forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 FDS|MisterYES' Covering Fire

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
MisterYES Posted - 25/03/2011 : 19:00:56
Pozdrav ljudi, evo moj prvi ozbiljniji, novi, i nadam se ne poslednji uradak:

http://mistrija.deviantart.com/gallery/29203185

Haris

7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
MisterYES Posted - 26/03/2011 : 01:31:15
quote:
Originally posted by mcn

Admini ne čitaju Domaći strip ni Autorski izlog pa ćeš im trebati poslati PM.

mcn

Pokusavam da sam uradim to ali ili sam prolupao ili opcija ne postoji
mcn Posted - 26/03/2011 : 01:11:10
Admini ne čitaju Domaći strip ni Autorski izlog pa ćeš im trebati poslati PM.

mcn
MisterYES Posted - 25/03/2011 : 23:03:16
quote:
Originally posted by mcn i fantastične aljkavosti (vidi nesrazmjernu figuru na prvoj slici šeste strane

Hvala za kritike, ne želim da zvuci kao vadiona, i meni je ta figura najlošiji momenat stripa, samo je razlog za to još cudniji, i neću ga kriti: u brzini sam jedino tu figuru bas doslovice traceovao sa fotografije (doduse jako tamne ali...) i vjerovavsi da ne moze biti loša, prosto previdio stvar. Tek kad je tuš legao, vidio sam da nije OK...Ali na greškama se uči i moja pouka za ubuduce je "fotke kao reference za figure koristiti ni malo ili nikako jer oko zna bolje" Dovoljan je drveni "čiča gliša".

Scenario je naravno mlak, sve je i počelo kao interna zeza i tako je i ostalo jer zureci da zavrsim 5 tabli do aprila, nisam ni pokusao preraditi ga. Naredni bi već trebao biti bolji.

Sto se tiče teme i topica, napravio sam novu pod autorskim izlogom, mada mozda ne bi loše bilo da admini samo ovu istu prebace tamo?

alexts Posted - 25/03/2011 : 22:28:53
Odnos visina ljudi u prvom planu u odnosu na objekte, odnosno elemente objekata (prozori, vrata) u pozadini /dubini kadra /daljim planovima jedino se približno tačno može odrediti perspektivnim linijama. Osećaj može da drastično prevari.

all_ba Posted - 25/03/2011 : 22:12:24
Solidno urađeno. Imaš zaseban dio foruma Autorki izlog, možda tamo da prebaciš topik jer ćeš imati više efekta. Više posjeta i više kritika.:)
mcn Posted - 25/03/2011 : 20:25:48
Strip je nevjerojatna kombinacija fantastične vještine (tuširano odlično i dosljedno) i fantastične aljkavosti (vidi nesrazmjernu figuru na prvoj slici šeste strane ili, što Bane voli nalaziti, nesrazmjer visine lika prema prozorima na prvom kadru prve). Priča bezveze (znamokamo ide od prvog kadra), a uz to i interna fora.

Sve u svemu, za prvi dojam daleko iznad prosjeka.

mcn
Andrej Posted - 25/03/2011 : 19:37:02
Odlično,meni se baš sviđa

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000