T O P I C R E V I E W |
hello |
Posted - 01/02/2010 : 22:05:38 Prema izboru forumaša stripovi.com 5 najboljih filmova desetljeća su dolje navedeni. Ostaje nam još samo odabrati najboljeg. Glasanje traje do nedjelje u 20.00 h, a onda proglašavamo pobjednika. Dakle, filmovi su sljedeći:
Donnie Darko

Requiem for a dream

Saw

Snatch

The lord of the rings

|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
rommel |
Posted - 15/10/2010 : 06:16:53 lošeg li desetljeća |
acestroke |
Posted - 15/10/2010 : 04:32:07 Od ovih gore, najbolji je Requiem for a Dream. Ali Lord of the Rings bi trebo da dobije najvise glasova, to je legenda od trilogije, sa sve ukuse!
Sto se mene tice, ona ostala tri filma nemaju veze s vezom. Donnie je nekako ok, ali Snatch i Saw bi lagano mogli da budu na listi najgorih filmova decenije |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 15/10/2010 : 00:32:04 LOTR ili nista drugo 
bez obzira sto ce neko reci...
http://www.youtube.com/watch?v=b0sc-gS9AqM
 |
Windwalker |
Posted - 09/02/2010 : 19:22:23 quote: Originally posted by hello
Glasanje je završeno. Film desetljeća je po izboru forumaša stripovi.com The lord of the rings.
Normalno da je!  |
kenan92 |
Posted - 09/02/2010 : 15:54:05 quote: Originally posted by hello
Glasanje je završeno. Film desetljeća je po izboru forumaša stripovi.com The lord of the rings.
najbolji                |
hello |
Posted - 08/02/2010 : 19:28:08 Glasanje je završeno. Film desetljeća je po izboru forumaša stripovi.com The lord of the rings. |
lwood |
Posted - 02/02/2010 : 22:16:36 glasah za Donnia. Requiem nije loš,Saw nekakav prosjek,lord škart a snatch nisan gleda |
supermark |
Posted - 02/02/2010 : 22:08:36 quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by jasa
28 dana poslije :D
Meni je dobar film! Valjda volim filmove s živim mrtvacima.  
A i nastavak "28 tjedana kasnije" nije loš!
meni su oba katastrofe
 |
supermark |
Posted - 02/02/2010 : 22:05:44 donnie definitivno od ovih |
dcopic |
Posted - 02/02/2010 : 21:52:27 quote: Originally posted by jasa
28 dana poslije :D
Meni je dobar film! Valjda volim filmove s živim mrtvacima.  
A i nastavak "28 tjedana kasnije" nije loš! |
Panon |
Posted - 02/02/2010 : 13:37:58 Glasah za Gospodara prstenova, jer sam od svih filmova s liste jedino njega gledao :) |
jasa |
Posted - 02/02/2010 : 13:36:06 28 dana poslije :D |
Nameless |
Posted - 02/02/2010 : 13:04:53 Requiem |
dr strangelove |
Posted - 02/02/2010 : 12:39:34 Ma ima ih Home, Sun taam, The Last Hangman, Vozvrashchenie, Yip Man, Kung fu... |
il cattivo |
Posted - 02/02/2010 : 12:30:17 quote: Originally posted by dr strangelove
quote: Originally posted by il cattivo
quote: Originally posted by www2
Cidade de Deus Avatar The Prestige Gran Torino Sin City District 9 Little Miss Sunshine Big Fish The Wrestler Mystic river No country for old men
....što bi rekli ameri "On top of my head" ....i svaki bolji od svih na listi
Definitivno. Dodao bih još
21 gram Memento Amelie Eternal Sunshine of the Spotless Mind Sin City Into the Wild There Will Be Blood Onako iz glave...
Da, lista je fascinantna

17 filmova - 15 američkih, nekako uskovidno 
Ma to ove komercijalnije bubnuh na brzinu, mada je tu bila i gomila drugih kinematografija...Sumrak samuraja, Skrivena oštrica, Okus čaja, Slijepa planina, Život drugih, Orao protiv morskog psa, Nedovršeno... Dodaj još ponešto doktore  |
ken2 |
Posted - 02/02/2010 : 10:59:31 panov labirint je mani najbolji u 2000-ima |
www2 |
Posted - 02/02/2010 : 10:50:13 Tako je |
dr strangelove |
Posted - 02/02/2010 : 10:30:39 quote: Originally posted by www2
quote: Originally posted by dr strangelove
Cidade de Deus Avatar The Prestige Gran Torino Sin City District 9 Little Miss Sunshine Big Fish The Wrestler Mystic river No country for old men
21 gram Memento Amelie Eternal Sunshine of the Spotless Mind Sin City Into the Wild There Will Be Blood Onako iz glave...
Da, lista je fascinantna

Ma nije uskovidno, nego se nekako najlakše ejtiti filma gdje su "poznati američki glumci"...tako je bar meni...naravno da se tu jos staviti:
Amelie onaj brugi brazilski sa...ne mogu se sad sjetit imena Panov labirint Slumdog Let the Right One In Y Tu Mama Tambien
.... al za ovo se stvarno trebam sjetiti, čim mi nije neki amer unutra.....he he he...jebiga šta je je, kultura nam je amerikanizirana
Tropa de Elite? |
www2 |
Posted - 02/02/2010 : 10:25:54 quote: Originally posted by dr strangelove
Da, lista je fascinantna

Ma nije uskovidno, nego se nekako najlakše ejtiti filma gdje su "poznati američki glumci"...tako je bar meni...naravno da se tu jos staviti:
Amelie onaj brugi brazilski sa...ne mogu se sad sjetit imena Panov labirint Slumdog Let the Right One In Y Tu Mama Tambien
.... al za ovo se stvarno trebam sjetiti, čim mi nije neki amer unutra.....he he he...jebiga šta je je, kultura nam je amerikanizirana |
www2 |
Posted - 02/02/2010 : 10:20:20 quote: Originally posted by dcopic
Od ovih filmova koje je naveo hello, gotovo svaki bi mogao biti pobjednik u ovome desetljeću.
Istina, ali isto tako se slažem sa ovi što je il cattivo rekao:
"Ma obilovalo je definitivno.Pogledaj samo ove što smo www2 i ja nabrojali. Jedino što još nije prošlo dosta vremena da postanu kultni "
....bilo je vrhunskih filmova definitivno
|
dr strangelove |
Posted - 02/02/2010 : 10:20:01 quote: Originally posted by il cattivo
Da, lista je fascinantna

17 filmova - 15 američkih, nekako uskovidno  |
www2 |
Posted - 02/02/2010 : 10:17:55 quote: Originally posted by il cattivo
Da, lista je fascinantna

ovo jedino nisam jos pogledao.....imam ga doma vec 2 godine i nikako...morat cu to danas ispraviti |
dcopic |
Posted - 02/02/2010 : 10:17:33 Od ovih filmova koje je naveo hello, gotovo svaki bi mogao biti pobjednik u ovome desetljeću. |
il cattivo |
Posted - 02/02/2010 : 10:13:41 quote: Originally posted by hello
Činjenica je da ovo desetljeće nije baš ni obilovalo nekim kultnim i vrhunskim filmovima kao recimo prošlo desetljeće. Pogledajte samo ove filmove: Forrest Gump, The Shawshank redemption, Pulp fiction, Seven, Fight club, Heat, American beauty, Braveheart, Unforgiven....
Ma obilovalo je definitivno.Pogledaj samo ove što smo www2 i ja nabrojali. Jedino što još nije prošlo dosta vremena da postanu kultni  |
il cattivo |
Posted - 02/02/2010 : 10:10:28 quote: Originally posted by www2
Da, lista je fascinantna
 |