forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 Stripoteka II

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
osim Posted - 06/01/2010 : 21:29:34
Kupovali biste Stripoteku i po trostruko većoj ceni, kada bi počela da redovno objavljuje i domaći strip:
14   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
GGG Posted - 11/01/2010 : 00:37:36
Več i postoječi BD seriali imaju...specijalan tempo izlaženja, i još da se to prorjedi sa nekim domačim - ne znam, stavio sam treču opciju. A što se cijene tiče - može trostruka, ako je domači bar dvostruko bolji od stranog ;-)
dexa pantelejski Posted - 07/01/2010 : 21:49:47
Konstrukcija "domaci strip u Stripoteci" mi zvuci kao "prase u Teheranu".

Mada, moz i to da se desi, ali cuo sam da postoje rigorozni uslovi nametnuti od strane redakcije Stripiripiteke, naime, autor pomenutog stripa ne sme da bude mladji od 50 godina.
Renky Posted - 07/01/2010 : 17:31:48
Usput se izboriti i za manje distribucijske marže a onda...
osim Posted - 07/01/2010 : 16:48:43
Ali ćemo se usput izboriti da se na stripove ne plaća porez, te da budu oslobođeni carine - CEFTA, trgovinski sporazum i tome slično, znači 3 ojra ovde, 4 ojra tamo, mora i onaj čika što razvozi kombijem da se ugradi
quote:
Originally posted by mcn

> po dvostrukoj ceni. Dva extra ojra po broju = jedan srećan domaći autor po broju

Pa, ako kod vas bude 3, kod nas che biti 6, ali dobro ... Kad dajem pare razmissljam kao kupac i za 4 ojra bi stripoteka trebala imati bar 68 strana u koloru da bi opravdala pare. I ovako mi je muka dati 2, a papir takav da se samo mlitavo ovjesi - stamenija je bila kad je bila mladja.

mcn

cat claw Posted - 07/01/2010 : 15:46:27
Babi peglanje ne pomaze. A nema para za zatezanje
mcn Posted - 07/01/2010 : 15:41:15
> po dvostrukoj ceni. Dva extra ojra po broju = jedan srećan domaći autor po broju

Pa, ako kod vas bude 3, kod nas che biti 6, ali dobro ... Kad dajem pare razmissljam kao kupac i za 4 ojra bi stripoteka trebala imati bar 68 strana u koloru da bi opravdala pare. I ovako mi je muka dati 2, a papir takav da se samo mlitavo ovjesi - stamenija je bila kad je bila mladja.

mcn
osim Posted - 07/01/2010 : 14:59:38
Ok, pošto je u Svetoj stolici 1 ojro, + 2, u Hr bi bilo 4. Dakle, čitaj: po dvostrukoj ceni. Dva extra ojra po broju = jedan srećan domaći autor po broju

quote:
Originally posted by mcn

U Hrvatskoj je vech 2 eura pa kad si rekao triput skuplje ...:)

mcn

Renky Posted - 07/01/2010 : 14:41:56
Ajmo Poll!
mcn Posted - 07/01/2010 : 12:54:24
U Hrvatskoj je vech 2 eura pa kad si rekao triput skuplje ...:)

mcn
osim Posted - 07/01/2010 : 11:46:57
Ako bi neko kupovao i po ceni od tri evra, kupovao bi i za dva :-) A neka Stripoteka za te novce bude što bolja (tehnički) i neka ima što više domaćeg stripa, ne isključivo domaćeg, naravno...
C Celtic Posted - 07/01/2010 : 10:41:15
Naravno da bih je kupovao , kao i do sad , samo ne razumem zašto tri puta skuplja , jedino ako si mislio na bolji papir, više strana , kolor itd.
wele Posted - 07/01/2010 : 10:22:05
tek je tada ne bih kupovao...
alexts Posted - 07/01/2010 : 01:12:00
Loše postavljeno pitanje na koje i ja moram da odgovorim sa ne. Nikome domaći strip ne bi vredeo tri puta više od stranog (koji je i bolji), pa ni onima koji se njime bave. Uz bolju opremu - papir, boju i sl - to je nešto drugo, ali pitanje nije to.
culfis Posted - 07/01/2010 : 00:36:56
bilo bi preskupo, jedno lepo izdanje, recimo kvartalno - s` domacim stripom, bilo bi ok...
jel to provejava ideja o (ex)YuStripu? o ovome vrijedi razmisljati!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000