T O P I C R E V I E W |
wele |
Posted - 01/01/2010 : 23:36:05 zna li ko kad je premijera?ako ga neko skine i odgleda,neka napise utiske... |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Zagor12 |
Posted - 18/12/2011 : 20:41:29 Nije.
Trebao je izići prošle godine, ali je izašao ove. |
Darth Ivan |
Posted - 16/12/2011 : 19:19:07 quote: Originally posted by Panon
Jel ovaj film još igra u Cinestaru?
to je film još od prošle godine. |
Zagor12 |
Posted - 16/12/2011 : 18:15:19 quote: Originally posted by Panon
Jel ovaj film još igra u Cinestaru?
Nije ni igrao. |
Panon |
Posted - 16/12/2011 : 12:49:59 Jel ovaj film još igra u Cinestaru? |
Darth Ivan |
Posted - 09/11/2011 : 22:25:13 definitivno glavni krivci za sve su scenaristi koji uopće nisu nikad ni čitali ovaj strip (ili jesu, ali su fulali cijelu poantu), kao i redatelj Kevin Munroe, koji je inače i poznat po ovakvim pizdarijama - uzmi neku uspješnicu iz 80-ih i pretvori ih u sranje 2000-ih. tako da ne možeš reći da su glumci krivi jer su loše odglumili... |
Nivox |
Posted - 09/11/2011 : 14:56:16 Skinuo sam dylan dog dead of night prije jedno 6 mjeseci, ali frend koji ćita Dylana 20-ak godina koliko i ja mi je rekao da neka film niti ne pokušavam gledati...izdržao sam par mjeseci i onda ga ipak odlučio pogledati. Došao sam do pola i ugasio jer mi je bilo muka. Totalno sranje. Svaku minutu sam se pitao-zašto je ovo ovako napravljeno? A zašto ovo? A šta je ovo? Pa to sa Dylanom nema nikakve veze. Pa tko je dopustio da se to snimi baš tako. Da li ih se može tužiti zbog toga . Pa svi, ali baš svi su razočarani.Razumio bi da su snimili loš film o Dylanu Dogu-ali ovo nije loš film o Dylanu Dogu. Ovo je samo loš film. Upravo sad si postavljam pitanje-dal da ga ipak pogledam do kraja...
dellamorte dellamore sam gledao prije par godina i to je pravi trash o Dylanu iako naravno nije o Dylanu (ali je stoput bolji od dylan dog dead of night)...čini mi se da ima čak i jedna strip epizoda (nemogu se sjetiti kako se zove, a nisam doma sad da pogledam-mislim da je Ludensov specijal ili extra...) u kojoj se pojavljuju i Dylan i Groucho i nihovi pandani iz dellamorte dellamore.
a ovaj Brandon Routh koji glumi Dylana-ma nije mu ni sličan-okruglo ljupuškasto lišce-pa Dylan ima izduženo zbunjeno polupropalo lice. Rupert Everet iz dellamorte dellamore je pljunuti Dylan naspram Routha (a Routh 2006 glumio i supermana u superman returns, a to je film koji je isto loš-ne kao dylan dog dead of night, ali loš je).

|
Otto Kraus |
Posted - 06/11/2011 : 23:16:05 vrhunsko smeće od filma
svakako izbjegavati |
mpavin |
Posted - 18/10/2011 : 09:36:46 Imaš još jednu nocu seriju koja je slična ovoj Grimm: http://www.imdb.com/title/tt1843230/ |
BiDi |
Posted - 18/10/2011 : 02:09:39 Zanimljivo, pojavila se nova tv serija, koja nema nikakve veze sa Dylanom ali je svejedno 100x više Dylanovska neko ovaj film.
http://www.youtube.com/watch?v=Kh3rFsv_WSE http://en.wikipedia.org/wiki/Grimm_(TV_series)
Set in present-day the series puts a new twist on the classic tales in which a homicide detective fights to keep humanity safe from the supernatural creatures of the world.
Izgleda prilično kao dylan, ima bubu... interesantno.
|
Porter |
Posted - 18/10/2011 : 00:20:02 Pogledao veceras film,moze se gledati ali nema uopste atmosferu stripa kao B film moze proci. Imao sam i tekst kineski pa jos veci ugodjaj ,sreca da je bio tradicionalni kineski  |
Windwalker |
Posted - 11/09/2011 : 00:30:49 Ja ću snimiti novi DD film.
Dylan sjedi za stolom i radi galiju. U sobi je zombi-muha koja leti i u nekoliko navrata pokušava ugristi Dylana, no on se svaki put slučajno sagne, protegne ili počeše. I tako sat i pol. Nakon toga, brko uletava u sobu i mlatne muhu mlatilicom, bacajući šalu. THE END
Mislim da je to materijal za Oscara, u odnosu na Dead of Night, naravno. |
Darth Ivan |
Posted - 10/09/2011 : 19:21:47 quote: Originally posted by marinac
Ovakav film je anti Dylan Dpg, a ako se kojim slučajem snimi još koji film o ovom junaku definitivno neću gledati.
Ostajem pri stripu Dylan Dog.
pa ukoliko se odluče napravit još jedan film o ovom junaku, a režiju daju opet nekom debilu koji nikad nije ni čitao taj strip, i plus toga još napišu i debilni scenarij, onda je jasno da će bit shit. |
emirem |
Posted - 10/09/2011 : 11:13:09 quote: Originally posted by marinac
Ovakav film je anti Dylan Dpg, a ako se kojim slučajem snimi još koji film o ovom junaku definitivno neću gledati.
Ostajem pri stripu Dylan Dog.
"Marinac,ne pricaj bezveze,vracam se u drugom dijelu! Do tada si pod povecalom!" DD  |
marinac |
Posted - 10/09/2011 : 04:41:34 Ovakav film je anti Dylan Dpg, a ako se kojim slučajem snimi još koji film o ovom junaku definitivno neću gledati.
Ostajem pri stripu Dylan Dog. |
emirem |
Posted - 03/09/2011 : 11:40:45 Ovo je super film,prikazuje se metoda istrazivanja scotland yarda iz doba inspektor Blocha !!!
 |
Darth Ivan |
Posted - 02/09/2011 : 18:56:15 inače, Kevin Munroe je jedan od onih redatelja (tako američka publika bar kaže) koji uzima odlične serijale iz 80-ih i pretvara ih u smeće iz 2000-ih. |
King Warrior |
Posted - 02/09/2011 : 12:43:35 quote: Originally posted by alen
Gledao sam jučer film. Taman što sam nakon 20 minuta pomislio "Pa ovo ni nije toliko loše!", postalo je jako loše.
Tako nekako. I ja sam na pocetku mislio da ce mozda ipak biti solidna zabava, medjutim film je zaista tesko smece. |
alen |
Posted - 02/09/2011 : 07:26:50 Gledao sam jučer film. Taman što sam nakon 20 minuta pomislio "Pa ovo ni nije toliko loše!", postalo je jako loše.
!!! mini spoiler !!!
"The scena" - ona kad DYD ulazi u leglo vampira, vadi gunove i puca, puca, puca... jaoooo Sclavi je vjerovatno dobio gastritis na ovo. |
Darth Ivan |
Posted - 23/08/2011 : 19:54:20 quote: Originally posted by Windwalker
A ta ekranizacija je tako fenomenalna, da zaslužuje svoju temu.
Ma što jednu? Ajmo ih otvorit još tri.
može...bar ćemo imat više topica u kojima ćemo je moć pohvalit     |
paro |
Posted - 23/08/2011 : 19:07:19 quote: Originally posted by Windwalker
Pa nisam ja fan Buffy da bi to čitao.
Samo mi je serija ok.
A-HA, naravno da je. Znam ja šta je tebi OK..
 |
Windwalker |
Posted - 23/08/2011 : 18:44:10 Pa nisam ja fan Buffy da bi to čitao.
Samo mi je serija ok. |
paro |
Posted - 23/08/2011 : 18:15:01 quote: Originally posted by Windwalker
quote: Originally posted by paro Inače, ovo je tema o ekranizaciji Dylan Doga.
A ta ekranizacija je tako fenomenalna, da zaslužuje svoju temu. Ma što jednu? Ajmo ih otvorit još tri.
Evo i Buffy ima stripove. Budi produktivan pa pokreni topik o tome, ako misliš da na ovo ne vrijedi trošit riječi.

|
Opti |
Posted - 23/08/2011 : 18:08:21 quote: Originally posted by paro
luđo luđavi 
hau jes nou |
Windwalker |
Posted - 23/08/2011 : 18:04:04 quote: Originally posted by paro Inače, ovo je tema o ekranizaciji Dylan Doga.
A ta ekranizacija je tako fenomenalna, da zaslužuje svoju temu.
Ma što jednu? Ajmo ih otvorit još tri. |
paro |
Posted - 23/08/2011 : 17:58:12 luđo luđavi  |