forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 question for bane

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mlLandj3 Posted - 19/10/2009 : 14:42:30
Bane, what is this and when is it going to be available in serbo-croatian?
sincerely,
[URL=http://img196.imageshack.us/i/cameronhill.jpg/][/URL][URL=http://g.imageshack.us/img196/cameronhill.jpg/1/][/URL]
CAMERON HILL by Bane Kerac
During the siege of Masada a group of zealots take two
mysterious red clay jars from the legendary fortress. As
they make their way through Egypt, desert brigands steal
one of the jars. The zealots then bury the other jar, its
existence forgotten until it shows up at a recent Sotheby's
auction where it is bought by wealthy Simon Baldwin.
But he’s not the only one interested in the centuries old mystery. Mob boss Claymore Stevens wants a piece of the
action. Also curious is historian Norma Marlowe, who knows
about the legend. Norma calls on her friend Cameron Hill to
investigate. But it seems a senator who is forming a modern
day Knights Templar stands in his way.
This forces Cameron to join forces with Marina, a former
girlfriend of mixed repute. Hill finds that hunting down this
legendary, historical artifact may be his toughest case ever.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
culfis Posted - 10/12/2009 : 22:20:18
nekako cemo doci do toze... ne deluje mi kao tip koji moze bez akcije, mora da mister klejton ima nekog keca u rukavu?!
drakulloni Posted - 10/12/2009 : 21:32:17
quote:
Originally posted by cat claw

Izvrsicemo orkestrirani pritisak na Baneta da krene u projekat KOBRA the ultimate collection i onda ostaje da polako cekamo sajmove ...
[/quote]

Pogresna adresa. Prava adresa je Toza Obradovic. Posto sam ja izdao Cat Claw, Toza je zaduzen za Kobru.
[/quote]

Ukoliko poznajes Mr.Tozu, prenesi mu nase zelje i pozdrave
cat claw Posted - 10/12/2009 : 14:59:31

[/quote]
Izvrsicemo orkestrirani pritisak na Baneta da krene u projekat KOBRA the ultimate collection i onda ostaje da polako cekamo sajmove ...
[/quote]

Pogresna adresa. Prava adresa je Toza Obradovic. Posto sam ja izdao Cat Claw, Toza je zaduzen za Kobru.
drakulloni Posted - 10/12/2009 : 13:32:29
quote:
Originally posted by culfis

`nas sistem`

xxexexexexex pa da, prosto ne znam sta mi bi.
culfis Posted - 10/12/2009 : 12:27:42
`nas sistem`
Stvarno, kakvi su pravni okviri za objavljivanje Kobre? Mora li bas HC? Zasto stripoteka ne bi izdala `specijalac`??? Pitanja se gomilaju, a vreme prolazi...
drakulloni Posted - 10/12/2009 : 11:25:13
Pa da. Moglo bi to da se oradi. Bane uz pomoc ljudi iz Marketprinta. Ponekad mi je stvarno dosta tih "vanjskih" upada. Izdaju se svi moguci stripovi sa strane, a od nasih autora nigde nista. I to sto ima nije lako dostupno. Ali to vec nije problem samo kod stripova, to je neki generalni trend u ovoj zemlji. NPR: Znas sve o Ricardu Nojtri iz Kalifornije, a pojma nemas o Emilijanu Josimovicu.

Eto ima tih primera svuda po nasem edukativnom sistemu, a i sistemu uopste.
culfis Posted - 10/12/2009 : 11:12:34
quote:
Originally posted by drakulloni

Koji je najbolji nacin za sakupljanje Kobre?

To mi je jedan od prvih stripova. Epizoda " Covek sa dva zivota ". U izdanju YU-stripa.

Da li je posle toga Kobra objavljen u nekoj novoj ediciji, koja je objedinila sve brojeve?

drakulloni Posted - 10/12/2009 : 11:03:44
Koji je najbolji nacin za sakupljanje Kobre?

To mi je jedan od prvih stripova. Epizoda " Covek sa dva zivota ". U izdanju YU-stripa.

Da li je posle toga Kobra objavljen u nekoj novoj ediciji, koja je objedinila sve brojeve?
Curunir Posted - 08/11/2009 : 00:41:42
za poludit. pljacka vrtice. nekidan su ga zamalo pribili polaznici jednoga, al in je umaka. mislin, pobiga. pokusa je umakat tetama, al je trevija kuvara
lwood Posted - 07/11/2009 : 18:01:45
u "Zvončiću?"
globinjo Posted - 07/11/2009 : 16:42:25
quote:

Gde si nabavio gramofon star svega tri godine?

u vrtiću
cat claw Posted - 05/11/2009 : 21:25:07
Gde si nabavio gramofon star svega tri godine?
globinjo Posted - 05/11/2009 : 16:01:20
imam i ja akai gramofon,malo mlađi od mene
Renky Posted - 05/11/2009 : 13:27:43
cat claw Posted - 05/11/2009 : 12:35:50
Nalepnica. Bio sam odusevljen kada ih je neko importovao. Joj te srece da su svi potpisi jednake velicine kao Falk & Barry....

1978. godine sam kupio tapedeck Akai CS702 DII i tuner Akai AT 2200.
Par godina kasnije sam postao ponosni vlasnik reel to reel taperecordera Akai GX 625 DB koji i danas radi.
Uvek sam bio osim sveta, hehe....

Renky Posted - 05/11/2009 : 10:55:20
Da da... i od kada datira Banetova opčinjenost Akaijem.
mcn Posted - 05/11/2009 : 10:44:17
quote:

Btw, ova slika je zanimljiva i zato sto sam klasicne dve slike plan-kontraplan smestio u jednu i ubrzao kameru.

Ajd' da i ja pitam nešto što me godinama zanimalo: je l' ovaj krug oko potpisa samo uredno otuširan ili je to jedna od onih okruglih naljepnica kakvih je bilo i onomad za kupiti?

Znam, znam: da sam obraćao manje pažnje na pizdarije, a više na plan/kontraplan bio bih danas bolji crtač ...

mcn

cat claw Posted - 05/11/2009 : 08:56:03
Btw, ova slika je zanimljiva i zato sto sam klasicne dve slike plan-kontraplan smestio u jednu i ubrzao kameru.
cat claw Posted - 05/11/2009 : 08:52:21
Ovaj u mornarskoj majici je pok. Svetozar Tomic, Dedica Cvetkovic je debeli s kozjom bradicom, a tip u MAAP kombatoci je Djuka Jovanovic, takodje tehnicki urednik. Ah, lepa vremena kada je Marketprint imao 4 tehnicka urednika i gasio izdanje (Avantura) na 40000 primeraka kao nerentabilno.

Renky Posted - 05/11/2009 : 00:43:17
Ou tenks, zna san da je Cvetković ( a čak ni to 100% ) i dalje nula bodova. Sad znan sve. Dobra baza sa rasterom... he he! Da naslovnice su većinom prectrane ali prilično vjerno/dobro. Enivej, još jednom fala za info.
cat claw Posted - 05/11/2009 : 00:06:44
quote:
Originally posted by Renky

Bane aj mi, pliz, dešifriraj potpis Cvet na naslovnicama Stripoteke ( i Panorame ).

Miroslav - Mile Cvetkovic, iz miloste zvani Dedica. Od rane mladosti se bavio tehnickim uredjivanjem stripova, prvo u izdanjima Ivkovica, a onda je uz Dudu Milosavljevica (Ivkovicevog zeta i jednog od poznatijih dobavljaca stripova) dospeo u Forum. Radio je u redakciji zabavnih izdanja (koja je kasnije prerasla u Marketprint) sve do devedesetih. Imao sam tu cast da deset godina sedim s njim u istom potkrovlju gde smo mu pretili da ce, ako ne bude dobar, morati da cisti raster iz Maurovicevih stripova.
Cvetkovic je montirao i docrtavao stripove za Marketprintova izdanja, neke vise a neke manje uspesno. Nije se sa tim slagao, ali je posao bio posao. U vreme Panorame, i kasnije povremeno, je crtao (ispravnije receno precrtavao) naslovne strane i potpisivao se sa Cvet*.
Kad je SFRJ pocela da se pretvara u sest banana, Cvetkovic se iselio u Paragvaj kod cerke (koja je tamo radila). Pre dve godine se vratio i sada kao penzioner zivi u Zajecaru.
Renky Posted - 04/11/2009 : 17:21:29
Bane aj mi, pliz, dešifriraj potpis Cvet na naslovnicama Stripoteke ( i Panorame ).
cat claw Posted - 25/10/2009 : 12:12:00
hm... Preporucujem da prvo narucis album #10 (Cathattan) http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_3813.html koji je iz nepoznatih razloga rasprodat. Ima jos par komada u knjizarama Alan Ford i Darkwood a onda samo na aukcijama.
I ima u njemu i sisa i sve ostalo sto treba
Djeno Posted - 25/10/2009 : 11:05:35
quote:

link za narucivanje za inostranstvo
http://www.yu4you.com/trazi.php?vrsta=7&terms=kerac&sort=1&lang=sr

fala za linak. cu da overim taj ket klou posto ima sisa i bradavicena u njemu a to ne moze da bude los strip ako toga ima. nego, koji broj mi preporucujes kao hajlajt serijala? 'nako, da se upoznam sa opusom...

mlLandj3 Posted - 24/10/2009 : 07:10:43
quote:

'' ...Kno whacha You ar? Youra sonova beaaaa....aAaA aaaaa...''
Tuco legenda

e bravo i hvala.
John Lord je ovde u najžešćoj extazi

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000