forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sawitch Posted - 24/03/2009 : 14:16:32
Evo topica i o serijama..

Meni najbolja - The Sopranos
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tonka24 Posted - 18/09/2025 : 15:48:23
Sneaksie Thiefsie Posted - 14/09/2025 : 00:02:39
cekam Fallout nastavak
sawitch Posted - 10/09/2025 : 05:18:58
Odgledao i 1883. I mogu reci da je stvarno kvalitetna serija! Sada idemo na 1923.
naker Posted - 09/09/2025 : 08:57:09

quote:
Originally posted by naker

Pogledao prve četiri epizode nove sezone Wednesday. Nastavljeno u fantasy/misterija ritmu na foru Harry Potter-a. Za razliku od prve sezone gde je međuodnos ljubavi i mržnje između Srede & Enid bio centralna tačka serije, u ovoj sezoni mnogu veću minutažu dobija ostatak Addams familije. Nije mi ovo dobar potez jer osim Wednesday kasting za ostatak članova domaćinstva je bila jedna do retkih slabih tačaka ove serije. Prva sezona je bila mnogo bolja, ajde videćemo da li će se nešto popraviti u nastavku...

Nadovezaću se na ovaj post, pogledao i preostale četiri epizode druge sezone Wednesday. Pa, druga polovina sezone popravlja lošiji utisak sa mlakog početka. Ponovo se u centralni plan stavlja odnos između Wednesday & Enid i epizoda kada njih dve zamene tela je genijalna. Takođe, drastično je proširen lore oko familije Addams. Objašnjeno zašto je Gomez normalac i nema specijalne moći kao ostatak porodice. Čak je objašnjeno i poreklo Thing-a i sa čijeg tela je njegova ruka odsečena. Zaista, ima dosta novina i prijatno iznenađen koliko je serija ambiociozna. Kraj druge sezone nije kraj i otvara vrata za treću sezonu koja deluje da će biti podjednako zanimljiva. E da, popravljen i soundtrack jer ponovo imamo jednu čuvenu numeru odsviranu na kontrabasu i violini

I dalje mi je prva sezona nedostižna jer je bila originalna i zabavna, ali druga sezona popravlja utisak u drugoj polovini
don_draper Posted - 04/09/2025 : 13:12:59
Fargo 1.i 2.sezona vrhunske
5.sezona umalo vrhunska
3.sezona vrlo dobra
4.sezona mixed bag sto bi se reklo
King Warrior Posted - 04/09/2025 : 12:39:53
Ja sam Fargom bio odusevljen, onda se pojavila sezona sa Chrisom Rockom. Tu sam negdje na sredini zapeo i nikako da se pomaknem.
jagodanbg Posted - 04/09/2025 : 11:19:42
quote:
Trenutno dovršavam Fargo

Meni je ovo top 2 serija, posle BB najbolja.
Mogao bih je obnoviti!

Inace ja poceo da gledam sinoc MobLand (nisam celo leto pogledao ni jednu seriju), bas jak start :)
King Warrior Posted - 04/09/2025 : 07:26:26
quote:
Originally posted by vice

Meni je Beth jedan od najodbojnih fiktivnih likova i cila ta epopeja s Jamiejem je privedena očajno predvidljivom kraju. Zbog nje mi se i Rip zgadija, toliko da mi je jedan Jamie od njih troje bija najpodnošljiviji.

Potpisujem sve napisano, od A do Z.
U toku serije, pogledao sam malo na imdb ko je taj Rip, ostao sam sokiran kada sam vidio da to je to onaj plavusan lik iz filma Pitch Black.

1883 je zaista vrh, dok je 1923 dobra serija sa nesto zbrzanim krajem.
fandango Posted - 02/09/2025 : 20:13:45
quote:
Originally posted by Wolfman

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by manhunter
Nemoj da pričaš da nisi gledao? Da si pratio moje preporuke ovde, čuo bi za to još odavno. Meni je ta serija u Top 10 svih vremena.

Nisam gledao. I ovo sam slucajno nabacio na telefon da imam u avionu da gledam. Na kraju odlicna serija kada uzmes sve u obzir.

Sad cu onda prequel. Hajde javim utiske. Svakako u petak ujutru imam let za Meksiko pa cu verovatno spiciti sve u avionu :)

Imaš više tih spin-offova. Uz 1883 tu je i 1923, a ove godine izlazi i The Madison. Osim toga još nekoliko spin-offova je u razvoju, kao npr. 1944 koja se nastavlja na 1923, 6666 koja bi trebala pratiti dogodovštine Jimmyja na Four Sixes ranču, a spominjao se i nekakav spin-off s Beth i Ripom te jedan s Kaycejem.

Serija o Beth i Ripu se zove The Dutton Ranch i funkcionirat ce kao direktan nastavak Yellowstonea, znaci de facto kao sesta sezona. Spinoff o Kayceju ide nagodinu i zove se Y: Marshalls. Onda ide The Madison, a razvijaju i 1944 i jos jednu seriju smjestenu u sezdesete. Ima i serija Lawmen: Bass koju su poceli razvijati kao spinoff 1883, ali je onda prerasla u vlastitu seriju bez poveznice s Yellowstoneom.
naker Posted - 01/09/2025 : 22:43:38
quote:
Sta je sad 1883 jebem ti sunce!? Daj mi sve informacije odmah a ne da se iznenadjujem svaki post.

I ja sam tek ove godine po prvi put overio Yellowstone pa nisam još gledao spinoff serije. Trenutno dovršavam Fargo, pa se bacam na 1883 & 1923 :)
sawitch Posted - 01/09/2025 : 20:09:57
quote:
Originally posted by Wolfman
Imaš više tih spin-offova. Uz 1883 tu je i 1923, a ove godine izlazi i The Madison. Osim toga još nekoliko spin-offova je u razvoju, kao npr. 1944 koja se nastavlja na 1923, 6666 koja bi trebala pratiti dogodovštine Jimmyja na Four Sixes ranču, a spominjao se i nekakav spin-off s Beth i Ripom te jedan s Kaycejem.

U jbt, napravili ozbiljan univerzum.

Inace, mene u seriji najvise ubio Kejsi sa njegovom Indijankom. Ala smaracine. I onaj njihov glupavi sin.

Ali Bet je vrh lik. Odvalila ova kako glumi.
vice Posted - 01/09/2025 : 20:01:44
Meni je Beth jedan od najodbojnih fiktivnih likova i cila ta epopeja s Jamiejem je privedena očajno predvidljivom kraju. Zbog nje mi se i Rip zgadija, toliko da mi je jedan Jamie od njih troje bija najpodnošljiviji.
Tonto Posted - 01/09/2025 : 19:36:49
quote:
Originally posted by vatrena_stenica

quote:
Originally posted by Tonto

1883 je najbolje sto western moze ponuditi. Zbog nje vjerovatno danas radim na westernu.

Zbog serije ili zbog Savićeve Sare?! 😆

Zbog Sam Elliotovih brkova.
manhunter Posted - 01/09/2025 : 19:30:22
quote:

Sad cu onda prequel. Hajde javim utiske. Svakako u petak ujutru imam let za Meksiko pa cu verovatno spiciti sve u avionu :)

Ajd vidi pa javi. Samo što je greota gledati 1883 na telefonu, pošto je serija vizuelno jaka, sa puno detalja i širokih kadrova.
Wolfman Posted - 01/09/2025 : 16:23:50
quote:

quote:
Nemoj da pričaš da nisi gledao? Da si pratio moje preporuke ovde, čuo bi za to još odavno. Meni je ta serija u Top 10 svih vremena.

Nisam gledao. I ovo sam slucajno nabacio na telefon da imam u avionu da gledam. Na kraju odlicna serija kada uzmes sve u obzir.

BeaGea Posted - 01/09/2025 : 15:28:42
quote:

1883 je najbolje sto western moze ponuditi. Zbog nje vjerovatno danas radim na westernu.

Znači nikaj od još jednog dobrog stripa iz tvojih ruku
vatrena_stenica Posted - 01/09/2025 : 15:05:05
quote:

Zbog serije ili zbog Savićeve Sare?! 😆
sawitch Posted - 01/09/2025 : 14:09:55
quote:

Tonto Posted - 01/09/2025 : 13:33:34
manhunter Posted - 01/09/2025 : 12:02:43
quote:

quote:

Imaš je i u 1883, spinoffu Yellowstonea :)

Sta je sad 1883 jebem ti sunce!? Daj mi sve informacije odmah a ne da se iznenadjujem svaki post.

sawitch Posted - 01/09/2025 : 11:59:01
quote:

naker Posted - 01/09/2025 : 09:58:14
sawitch Posted - 01/09/2025 : 09:15:13
quote:

quote:

Zavrsen Jeloustoun. Ozbiljno useravanje sa izvlacenjem Kostnera iz serije. Bas scenaristicki osetan pad.

Bolje da ti nisam ni rekao za petu sezonu

Pa izgoreo bih da nisam video. Inace, ova riba sto je glumila Saru je nacrtan moj broj :)
Grzi Posted - 31/08/2025 : 21:54:03
quote:
Originally posted by vatrena_stenica

@Grzi Nadam se da je ovaj Stranger (Secret Forest) koji si predložio bolji od Mouse (https://www.imdb.com/title/tt13634792/?ref_=nv_sr_srsg_5_tt_8_nm_0_in_0_q_the%2520mouse). Tek sam na pola s ovim Mišonjom i hoću se upucam koliko su neke stvari debilne.

Nisam gledao Mouse haha, a i nije mi na watchlisti, tako da me nije privuklo očito.

Stranger je meni top tier Kdrama, u top 3 sigurno. Koncept se čini malo glupav (glavni lik nije sposoban pokazati emocije radi operacije kojom mu je odstranjen taj dio mozga), ali kad krene radnja i uključe se svi likovi...

Kao, jako je spora serija, puna političkih i pravnih dijaloga koji se referiraju na neke od hrpetine likova što se može činiti dosadno, ali meni je bilo konstantno zanimljivo i napeto. Likovi su jako likable i uvuku se pod kožu, što ne bi očekivao kod ovakve priče, i jedna je od rijetkih Kdrama di sam stvarno nakon svake epizode baš jako htio odma upaliti iduću.

Druga sezona krene još sporije i još su više zakomplicirali sa pravnim lingom, ali payoff je vrhunski, tako da su mi jednako drage. I nadam se da ćemo jednom dobiti treću.
naker Posted - 31/08/2025 : 21:44:50
quote:

Zavrsen Jeloustoun. Ozbiljno useravanje sa izvlacenjem Kostnera iz serije. Bas scenaristicki osetan pad.

Bolje da ti nisam ni rekao za petu sezonu

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000