T O P I C R E V I E W |
Mord |
Posted - 18/10/2011 : 14:31:13 Ovo je izaslo za prosli crs. Biblioteka kvadrat broj 4. Vjerojatno je komentirano negdje ali pretrazivanjem nisam nasao topic. Fenomenalno izdanje s crnobijelim i (prekrasno) obojanim stripovima ove dvojice autora. Prvi strip "Zid" je crno bijeli i bez rijeci. Meni odlican i jedan od drazih kordejevih radova. Drugi strip Jesen je prekasan strip koji mi je puno drazi od Vama jer nije udavljen tekstom. Iza se nalaze jos 2-3 stripa koji su mi kvalitetom nesto ispod ova prva dva ali jos uvijek dovoljno dobra. Eto, par rijeci jer mislim da ovo izdanje zasluzuje svoj topic.
|
3 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Mord |
Posted - 19/10/2011 : 19:13:30 Ovo sam previdio, thanx. Eto. Nisam bezveze otvorio topic. |
vladimir |
Posted - 19/10/2011 : 18:51:32 evo, ja sam nešto pisao, pa ima par zanimljivosti:
http://www.e-novine.com/kultura/kultura-recenzije/43002-Punokrvne-pustolovine-duha.html |
Argus |
Posted - 18/10/2011 : 18:47:53 Krasan album,slazem se.Ustvari volim sve Kordejeve radove ali mislim da sam Jesen vec negdje prije procitao ali se ne sjecem gdje,mozda u Comiconu,nisam siguran. Mislim da i Kordej, njegova djela stvarno zasluzuju poseban topic. |