forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dylan Dog: Dead of Night !

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
kemo2012 Posted - 24/09/2010 : 03:14:53

Film o Dylan Dogu!

"The adventures of supernatural private eye, Dylan Dog, who seeks out the monsters of the Louisiana bayou in his signature red shirt, black jacket, and blue jeans."

Jedva cekam :-)
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
kemo2012 Posted - 26/09/2010 : 06:50:18
quote:
Originally posted by azra x.

Ne znam sto uvek sjebu stvar kad je ekranizuju,umesto da je naprave jos boljom... Prvi put sam se u to uverila s Harry Potterom,koliko sam volela knjige,toliko sam mrzela film.

Al ne treba biti pesimista,mozda ipak ispadne ok ovaj pokusaj sa Dylanom...

I ja se tako nadam jer nikad neznas. Bilo bi super kad bi ovaj film otvorio vrata americkoj publiki da citaju vise Dylan Doga. Sve greske bi se mogle popraviti u buducnosti kad bio ovaj film uspio i zato se nadam..
azra x. Posted - 26/09/2010 : 02:35:32
Ne znam sto uvek sjebu stvar kad je ekranizuju,umesto da je naprave jos boljom... Prvi put sam se u to uverila s Harry Potterom,koliko sam volela knjige,toliko sam mrzela film.

Al ne treba biti pesimista,mozda ipak ispadne ok ovaj pokusaj sa Dylanom...
Sneaksie Thiefsie Posted - 26/09/2010 : 00:11:56
Koliko sam mogao da procitam i vidim na YT,ovo nema veze sa DD
kemo2012 Posted - 25/09/2010 : 18:50:44
quote:
Originally posted by Zagor12

Mislim da je Martin Mystere najbliži ekranizaciji, i to u obliku serije, ima i crtić, koji nema baš puno veze sa stripom.

Gledao sam nekoliko crtanih serija od Martina ali nisu nesto posebno. Mini TV serija o Martiju bi bila interesantna!
Zagor12 Posted - 25/09/2010 : 17:50:21
Mislim da je Martin Mystere najbliži ekranizaciji, i to u obliku serije, ima i crtić, koji nema baš puno veze sa stripom.
kemo2012 Posted - 25/09/2010 : 17:16:52
Posto su italijanski strip junaci poznati u evropi da li bi se isplatilo da covjek snimi i film o Mister Nou ili Zagoru. Sa dovoljno para (800.000+ eura) i dobrom produkcijom mozda bi se moglo zaraditi koji euro na ovim filmovima. Tehnologija postaje sve bolja i bolja a ima i dosta filumskih kuca u italiji koje bi bile zainteresovane. Sve bi bilo lahko kad bi bilo dovoljno para za ovakav projekat.
azra x. Posted - 25/09/2010 : 15:58:53
Meni bi bas bio merak da ga pogledam u bioskopu a ne na DVD-u.
okudzava Posted - 25/09/2010 : 15:26:36
Jedva izdržah i tih par minuta da odgledam do kraja.
Maximuss Posted - 25/09/2010 : 11:09:50
Nema veze sa atmosferom Dylana, steta, ali isto ce ga biti zabavno pogledati.
mr murdoc Posted - 25/09/2010 : 10:22:54
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=HTcpgDrwMcU

Evo trailera.

Ovo ce biti zesci fijasko na kino kasama.
Jedina sansa mu je DVD prodaja ciju ce kopiju kupiti svi fanovi i jos par njih koji misle da se radi o akcionom filmu ili hororu..sve u svemu jadno.
kemo2012 Posted - 25/09/2010 : 03:43:52
Ako je Tiziano uspio onda cu i ja.

U medu vremenu pogledaj ovu crtanu epizodu:

http://www.youtube.com/watch?v=-9zROGRjGeM
azra x. Posted - 25/09/2010 : 03:05:12
quote:
Originally posted by kemo2012

quote:

Nema Groucha i nece ga biti najverovatnije ni u jednom delu... meni to fali i ne kazem da ne moze da valja bez njega,ali uvek sam gotivila taj kontrast u epizodama- strava i uzas,onda neka filozofija i poezija(da bi se licno shvatila prica) i na sve to,u najnepogodnijem trenutku Groucho isprica svoj glupi vic,kako bih ja rekla-
"staje na muku".

Nemoj gubiti nadu bebo jer ako ja postanem bogat i poznat onda cu licno uloziti para u novi projekt koji ce imati Groucha

jupi jupi jeeee!

moraces da kupis autorska prava od potomaka pravog Groucha Marxa
kemo2012 Posted - 25/09/2010 : 02:58:53
quote:

Nema Groucha i nece ga biti najverovatnije ni u jednom delu... meni to fali i ne kazem da ne moze da valja bez njega,ali uvek sam gotivila taj kontrast u epizodama- strava i uzas,onda neka filozofija i poezija(da bi se licno shvatila prica) i na sve to,u najnepogodnijem trenutku Groucho isprica svoj glupi vic,kako bih ja rekla-
"staje na muku".

Nemoj gubiti nadu bebo jer ako ja postanem bogat i poznat onda cu licno uloziti para u novi projekt koji ce imati Groucha
azra x. Posted - 25/09/2010 : 02:21:53
"staje na muku".
kemo2012 Posted - 25/09/2010 : 01:51:22
Vampiri + Vukodlak + Plavusa + Akcija = sta hoces vise?! Znam, znam.. ali ipak se nadam da ce prica biti dobra Tesko je zakljuciti kvalitet film samo po traileru!! To je isto kao da gubis nevinost (3 min. i gotovo)
regar Posted - 25/09/2010 : 01:24:58
Au ja sam tek sad video trejler, nemam reci. Pazite da nikada nisam procitao nijedan strip DD pa da kazem da mozda i ima nesto u ovom, ne hororu, nego po onome sto sam video u ovih nekoliko minuta, horor komediji.

Svako sa imalo postovanja prema liku DD-a predpostavlja da ce ovo biti tesko sranje od filma. Ipak, ukoliko zbog ovog filma bar jedan gledalac koji nije nikad cuo za DD-a kupi strip, onda je ipak neka vajda.
kemo2012 Posted - 24/09/2010 : 21:22:23
Jim Carrey bi bio super u ulogi Groucha. Trenutno stojim 100% iza filma dok ga ne pogledam. Ako bude dobar i jos jedan dio izade onda ce sigurno dodati one stvari koje su promasili u prvom djelu.
acestroke Posted - 24/09/2010 : 20:53:39
quote:

Jel ovaj film reziran po scenariju neke epizode ili je pisan specijalan scenario za film?

Specijalan za film
azra x. Posted - 24/09/2010 : 20:52:32
Jel ovaj film reziran po scenariju neke epizode ili je pisan specijalan scenario za film?
Mhejl Posted - 24/09/2010 : 20:39:54
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by kemo2012

Moja omiljena prica je "Klub Strave i Uzasa" (specijalni broj). Bilo be super kad bi radnja u filmu bila nesto slicna. Ima jos i dosta drugi prica koje su dobre ali ova mi se najvise dopada!

Klub Strave je klasik, ali na zalost to je nekako previse intelektualno za film, sigurno se ne bi svidjelo ljudima koji idu u kina ocekujuci krv i nasilje, bez ikakve price i ideje.

Da je ovo savršeni svijet, sada bih išao u novoizgrađeni bisokop u Domu kulture da gledam ekranizacije ''Ničije priče'' i ''Uspomena nevidljivog''... A dobismo ovo dijelo koje miriši na teško sranje.
azra x. Posted - 24/09/2010 : 20:22:56
quote:

Evo trailera.

Uuu,pa dobar je onda,cini mi se... I Dilan je lep,kao i plavusa
Steta samo sto nema Groucha...
Zagor12 Posted - 24/09/2010 : 20:11:11

Evo trailera.
Zagor12 Posted - 24/09/2010 : 20:06:03
Nije to to! Dylana ne režira Bob Clark već Kevin Munroe, ovo je nešto drugo.
azra x. Posted - 24/09/2010 : 19:44:30
ovo bi trebalo da je trailer

http://www.youtube.com/watch?v=S65wVHsYJTQ

nadam se da film nije tako los i da ima vise veze sa Dylanom...
supermark Posted - 24/09/2010 : 19:39:52
quote:

quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Ko igra glavnu ulogu? Nadam se "originalni" Dilan,Rupert Everett.

Brandon Routh, iz onog "Superman Returns" filma. Rupert bi bio bolji izbor, ali je sada prestar za ovakve stvari ;)

Pa mogli bi da ga doteraju,nije on bas ni toliko star. A i nacula sam da je skoro imao plasticnu operaciju. Steta,bas bi bila fora.

netko je postavio njegovu sliku poslije operacije
ne liči uopće na sebe, sada je ovaj brendon sličniji dylanu nego on

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000