forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Bitange i princeze-najbolja domaća serija ikada

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
jaki Posted - 06/06/2008 : 23:51:03
LegendeKrešimir Mišak kao Dylan Dog.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Rahazlam Posted - 09/03/2016 : 17:51:28
quote:
Originally posted by gerilac1

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Upravo pogledao Prava stripovska epizoda, btw ima li istine za ovoga DY 60 od dnevnika? Kazo nakazo hvala na linku

Pa ima istine,nastampali su "Frankenstaina" ali ga nisu izdali tako da vjerojatno postiji to izdanje!Najbolja epizoda Bitanga i princeza i Kazo je car,najbolji lik!

ono što se kaže, naše gore list

gerilac1 Posted - 08/03/2016 : 23:44:19
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Upravo pogledao Prava stripovska epizoda, btw ima li istine za ovoga DY 60 od dnevnika? Kazo nakazo hvala na linku

Pa ima istine,nastampali su "Frankenstaina" ali ga nisu izdali tako da vjerojatno postiji to izdanje!Najbolja epizoda Bitanga i princeza i Kazo je car,najbolji lik!

ono što se kaže, naše gore list
Rahazlam Posted - 08/03/2016 : 21:08:38
quote:

gerilac1 Posted - 08/03/2016 : 19:47:33
Rahazlam Posted - 08/03/2016 : 16:25:23
Nisam htio otvarat raspravu o Bitangama i princezama nego samo stavit link od epizode o stripovima koju sam jucer pogledao.Bushido trazio sam ali nisam mogao naci,al sad vec vidim da je vec bila rasprava o toj epizodi na forumu!!Uglavnom ko nije gledo evo mu link zaista vrijedi pogledati!
https://www.youtube.com/watch?v=cE074juW1ew
mladjo Posted - 08/03/2016 : 00:20:13
Dižem ovaj, ključam onaj
adriano Posted - 19/02/2010 : 09:05:22
Evo ja se pridružujem Paki 01, moji su doma uvijek gledali malo i velo misto, pa sam valjda i ja pokupio njihove afinitete. Od novijih mi se sviđaju naši i vaši i Stipe se vraća kući, mislim da se tako zove.
Paka01 Posted - 18/02/2010 : 23:39:11
O skoro svim hrvatskim "humorističnim" serijama. Tu i tamo se zalomi neka dobra, al većina je srednja do teška žalost. Moje osobno mišljenje, da ne bi bilo "ti si glup" ili nešto slično. Takva vrsta humora me ne nasmijava niti mi je zabavna.
Rock.Bob Rock Posted - 18/02/2010 : 22:09:33
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

quote:
Originally posted by adriano

ne znam da li smijem komantirat ako mislim da je serija loša, ali evo dat ću svoj komentar. SERIJA MI NIJE SJELA. ima nekad dobrih fora, ali sveskupa mi se čini nekako učmalo.

A što ti se sviđa od hr-humorističkih serija? Luda kuća?

Više-manje ništa nevalja, ne znan šta mi je gore, ono forsiranje loših šala koje u 90% slučajeva nisu smišne i predvidive su ili uštogljeni i prestatični glumci.
Više valja jedno Malo Misto ili Velo Misto nego sve ovo novo skupa... A o Lud,Zbunjen,Normalan da ne govorin (nije hrv. al ajd.).

O kojoj ti seriji pričaš?
kenan92 Posted - 18/02/2010 : 21:20:24
zna neko gdje se mogu skinuti epizode ove serije
Paka01 Posted - 18/02/2010 : 20:14:02
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

quote:

ne znam da li smijem komantirat ako mislim da je serija loša, ali evo dat ću svoj komentar. SERIJA MI NIJE SJELA. ima nekad dobrih fora, ali sveskupa mi se čini nekako učmalo.

Više-manje ništa nevalja, ne znan šta mi je gore, ono forsiranje loših šala koje u 90% slučajeva nisu smišne i predvidive su ili uštogljeni i prestatični glumci.
Više valja jedno Malo Misto ili Velo Misto nego sve ovo novo skupa... A o Lud,Zbunjen,Normalan da ne govorin (nije hrv. al ajd.).
Rock.Bob Rock Posted - 18/02/2010 : 19:33:39
quote:

drogsy Posted - 18/02/2010 : 16:06:05
Jebačka serija
adriano Posted - 18/02/2010 : 15:27:37
soulfly tribe Posted - 09/02/2010 : 00:51:03
dns dobra i duhovita epizoda,inače mi ove sezone epizode variraju od odličnih do katastrofalnih.ova bi bila jedna od boljih
Mhejl Posted - 08/02/2010 : 23:46:50
Nije loša bila današnja epizoda. Dobra parodija i ismijavanje ''home-made'' sapunica koje, kako vidim, uzimaju maha i u Hrvatskoj i u Srbiji (ja sam gledao samo onu grozotu ''Ranjeni orao'', smučilo mi se posle deset minuta prve epizode)...
kenan92 Posted - 07/02/2010 : 22:51:17
Ej je li zna neko gdje se mogu skinuti epizode ove serije
hua Posted - 03/02/2010 : 19:42:23
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36508
Billy_the_Kid Posted - 27/01/2010 : 20:50:04
Evo sad sam pogledao... znaci vrh, Dylan Dog frankenstajn, kazo 3000, a tek onaj forum original preslikavanje ovog naseg...
Risar_69 Posted - 21/01/2010 : 00:06:37
malo sam gledao ovu o Frankenštajnu,prejaka je
zlatan bihac Posted - 19/01/2010 : 21:04:46
ima na obn-u sutra u 20 h samo ne znam koja je bila ovo na hrt-u..
na obn je sutra 18. epizoda...
jaki Posted - 19/01/2010 : 07:02:16
Jučerašnja epizoda je potvrdila naziv topica
Lucy Liu Posted - 19/01/2010 : 01:54:08
Danas je bila predobra epizoda!Ja nisam mogao vjerovati kad sam vidio to,najžešče mi je bilo kad ga je ova otpilila za CRŠ zbog koncerta Slavice Ćukteraš(pjesma "Zmija i žaba")!
Mhejl Posted - 18/01/2010 : 22:28:33
Ima li reprize?
makikatalinic Posted - 18/01/2010 : 22:10:07
Dobra epizoda u svakom slučaju :=)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000