T O P I C R E V I E W |
sonjecka |
Posted - 26/02/2012 : 19:42:58 Svako umjetničko djelo krije zanimljivu priču, odražava specifičan duh vremena, posebnost razmišljanja i života svog autora ili nudi pregršt asocijacija iz kojih može nastati neka potpuno nova priča. S ciljem istraživanja ovakvih mogućnosti djela izloženih u stalnom postavu Galerije umjetnina u Splitu, osmišljen je niz radionica stripa pod nazivom Galerijske priče.
Pod vodstvom splitske umjetnice i autorice stripova Sonje Gašperov i Jasminke Babić, više kustosice Galerije umjetnina, polaznici radionica se upoznaju sa procesom nastanka stripa, a inspiraciju za rad pronalaze u odabranim umjetničkim djelima izloženim u stalnom postavu Galerije umjetnina.
http://galum-comics.blogspot.com/
Održane su tri radionice,a najnoviji stripovi koje smo crtali prije dva dana biti ce ubrzo postavljeni na blog.
|
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Deers |
Posted - 20/06/2012 : 16:27:29 Potpuno sam zaboravio na ovo, a izgleda i autori... |
sonjecka |
Posted - 11/03/2012 : 23:17:50 znam,znam...cekam i ja da dovrse. Pola njih su studenti koji su imali sad ispitne rokove pa je opravdano :D |
Deers |
Posted - 11/03/2012 : 19:46:21 e-hem, čekamo ... |
Deers |
Posted - 26/02/2012 : 21:41:03 Zanimljiva ideja i odlični radovi |
|
|