forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sawitch Posted - 24/03/2009 : 14:16:32
Evo topica i o serijama..

Meni najbolja - The Sopranos
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
going going Posted - 19/11/2024 : 21:03:37
Sablja je jako dobra za sad. Ostaju jos dve epizode do kraja koje izlaze predstojeceg vikenda.
vice Posted - 19/11/2024 : 20:14:10
Hysteria

Bruce Campbell, Garret Dillahunt i Julie Bowen uz jako kvalitetne mlade glumce u opičenoj horor komediji koja se bavi pitanjem sotonizma, masovne histerije i heavy metala.

Ovo je po meni zaista jedno od boljih tv/stream ostvarenja ove godine.
Preporuka!
alexts Posted - 18/11/2024 : 13:51:30
Za sada ne.
Zula Posted - 18/11/2024 : 12:55:25
Dteltivske serije su mi zanimljive, volim u zadnje vrijeme skandinavske, a britanske uvijek nude visok standard kvalitete.

Alexts, jesi gledao serije Mrs.Davis, Kleo, Kaos, Baby Reindeer... Vjerojatno se ne sviđaju većini, ocjene su zato i nešto niže, ali meni su baš bile zabavne jer su drugačije.
alexts Posted - 18/11/2024 : 12:42:34
Dalgliesh

Adam Dalgliš je fiktivni detektiv-inspektor, protagonista četrnaest mystery romana P. D. Džejmsa.

Bertie Carvel je treći glumac koji tumači Dalgliša, sada u novijoj Channel 5/Acorn TV adaptaciji. Odgledah prve dve sezone, prva od 2, druga od 3 TV filma od sat i po (a dele ih i u 4+6 kraćih epizoda). Treća ima premijeru, uskoro.

Prilično dobro, standardno britanski odrađena detektivska serija. Ne treba očekivati Poaroa ili Marpl, nema duhovitosti i o glavnom liku (likovima) saznajemo škrto/po malo, ali su zapleti dobri i likovi (i glumci) uverljivi.
King Warrior Posted - 18/11/2024 : 09:11:48
GoT je definitivno goat!
Moram naci vremena i pogledati opet seriju od pocetka.
manhunter Posted - 15/11/2024 : 21:57:38
Ma serija je vrhunska u svakom smislu. Ne znam da li ima jedan loš glumac, čak ni među onim sporednim. Onaj deo koji vodi do epizode Battle of the bastards je nešto neviđeno.
sawitch Posted - 15/11/2024 : 21:24:01
quote:
Originally posted by manhunter

Bukvalno sam pre neki dan rešio da opet gledam GoT, a danas mi ćerka to isto kaže.. Izgleda da nam sipaju nešto u vodu. :D

Stvarno sam bio zeljan vrhunskih dijaloga i glumaca rodjenih za te uloge: Tirion, Tajvin, Sersej, Dzofri, Ned, Arja, Pas..
wesskowaz Posted - 15/11/2024 : 21:05:52
Moguće.

Ja planiram i Vikinge (stao posle 4. sezone, nedostatak vremena).
manhunter Posted - 15/11/2024 : 21:00:33
Bukvalno sam pre neki dan rešio da opet gledam GoT, a danas mi ćerka to isto kaže.. Izgleda da nam sipaju nešto u vodu. :D
wesskowaz Posted - 15/11/2024 : 20:54:15
I ja imam želju da gledam. Naročitno što sam posle prve sezone nabavio knjige i prestao da gledam seriju.
sawitch Posted - 15/11/2024 : 19:48:27
Ja picim GoT opet. Sad sam na kraju cetvrte sezone. Poredeci sa Pingvinom je kao lamborgini sa stojadinom.
Billy_the_Kid Posted - 15/11/2024 : 12:53:42
Pingvin 9/10 od mene. Najbolja serija za ovu godinu.

Gledajte Sporanose ispocetka kad su vam tako visoki standardi. Ovo je za jednu strip ekranizaciju odlicno.
BeaGea Posted - 15/11/2024 : 11:02:43
quote:
Originally posted by sawitch

Ma smorilo. Ne gledam neku bolesnu dramu vec pingvina.

Kako nece, pa ovo su preokreti naivniji od onih u Dinastiji ili Santa Barabari.

Jedino kaj ovdje valja je to kaj traje samo osam epizoda po manje sat vremena. Slabo.
sawitch Posted - 12/11/2024 : 18:37:38
Ma smorilo. Ne gledam neku bolesnu dramu vec pingvina.
jagodanbg Posted - 12/11/2024 : 17:08:41
quote:
Originally posted by sawitch

U pingvinu je jedino dobro pingvin na kraju. Celokupna radnja smaracina bez ubedljivih glumaca osim njega. Predstavili su ga na kraju bas kao tesko smece sto i jeste. Ali Farelu skinuti kapu za remek delo od lika koje je izneo. Po meni serija na kraju ima neku ocenu izmedju 6 i 7. Poslednja epizoda je malo popravila utisak nakon par dosadnih. Ali mogli su to malo i zanimljivije prikazati. Kroz celu seriju mama. Jeeebote. Mama od pingvina. Zna li ko ima li druge sezone ili je to to?

Pokidali i Sofija i Pingvinova majka, ne zajebavaj!
Nema druge sezone, to je to; dalje se nastavlja u The Batman 2.
Najavljeno je jos mini-serija iz ovog univerzuma/o drugim likovima iz filma.
ivan_micic Posted - 12/11/2024 : 17:07:19
Rečeno je da će Pingvin biti intermezzo između batmana i batman 2. A nakon toga ide Joker mini serija. E sad, hoće li se planoviti izjaloviti...
sawitch Posted - 12/11/2024 : 16:46:06
U pingvinu je jedino dobro pingvin na kraju. Celokupna radnja smaracina bez ubedljivih glumaca osim njega. Predstavili su ga na kraju bas kao tesko smece sto i jeste. Ali Farelu skinuti kapu za remek delo od lika koje je izneo. Po meni serija na kraju ima neku ocenu izmedju 6 i 7. Poslednja epizoda je malo popravila utisak nakon par dosadnih. Ali mogli su to malo i zanimljivije prikazati. Kroz celu seriju mama. Jeeebote. Mama od pingvina. Zna li ko ima li druge sezone ili je to to?
jagodanbg Posted - 12/11/2024 : 00:11:58
naker Posted - 11/11/2024 : 22:37:57
Završen Pingvinko, pa da sumiramo utiske. Ovo je bez ikakvog preterivanja zaista odlično odrađena serija. Sjajno skinuta atmosfera Gothama, krimi radnja i gangsterski ratovi kao epilog dešavanjima sa kraja poslednjeg filma o Batmanu. Gluma vrhunska, ne zna se ko je ovde više briljirao: Pingvinko, njegova mama, ili Sofija. U svakom slučaju sjajna gluma. Serija je vidno inspirisana Sopranosima (krimi gangsteri, odnos sa majkom, odnos sa psihijatrom itd.), što je u mojim očima uvek plus. U poslednjoj epizodi ima par malih nagoveštaja koji povezuju priču sa Batverzumom.

Svaka čast ekipi koja je radila na ovoj seriji, odličan The Penguin
King Warrior Posted - 06/11/2024 : 11:55:26
quote:
Originally posted by vice

Ogromna preporuka za detektivsku seriju Ludwig!

Pogledao sam prvu epizodu. Hercule Poirot za siromasne.
vice Posted - 06/11/2024 : 07:00:02
Ogromna preporuka za detektivsku seriju Ludwig!
jagodanbg Posted - 05/11/2024 : 11:11:26
quote:
Originally posted by naker

Odlična sedma. Za sada su mi dve omiljene epizode one koje se dotiču prošlošću Sofije i Pingvinka. Još samo jedna epizoda ostala, nedostajaće mi gledanje ove sjajne serije :(

Slazem se
Poli Posted - 05/11/2024 : 09:50:09

Nine Perfect Strangers (2021)
https://www.imdb.com/title/tt8760932/

Pogledah i posljednju epizodu prve sezone i moram reci, da je ovo dosta dobro ispalo na kraju. Sad sto treba znati prije gledanja - sto manje! A drugo vazno je, da ovo na pocetku mozda nije to sto izgleda. To jest, ono je to, ali ima objasnjenje za sve i mislim da od 3. ili 4. epizode vec postaju stvari malo jasnije, no bolje ne spoilati previse. Jedna od serija gdje nije najpametnije odustati poslije prve ili druge epizode jer tada pola racku jos nije jasno. A ni 8 epizoda nije puno za gledat, pa ...

Za 2. sezonu vec vidim par scenarija, ali pustimo se iznenaditi.

BeaGea Posted - 05/11/2024 : 09:22:48
Dignu pola podzemlja i u svom tom kaosu na ulicama Pingvin gotovo neprimjetno (od strane službi za spašavanje, hitne, policije i sl.) odšeće ulicom :)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000