Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
andjusticeforall
Posted - 23/11/2010 : 18:04:51 Strip crtač Nenad Barinić na večernjakovoj blogsferi o Kvadratu - časopisu za strip, tekst upotpunjen s zanimljivim matematičkim formulama koje imaju smisla u svijetu stripa, pregrštom fotki, ilustracija i informacija.
Iztok Sitar je pak meni odgovorio na par pitanja (između ostalog kako je naučio srpsko hrvatski, ili obratno, odvojeno, zajendo, sa crtom između ili kako već, a da ipak uzrujam stanovitog H. H.):
A magazin STRIPOS? Broj 5? Ne, ne smijem reći da ga radimo zato što je to tajna. Ne bi mi tako što palo na pamet, pa da me izbace iz zadruge StripOs zbog odavanja informacija! Ili otkriti detalje iz nastavka feljtona dr. Ivice Velesa, koji će biti objavljeni u petici, gdje sopmenuti opisuje učinkovito djelovanje Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, Gradskog muzeja Virovitica te STRIP CLUBA 85. Što je odličan primjer kako stripaši i u manjim sredinama mogu kvalitetno raditi na promociji stripa. U tom svjetlu ova pozivnica s brojem 11 nije ni najmanje iznenađenje: