T O P I C R E V I E W |
MarkoDj |
Posted - 09/03/2022 : 17:31:18 Od početka ove školske godine u Modroj lasti izlaze epizode mog stripa ZELENA DRUŽINA namijenjenog za popunjavanje pozadinske strana. Odrasli i klinci tako mogu pratiti pustolovine ZELENE DRUŽINE: Super Barbare, Žvakaćeg Marina i Grumenka koji, onda kada se ne bore protiv negativaca, riješavaju ekološke probleme i rade na podizanju svijesti o klimatskim promjenama 🙂 A ako nemate klince, zazelenite se vi čitajući avanture ZELENE DRUŽINE 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Osim šest jednostraničnih epizoda, tu je i Božićni specijal: 'Zelena družina u potrazi za Božićnjakom' koja ima 16str. i dobiva se uz broj iz prosinca :)
|
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Peyo |
Posted - 11/03/2022 : 14:15:47 Mogu li se slike povećati?
Ne vidim ih iz svemira. |
MarkoDj |
Posted - 11/03/2022 : 13:36:40 quote: Originally posted by ivanl
Marko, hoces li 'udariti' sve ovo izmedu tvrdih korica? U albumu?
Za sada nije u planu... a ako se toga baš toliko nakupi, onda bi mogao o tome :)
quote: Originally posted by tihomirduras
ne znam da li Modra lasta ide od 5. razreda ili to ovisi o školi, nisam baš upućen, sjećam se da smo ml čitali u školi daaavno prije. Ako je od početka školske godine ne bi li trebao imati 9 ili 10 jednostraničnih brojeva? Šta kažu urednici nastavlja li se suradnja i iduće godine?
Modra lasta bi trebala biti dostupna jednako kao i Smib, mislim da je najbolje da pita u školi... Za sada je dogovor da se ide od jeseni ponovo sa novim epizodama :)
|
tihomirduras |
Posted - 10/03/2022 : 10:10:55 Bravo Marko, mom klincu izgleda zanimljivo, no oni u školi nabavljaju Smib tek je 3. r, a ne znam da li Modra lasta ide od 5. razreda ili to ovisi o školi, nisam baš upućen, sjećam se da smo ml čitali u školi daaavno prije. Ako je od početka školske godine ne bi li trebao imati 9 ili 10 jednostraničnih brojeva? Šta kažu urednici nastavlja li se suradnja i iduće godine? |
teller |
Posted - 09/03/2022 : 21:27:14 Bravo |
ivanl |
Posted - 09/03/2022 : 19:40:23 Marko, hoces li 'udariti' sve ovo izmedu tvrdih korica? U albumu? |
Hercule Poirot |
Posted - 09/03/2022 : 17:46:04 Fino, čestitke! |