T O P I C R E V I E W |
Tonka24 |
Posted - 27/12/2010 : 13:58:39 Dali je tko gledao serijal?Dali ima gdje za skinuti?Kako vam se sviđa?Meni osobno film je prepreheben |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 10/02/2011 : 16:01:29 quote: Originally posted by ken2
čekaj, kojeg novog glumca što nije radnja tog serijala prije nego je spartak došao i da li netko zna kada će biti na ovom našem HBO
Ma ne novi glumac, ovo je prequel i Spartak se ne pojavljuje... U vezi drugog pitanja, definitivno ne prije nego ova sezona završi. |
hrvoje23 |
Posted - 10/02/2011 : 14:50:56 quote: Originally posted by dante
Ja osobno nisam moglao odgledati sezonu do kraja koliko mi je serija bila debilna. A inace mi je Rome jedna od najjacih serija ikad.
Slažemo se u obje tvrdnje... |
REJS |
Posted - 09/02/2011 : 14:41:42 Imas da skines 3 epizode novog serijala na netu,toliko je i emitovano za sada. |
sawitch |
Posted - 09/02/2011 : 12:36:54 Koliko je epizoda izaslo od druge sezone? |
ken2 |
Posted - 09/02/2011 : 11:01:08 čekaj, kojeg novog glumca što nije radnja tog serijala prije nego je spartak došao
i da li netko zna kada će biti na ovom našem HBO |
REJS |
Posted - 08/02/2011 : 23:37:03 Odgledao 3 epizode novog serijala.Malo mi je trebalo da se naviknem na novog glumca.Inace cekam i ostale epizode da bih i njih skinuo i odgledao. |
nemanja93 |
Posted - 03/02/2011 : 22:51:22 Jedna od najboljih scena,kao sto rekoh jebeno dobra Nadam se da ce Spartacus Gods of the Arena biti na nivou.
Evo i rasporeda ako neko ne zna
1-01 21/Jan/11 Past Transgressions 1-02 28/Jan/11 Missio 1-03 04/Feb/11 Paterfamilias 1-04 11/Feb/11 Beneath The Mask 1-05 18/Feb/11 Reckoning 1-06 25/Feb/11 The Bitter End |
Caleb |
Posted - 03/02/2011 : 15:37:29 
A, si video onu scenu na kraju sa stitom i onim skokom  Ne znam ni sam koliko sam puta vracao taj deo + ona muzika, fantazija |
nemanja93 |
Posted - 02/02/2011 : 22:59:00 Spartacus jebeno dobra serija!!Posebno ova zadnja epizoda!! |
feka82 |
Posted - 28/01/2011 : 16:07:08 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by feka82
kako bolan za curice ( i ti si je gledao  ) svaki film danas je na onom principu i to se fura , meni je smijesnije ono sa kostimima ovo mi je ipak realnije . Gledao sam i ja , pogledao sam sve cetiri sezone , kontam da komentarisem , ali niko nece da pocne , izgleda da sam ja jedini pogledao .
Ne, nego si na krivom topicu... Ovo je o Spartacusu, a imaš i topic Serije, a siguran sam da postoji i neki topic nazvan Heroes ili heroji. Možda nisu u uskim gaćicama, ali se serija ponekad vuče možda i gore od latino sapunica. Realnost na stranu, danas su sve serija odlično realizirane što se tiče specijalnih efekata.
slazem se s tobom ima trenutaka stvarno ko u sapunicama , to je valjda radi publike , izgleda da nece da nastave je odnosno da je zavrse , procitah na obavjestenju cbs televizije , a rastezali su je ko niko bolje da su je zavrsili umjesto da su je rastezali  |
ivan_micic |
Posted - 21/01/2011 : 21:19:43 quote: Originally posted by Tonka24
kad počinje bogovi arene?
veceras prva epizoda |
DeeCay |
Posted - 21/01/2011 : 16:26:48 quote: Originally posted by feka82
kako bolan za curice ( i ti si je gledao  ) svaki film danas je na onom principu i to se fura , meni je smijesnije ono sa kostimima ovo mi je ipak realnije . Gledao sam i ja , pogledao sam sve cetiri sezone , kontam da komentarisem , ali niko nece da pocne , izgleda da sam ja jedini pogledao .
Ne, nego si na krivom topicu... Ovo je o Spartacusu, a imaš i topic Serije, a siguran sam da postoji i neki topic nazvan Heroes ili heroji. Možda nisu u uskim gaćicama, ali se serija ponekad vuče možda i gore od latino sapunica. Realnost na stranu, danas su sve serija odlično realizirane što se tiče specijalnih efekata. |
feka82 |
Posted - 21/01/2011 : 16:19:32 kako bolan za curice ( i ti si je gledao  ) svaki film danas je na onom principu i to se fura , meni je smijesnije ono sa kostimima ovo mi je ipak realnije . Gledao sam i ja , pogledao sam sve cetiri sezone , kontam da komentarisem , ali niko nece da pocne , izgleda da sam ja jedini pogledao . Nasekirao sam se jer nema kraja , odnosno ceka se zadnja rijec televizijske kuce , ali izgleda da i oni sada nesto zezaju 
Ja je preporucam svima koji vole ovakav zanr , ali ce se razocarati jer nema kraja |
DeeCay |
Posted - 21/01/2011 : 16:00:16 quote: Originally posted by feka82
da li je ko gledao seriju heroes
To je za curice... Svi su gledali, samo nitko neće priznati. Počela je obećavajuće, no svaka nova sezona je bila sve gora, no ipak gledljiva. Ali ipak pogledaj, u pitanju je opća kultura superherojštine. |
Tonka24 |
Posted - 21/01/2011 : 14:51:26 kad počinje bogovi arene? |
Caleb |
Posted - 21/01/2011 : 14:17:36 quote: Originally posted by DeeCay
Da, ali to je prequel mini-serija "Bogovi arene" od 6 epizoda, koliko sam shvatio nije full sezona ko prva sezona. Spartacus se mislim ni neće pojaviti... Ali nema veze, tu su Batiatusi, i mislim da će biti odlično, krvavo.
Pa da, ovde se nece pojavljivati Spartak, radnja se desava pre radnje prve sezone.  Na leto se snima druga sezona, na zalost bez Endija.  |
feka82 |
Posted - 21/01/2011 : 12:29:44 da li je ko gledao seriju heroes |
nemanja93 |
Posted - 21/01/2011 : 12:21:43 Odlicna serija za sad!!!Sinoc sam poceo i odgledao sam 4 epizode.Po meni su samo mogli malo bolje da urade one specijalne efekte |
DeeCay |
Posted - 21/01/2011 : 12:01:42 Da, ali to je prequel mini-serija "Bogovi arene" od 6 epizoda, koliko sam shvatio nije full sezona ko prva sezona. Spartacus se mislim ni neće pojaviti... Ali nema veze, tu su Batiatusi, i mislim da će biti odlično, krvavo. |
Caleb |
Posted - 20/01/2011 : 17:23:44 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/230511/Sutra--pocinje-nova-sezona-Spartaka |
Tonka24 |
Posted - 29/12/2010 : 17:18:29 Od ponediljka pocinje epizoda 1                  |
viki |
Posted - 27/12/2010 : 20:51:45 Zadnja vest o seriji je da je se rak vratio glavnom glumcu i da traze novog glumca za 2. sezonu. Ovo sto se sad snima nije nova sezona, vec deo o dogadjajima pre 1. sezone. Inace, tip bolesti glavnog glumca je isti kao sto je bio i kod glavnog glumca serije Dexter. Ali, ovaj se izlecio i sad snima novu sezonu, dok Spartacus jos bije svoju bitku.
Sto se tice same serije, posle prve epizode sam crkavao od smeha i pitao se ko jos to moze da gleda. Posto sam uporan, probao sam do kraja i mogu reci da je serija za svoju tematiku odlicna. Inace, i glumacka postava je odlicna. Iz epizode u epizodu je sve bolja.
|
Caleb |
Posted - 27/12/2010 : 20:27:18 quote: Originally posted by DeeCay
Ne slučaj savića, ako ti se svidjela otpočetka, sigurno će ti i dalje biti super.
Nabrijana serija od početka do kraja... Krv, nasilje, sex, i još mnogo mnogo sexa. I vrlo povijesna autentična. Prequel seriji se snima.
A inače, sve se može skinuti s neta.
Ne znam da li ces se sloziti sa mnom, ali pored toliko krvi i nasilja, serija je neverovatno emotivna, jos u kombinaciji sa muzikom nikako ne mozes ostati ravnodusan. Ja sam par puta zaplakao u toku gledanja.
Sve preporuke onima koji nisu gledali. |
DeeCay |
Posted - 27/12/2010 : 19:30:41 Ne slučaj savića, ako ti se svidjela otpočetka, sigurno će ti i dalje biti super.
Nabrijana serija od početka do kraja... Krv, nasilje, sex, i još mnogo mnogo sexa. I vrlo povijesna autentična. Prequel seriji se snima.
A inače, sve se može skinuti s neta. |
Caleb |
Posted - 27/12/2010 : 16:52:10 Serija je         Posle prve sam hteo da odustanem, kako bih se samo zajebao!!!
   |