T O P I C R E V I E W |
z_zadar |
Posted - 01/12/2008 : 12:12:25 New Life Game strip, objavljen na Storyaturama:
http://storyatures.lotrab.com/Prica.aspx?p=Prica015
Autor (a to sam ja), jako voli stripove i oduvijek je želio stvarati iste, ali nedostatak umijeća crtanja mi je ovo uvijek onemogućivao... dok nisam otkrio nove medije...
Ova je priča u 184 slika, jaka posveta noiru, sa puno klišea, ali vrlo ozbiljna, i sa, nadam se originalnom raspletom.
Vama na volju, probajte, pročitajte, komentirajte, pljucajte ili podržite. Zanima me kako pravi strip funovi gledaju na ovo.
Pozdrav!
|
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
degman |
Posted - 04/09/2011 : 21:28:24 predobro, treba dosta toga proradit, ali lego me uvik odusevi |
ned_lynx |
Posted - 26/07/2011 : 23:32:20 Zanimljivo, što se prve priče tiče; izvedba je na nivou, a kao prvi utisak, kapa dole.
Ovu ću novu tek kasnije moći da pročitam.
Šteta, što mi je ovaj topik prosto ostao neotkriven, sve do sada. |
z_zadar |
Posted - 26/07/2011 : 21:23:31 Novi film noir lego strip iz iste radionice:
Riječ je o jednoj priči, podjeljenoj u tri djela. Ovo je link za sva tri:
http://storyatures.com/Price.aspx?s=Nor%20Life%20Death
Žanrovski, klasičan film noir, nadam se da će se svidjeti ljubiteljima istog. Priča naoko mistična, no u stvari vrlo prizemna, na čvrstim temeljima frojdovske psihoanalize, no da ne spoilam previše...
|
mrav |
Posted - 19/12/2008 : 23:15:14 Uh Lego strip ?!?! Svidja mi se. |
Barker |
Posted - 18/12/2008 : 18:47:06 svaka cast na trudu, jako neobicna zamisao izvedena sasvim dobro. neke slike/kadrovi ipak nisu bili bas najjasniji, ali to se sve da srediti. |
Markos |
Posted - 17/12/2008 : 13:04:56 Izvrsno. Neobično, ali izvrsno. |
Deers |
Posted - 17/12/2008 : 12:49:11 Sviđa mi se....atmosfera ti je super...a C/B pun pogodak :D |
Lord Vader89 |
Posted - 01/12/2008 : 20:52:43 quote: Originally posted by z_zadar
Hvala na brizi, ali sve je regularno... Smije se koristiti LEGO, sve sam već proučio. Nije baš cool reklamirati multikorporaciju, ali zasad nisam našao boljeg način za stvaranje ovakvih priča.
Kvragu, baš sam bio ponosam na kadriranje! :)
Šteta što si odustao od ovog formata fotografiranja, vjerujem da ovaj medij ima puno mogućnosti...
Hvala na komentaru.
Da govoris o Koka koli, Adidas patikama ili Samsung tehnici, slozio bih se sa tobom. Ali kad je Lego u pitanju - SAMO REKLAMIRAJ! |
kreso_stanic |
Posted - 01/12/2008 : 16:03:44 dobro je da je c/b i ideja mi se sviđa, mozda malo si mogo bolje brigtness/contrast podesit na nekim fotkama. i mislim da bi bilo bolje da je više kadrova na jednoj stranici, kao u stripu, to daje ugodu čitanja- prelaženje s kadra na kadar. zamisli da imas strip koji ima jedan kadar na svakoj stranici- nije baš najsretnije rješenje. + ako malo naučiš photoshop mogao bi vrlo jednostavno mijenjati izraze lica na likovima, mislim da bi to bilo dosta efektno.. samo naprijed! |
z_zadar |
Posted - 01/12/2008 : 15:20:09 Hvala na brizi, ali sve je regularno... Smije se koristiti LEGO, sve sam već proučio. Nije baš cool reklamirati multikorporaciju, ali zasad nisam našao boljeg način za stvaranje ovakvih priča.
Kvragu, baš sam bio ponosam na kadriranje! :)
Šteta što si odustao od ovog formata fotografiranja, vjerujem da ovaj medij ima puno mogućnosti...
Hvala na komentaru. |
z_zadar |
Posted - 01/12/2008 : 13:24:00 Štooo???? Pa odkud ta ideja?!?!
Ne, to su moje fotke, ja slikao, ja slagao, ja pisao!!! Svašta! Hmm, razmišljajući otkud ta ideja - jedino mi na pamet pada, da sliek i tekst nisu skroz usklađeni, pa si zato to pomislio. To bi bio minus za mene... Ali isto...
Anyway, radim stripove s igračkama već dva mjeseca, dobar dio možete vidjeti na: storyatures.lotrab.com (gdje sam doduše uspio skupiti još istomišljenika). Maštam kako ću jednog dana najbolje od njih skupiti na papir, pa biti priznat ko pravi stripautor, makar bez nacrtanog ijednog crteža.
Ovaj strip mi je kapitalno djelo od zadnjih mjesec dana rada. Ideja je bila tako obraditi fotke da što više podsjećaju na cb strip, a jasno i na klasične noir filmove. U stvari sam prilično ponosan an rezultat, ali me jako zanima što ostali misle.
Zasad... ovo mogu samo shvatiti kao pozitivan komentar na fotke :D "Tol'ko dobre, da sigurno nisam ja radio" :D:D:D
EDIT:
aha, sad mi pada na pamet... to si pomislio jer nema oblačića i tekst nije preko slike? Razlog ovome je što web radim dvojezično, i tako mi je najlakše prevesti priče. Dajte komentirajte, jel to loše? Stil starih stripova, a i ova je cijela priča prepričana iz lica glavnog lika, mislio sam da stil odgovara... ?
|
|
|