Man_of_Steel Age: 16
TO se trazi!   |
Man_of_Steel |
Posted - 14/11/2007 : 19:34:15 Pa ko voli nek izvoli, covek je lepo izneo ponudu, a sto je najbolje REALNU ponudu koja ne jamci ruzicastu buducnost vec honorarni poslic... |
Pavel01 |
Posted - 14/11/2007 : 18:10:56 mcn-e reagiraj! :) ne kanim umanjiti vrijednost ponude, ali odavno sam postao alergican na izjave poput "perspektiva", "zivotopis" i sl. "minimalan honorar + provizija" zvuci lijepo; posteno i iskreno. samo izbaci taj curriculum vitae. :) |
kreso_stanic |
Posted - 14/11/2007 : 14:45:16 quote: Originally posted by Rinvit
Postovani,
jedan sam od autora serije ceskih fantasy prica koju trenutno pripremam za izdanje. Knjige su rezultat vise nego desetogodisnjeg rada i radi se o sasvim originalnom projektu u okviru ceske i slovacke fantasy knjizevnosti. Osim drugih stvari zaduzen sam takodjer za graficko oblikovanje knjige i posto bih joj volio dati neki comics-look, odlucio sam traziti ilustratora na ovom forumu.
Da ne duljim i da objasnim ono vazno "ali..." u nazivu. Premda trazim ilustratora, ne mogu ponuditi neki odredjen honorar osim provizije iz prodaje. Izdavac ne zeli nista riskirati pa se ovo tice i nas, autora tekstova. Medjutim, mozemo se dogovoriti na nekom minimalnom honoraru + provizija, jos ne znam, otvoren sam svim prijedlozima, zasad bih samo volio znati ima li nekog koga bi ovo interesiralo? Nadam se da bi ovaj prijedlog mogao zvucati zanimljivo za nekog studenta likovne akademije koji bi suradnju sa ceskim izdavacem i izdanje knjige mogao staviti u svoj curriculum vitae i slicno.
Nadam se vasim komentarima, prijedlozima, primjedbama, savjetima...
Hvala
Jan a.k.a Rinvit
pa zar ti nije lakše naći nekoga u češkoj |
|
|