forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sawitch Posted - 24/03/2009 : 14:16:32
Evo topica i o serijama..

Meni najbolja - The Sopranos
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sawitch Posted - 29/08/2025 : 14:38:02
Kakav pad kvaliteta u petoj sezoni Jeloustouna..
vice Posted - 26/08/2025 : 18:52:06
Kombinacija Peacocka (NBC odnosno Comcast) i Paramount+ (Paramount Skydance) za europsko tržište. Imaju svoje originale, ali je i sam bazni katalog jako dobar.

Mana je šta serije u vlasništvu tih dvaju giganata (Comcast i Paramount) nemaju premijeru istovremeno i na SkyShowtimeu već moramo čekat misecima, a i onda idu tjednim ritmom. To im je veliki minus s moje strane.
manhunter Posted - 26/08/2025 : 16:53:23
Sky je ubedljivo najbolji streaming servis.
sawitch Posted - 26/08/2025 : 14:52:37
Ovo je top! Bolje nego ostali strimovi..
sawitch Posted - 26/08/2025 : 14:42:46
Jbt, imam Dizni, Netfliks i Maks.

Sta ima na AppleTV?

Sad cu da resim SkyShowtime
vice Posted - 26/08/2025 : 14:18:31
SkyShowtime je skroz ok servis, meni sve draži kako vrime protječe.

Uspija san sredit i AppleTv Plus na televiziji pa sad prelazim i njihov katalog.
Wolfman Posted - 26/08/2025 : 13:59:13
Ha onda uzmi pretplatu na SkyShowtime jedan mjesec.
sawitch Posted - 26/08/2025 : 13:27:26
quote:
Originally posted by Wolfman

quote:
Originally posted by sawitch

Jbt, kako nemam mogucnost da gledam na Netfliksu.. Sad cu da vidim..

Serija je originalno u vlasništvu Paramounta tako da na njihovom streaming servisu SkyShowtime imaš najnovije epizode. Koliko mi je poznato, nije ni potvrđeno hoće li zadnja sezona uopće doći na Netflix.

Uvijek imaš mogućnost:

A jbt. Nemam ni racunar vec godinama. Samo sluzbeni. A tu ne mogu da skinem niti instaliram nista zivo. Sve centralni IT drzi. Znaci ugasio sam. U PM.
fler Posted - 26/08/2025 : 13:12:22
quote:
Originally posted by King Warrior

Gleda li ko Dextera?
Miniserija New Blood je bila dobra, Original Sin ne bas.
Resurrection je prva liga, ocjena na imdb 9.2.
Sasvim zasluzeno.

Otprilike tako nekako bih ocijenio, New Blood mi je bila solidna
a OS nikako nije sjeo. Nisam ni dovršio jer mi je bilo nezanimljivo.

Od Resurrectiona nisam puno očekivao, ali sam baš ugodno iznenađen dosad viđenim,
i ideja novih sezona mi uopće nije mrska (vidio sam po netu da se spominju).
Samo da nekako ne ubrljaju kraj prve.
vice Posted - 26/08/2025 : 13:09:10
quote:
Originally posted by King Warrior

Gleda li ko Dextera?
Sasvim zasluzeno.

Dobar je i Original Sin. Šteta šta je otkazan. New Blood je imala očajno loše finale koje je usralo cilu sezonu.

Resurrection je nadmašija očekivanja. Samo nek zakucaju sa zadnje 2 epizode.
Wolfman Posted - 26/08/2025 : 11:32:44
quote:
Originally posted by sawitch

Serija je originalno u vlasništvu Paramounta tako da na njihovom streaming servisu SkyShowtime imaš najnovije epizode. Koliko mi je poznato, nije ni potvrđeno hoće li zadnja sezona uopće doći na Netflix.

Uvijek imaš mogućnost:
sawitch Posted - 26/08/2025 : 11:14:31
Ja to nemam u ponudi uopste. Koji je to q?
sawitch Posted - 26/08/2025 : 11:13:57

sawitch Posted - 26/08/2025 : 11:10:33
Wolfman Posted - 26/08/2025 : 09:21:41
5. sezona ti je izašla prošle godine.
sawitch Posted - 26/08/2025 : 09:19:58
quote:
Originally posted by naker

Sawitchu koji si ti kralj.

Sta sam lupio?
King Warrior Posted - 26/08/2025 : 08:36:49
Gleda li ko Dextera?
Sasvim zasluzeno.
naker Posted - 26/08/2025 : 08:35:08
Sawitchu koji si ti kralj.
sawitch Posted - 26/08/2025 : 08:14:45
Spucao sam sve od Jeloustouna. Meni odlicna serija. Sad se ceka peta sezona. Kostner nece glumiti vise. Kaze da je morao da pokrije obecane projekte i da ne moze da stigne ali da ne zna senario i da li ce se njegov lik vise vracati. Tako da kontam da ce nas cekati raspad u narednoj sezoni.
Zula Posted - 22/08/2025 : 23:13:55
quote:
Originally posted by naker

Pogledao prve četiri epizode nove sezone Wednesday. Nastavljeno u fantasy/misterija ritmu na foru Harry Potter-a. Za razliku od prve sezone gde je međuodnos ljubavi i mržnje između Srede & Enid bio centralna tačka serije, u ovoj sezoni mnogu veću minutažu dobija ostatak Addams familije. Nije mi ovo dobar potez jer osim Wednesday kasting za ostatak članova domaćinstva je bila jedna do retkih slabih tačaka ove serije. Prva sezona je bila mnogo bolja, ajde videćemo da li će se nešto popraviti u nastavku...

Prva sezona je bila ok, par puta sam zaspao 😂, ali žena je gledala s guštom pa sam je podržao. Sad se neke stvari ponavljaju i nisu više zanimljive kao u prvoj sezoni. Serija je skrenula u jednostavne tinejdžerske šablone koje mi nikad nisu bile zanimljive te smo nakon dvije i pol epizode - odustali.
Bolje ne gledati ništa ili ponovo gledati nešto dobro, nego se "trovati" nečim manje dobrim 🤣
naker Posted - 22/08/2025 : 22:32:42
Pogledao prve četiri epizode nove sezone Wednesday. Nastavljeno u fantasy/misterija ritmu na foru Harry Potter-a. Za razliku od prve sezone gde je međuodnos ljubavi i mržnje između Srede & Enid bio centralna tačka serije, u ovoj sezoni mnogu veću minutažu dobija ostatak Addams familije. Nije mi ovo dobar potez jer osim Wednesday kasting za ostatak članova domaćinstva je bila jedna do retkih slabih tačaka ove serije. Prva sezona je bila mnogo bolja, ajde videćemo da li će se nešto popraviti u nastavku...
john connor Posted - 21/08/2025 : 19:46:22
quote:
Originally posted by mike

Succession je uz White Lotus najbolja serija poslednjih godina.

Slazem se.
don_draper Posted - 20/08/2025 : 17:38:11
Sad kad smo kod najboljih serija današnjice, evo da i ja ponudim jednog svog konja za trku kojeg sam otkrio ovog ljeta.

Severance

Serija za koju smo svi sigurno čuli, pogotovo sada kada se nabrala Emmy nominacija. Riječ je o Appleovoj za koju se može reći da je distopija. Globalna megakompanija Lumon je razvila koncept kojim se može osobi um podijeliti na dvije neovisne cjeline, odnosno identiteta. Jedan je onaj na poslu, a drugi van posla (u seriji to zovu, pogađate, "severance").
Naravno da s takvom idejom proizlazi hrpa moralnih pitanja, teških životnih odluka i izolacije. Općenito, taj kontrast i razlika svijeta u uredu i van njega su bili vrlo dobro prikazani i zanimljivi za pratiti. Odlična je stvar što serija polagano otkriva misterije, detalje i ključne stvari te se vrlo lako navući na gledanje.
Osim odličnog koncepta i laganog proboja napetosti, cijela mitomanija oko te kompanije i aluzije na današnju korporativnu stvarnost te "god complex" lidera su ovdje jako uvjerljivo prikazani.
Sve u svemu, serija je u prvoj sezoni fenomenalna, u drugoj se činilo kao da klize u nekom neželjenijem smjeru, ali onda u finišu serviraju remekdjelo.
Stilistički isto tako svake pohvale, jako mi se dopao retro stil ureda i cijeli estetski koncept te kompanije.
Serija za rasprave, gledanje i preporučivanje. Pravi moderni dragulj.
Zanimljivo, jedan od autora serije je i Ben Stiller. Očito je da može on raditi i nešto što nisu ishlapjeli likovi iz komedija.
Grzi Posted - 20/08/2025 : 17:10:26
Seinfeld prve 2 sezone nisu bas najbolje. Tek od trece, a pogotovo cetvrte, krece savrsenstvo, i nema lose epizode
Al treba pogledati prve 2 sezone cisto jer se nekad referiraju na njih. Isplati se...

Succession je scenaristicko remek-djelo. Mene ke svaka linija dijaloga odusevila.

Al da, likovi u obe serije su govna, u tome je i bit.
manhunter Posted - 20/08/2025 : 17:00:17
Seinfeld sam pokušao da gledam još tad kad je bio aktuelan, pa onda par godina kasnije, pa još par godina kasnije... Nisam uspeo da završim ni jednu epizodu.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000