forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dark knight rises

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Obi-wan Posted - 19/01/2011 : 20:54:08
Chris Nolan podigao je zastor sa svog trećeg Batman filma. Uzeo je Anne Hathaway za ulogu Seline Kyle, koja ima dupli indentitet kao Žena-mačka. Nolan je također objavio kako će zvijezda njegovog filma Inception Tom Hardy igrati ulogu zlikovca Banea, odbjeglog robijaša koji postaje abnormalno snažan nakon što bude napumpan hrpom droge. Bane je najpoznatiji kao "čovjek koji je slomio Batmana", nakon što mu je slomio kičmu u strip-izdanju.

Warner Bros ima neujednačenu povijest sa Ženom-mačkom; Michelle Pfeiffer je bila hvaljena za svoju izvedbu u Batmanovom povratku iz 1992. godine, dok je pokušaj spin-offa s Halle Berry u Ženi-mački iz 2004. godine bio potpuni promašaj.

Hathaway se za ulogu bori od studenog, a u užem su izboru bile još glumice Keira Knightley, Rachel Weisz, Naomi Watts, Blake Lively i Natalie Portman.

Iako je 2008. godine tragično preminuo, nakon što se predozirao, glumac Heath Ledger se ipak vraća na velika filmska platna, koliko god to bizarno zvučalo.

Naime, redatelj Christopher Nolan ('Inception') u svom novom Batman filmu - 'Dark Knight Rises' planira 'oživjeti' preminulog Ledgera. Nolanova zamisao proizlazi iz do sada nikad viđenih scena, koje su nastale još na snimanju filma 'Dark Knight'.

- Cilj nam je te spomenute, nikad viđene scene, iskoristiti kako bi se Joker ipak pojavio još jednom, ali posljednji put. Nolan želi kontinuitet između filmova, a ovim činom će automatski biti odana i počast prerano preminulom Ledgeru. To će biti tek mali djelić filma, ali naravno uz pristanak i odobrenje obitelji Ledger - kazao je nepoznati povjerljivi izvor, navodno usko povezan s produkcijom novog filma 'Dark Knight Rises'.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
acestroke Posted - 18/01/2013 : 21:11:00
Ovo nije ista tema na kojoj smo skoro komentirali, izgleda da imaju dva TDKR topica.
Obi-wan Posted - 18/01/2013 : 20:39:29
Pogledao film.
Loše do bola. Moj Crap detektor se stalno palio. To mi inače ne smata ako je film zabavan, ali ovaj to nije...
Luca_Torelli Posted - 12/01/2013 : 06:15:29
brrlrbbllrlllbbblrrrlrllll

Zagor12 Posted - 02/05/2012 : 21:13:12
Naši su film nazvali "Vitez tame: Povratak".
Felagund Posted - 21/12/2011 : 00:56:44
Nece, Nolan je jos prije najavio da ce ovo bit trilogija, tako da se sa ovim zavrsava saga.
Inace 2015 (mislim da je ta godina, nisam sto posto siguran) namjeravaju napravit novi reboot, u kojem ce bit stripovski Batman (jer ovaj batman nema veze sa stripom) tako da to kasnije mogu zajedno sa ovim novim Supermanom, Green Lanternom i nadolazecim filmom o Wonder Woman spojit u Justice League, znaci napravit ovo sto sad Marvel radi sa Avengersima.
nemanja93 Posted - 21/12/2011 : 00:53:58
quote:
Originally posted by Felagund

Da, sam gledaj kak su izlazili.

Hvala ti:)
PijaniPatak Posted - 21/12/2011 : 00:43:16
Nemam razloga da budem skeptican. Bane mi izgleda zajeban kao protivnik, a trailer obecava dobar film. Zao mi je jedino sto je ovo izgleda poslednji deo, po najavi, ali ako (kada) zgrne dobru lovu na samoj premijeri verovatno ce opet dobiti nove nastavke
Felagund Posted - 21/12/2011 : 00:42:47
Da, sam gledaj kak su izlazili.
nemanja93 Posted - 20/12/2011 : 23:23:51
Na stare sam i mislio pstao sam njih gledao kao klinac.
Jel i kod njih da pratim redosled izlazenja
Felagund Posted - 20/12/2011 : 22:30:08
Ak mislis na ove Nolanove, gledaj kak su izlazili. Znaci prvo Batman Begins, pa Dark Knight i onda na ljeto u kino Dark Knight Rises

Edit: Ja bih ti svakako preporucio i one stare Batmane, ako ih nisi gledao. Burtonovi su izvrsni i definitivno ih vrijedi pogledati.
E sad, Schumacherovi su po kvaliteti puno slabiji, no posto sam ih ja kao mali gledao, meni su dragi.
nemanja93 Posted - 20/12/2011 : 22:01:38
Da li da gledam Betmena redom kako je izlazio ili postoji bolji redosled?
Felagund Posted - 20/12/2011 : 19:11:51
Meni se isto nije bas dopao trailer za DKR, puno mi je bolji trailer za novi justice league crtic http://www.youtube.com/watch?v=q0MSuTJNDdc. Najveca mana ovog DKR trailera mi je Bane, koji mi se ni najmanje ne svida, bilo bi mi draze da su ga napravili vjernijeg stripu, a da ne spominjem njegov glas koji je retardiran i to sto uopce nema juznoamericki naglasak. Usprkos svemu tome, vjerujm da ce film biti bar solidan.
acestroke Posted - 20/12/2011 : 16:09:09
Meni ovaj treci film izgleda ok, ali sumnjam da ce biti bolji od drugog. Naravno, sve je moguce, ali ovaj tip s maskom (Bane), iako izgleda kao zanimljiv protivnik, jednostavno nema Ledgerovu/Jokerovu karizmu.
I dok su ona prva dva filma bila snimljena u Chicagu, ovaj je snimljen u Pittsburghu, bas me interesuje hoce li se to primjetit, Pittsburgh je dosta manji od Chicaga. Ali ako je scenario dobar, onda mozda ovo i
bude nesto izuzetno. Valja se docekat jos 7 mjeseci...
Raven84 Posted - 20/12/2011 : 10:41:42
Forspan je mrak. Mislim da ce film biti izvrstan. Djeluje nevjerojatno ambiciozno.
Leonid Posted - 20/12/2011 : 10:24:51
Ali Batman nije ono što treba Gothamu,on je puno pridonio borbi protiv kriminala no Dent je bio glavna nada.
Zatvarao je kriminalce bez potrebe skrivanja se iza maske.
U slučaju da je uništen njegov ugled,a to bi se dogodilo da je u javnost izašlo što je sve radio,svi kriminalci koje je zatvorio vjerojatno bi izašli na slobodu.
Pao bi moral među ljudima jer bi ispalo da su svi podmitljivi i da nitko nije siguran od kriminalaca.Stvari bi se vratile na sami početak.
Zato je Batman preuzeo krivnju za sve što je Dent učinio,legenda o Dentu će ostati a Batman je ionako uvijek bio odmetnik.
Snake Plissken Posted - 20/12/2011 : 07:43:13
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Snake Plissken

Pa nelogicno je. Dzoker i sve ono silno sranje je ostavilo grad u haosu, to je kao da je nakon bekstva ludaka iz Arkama u kecu digao dupe i otisao ne uradivsi nista.

Stvar je vjerojatno u tome što bi Batmanove radnje poništile žrtvu Harveyja Denta. Sjećaš se posljednjih riječi Jima Gordona, na kraju filma?

Batman nije heroj koji je u tom trenutku bio potreban Gothamu. Tada je bio potreban Harvey Dent. Stvar je u tome, Dent je predstavnik institucionalne pravde, neustrašivi, nekorumpirani državni tužitelj. Prava rijetkost u truloj strukturi grada. Tračak nade. Batman ima dobre motive i dobre namjere, ali on je ipak predstavnik "divlje" pravde, odmetnik, borac protiv zločina koji djeluje izvan zakona.

Batman i Joker su sušte suprotnosti, ali im je zajednička jedna stvar: obojica djeluju izvan zakona. Da je Batman nastavio djelovati nakon krize sa Jokerom, to bi bio konačni čavao zaboden u lijes zakona i pravde grada Gothama. Zato je bitno da zaživi neokaljana uspomena na Harveyja Denta, predstavnika zakona, kako bi građani ponovo stekli povjerenje u organe zakona i reda, kako se život u Gothamu ne bi činio beznadnim.

This doesn't work for me. Neokaljani heroj i cela ta prica koje je suptilnoscu grupnog silovanja ugurana u oroman deo filma je nezgrapna, nelogicna - cinjenica je da je Betmen bio potreban Gotamu i pre Denta, i dok je Dent bio tu. Logicno je da ce mu tek biti potreban nakon njega. Kontam ja sve te price o gradu koji se ujedinjuje oko oreola Harvijevog, ali moje je misljenje da su se scenaristi i Nolan zapetljali u celu pricu previse, pa im je bilo lakse da tako zavrse sve, dajuci tome koliko-toliko efektan kraj.

Takodje mi je nelogicno ovo Supermarkovo, bez uvrede : ako pratimo DK, videcemo da se grad polako ujedinjuje vec oko Denta. Dakle, imamo princa na belom konju, da citiram tu otrcanu floskulu. Ali imamo i jebenog Dzokera koji je unistio pola grada. Covek bi pomislio da je to sasvim dovoljno kao zajednicki neprijatelj. Jednostavno, smatram da je u DKu nasilno, nedovoljno promisljeno Betmen stavljen u svoj kontrast, ideja je mozda i bila dobra, ali je izvodjenje katastrofalno.

U svakom slucaju imas mrtvog princa i zivog Betsa. Od dva stuba pravde u Gotamu jedan je ostao, ajmo i njega slomiti. Evo situacije : ja sam gradjanin Gotama. Znam da je Bets dezurni mamojebac krimosima i zbog njega se osecam sigurnije na ulicama. Takodje je tu i Dent, koji takes no shit i cini da imam vere u pravosudni sistem i policiju. Avaj, pojavljuje se Dzoker koga ni Betmen ne moze zaustaviti. Nervozan sam. Ne, Dent umire, a ubija ga upravo Betmen. Ja ne smem sad ni do radnje izaci. :/
Leonid Posted - 19/12/2011 : 22:18:04
quote:
Originally posted by Windwalker

Neznam, ostao sam hladnokrvan.
Dok sam za vrijeme TDK trailera drhtao.
Neznam.

To je zbog Jokera,namjerno su zbog marketinških razloga,gurali u prvi plan Ledgera i njegovu izvedbu,dodaj još soundtrack i nešto više mraka i dobijaš stravu.
Mada ovaj plakat s Baneom i bačenom maskom izgleda kao vrh vrhova.
Ovaj film će oborit sve rekorde po zaradi,dobro možda ne prestigne Avatara no doći će mu jako blizu,siguran sam u to.
Windwalker Posted - 19/12/2011 : 22:02:41
Mislim da je problem što nije bilo pravog Batman soundtracka (osim u zadnjoj sekundi), već je bio onaj glupi.
mpavin Posted - 19/12/2011 : 22:00:21
quote:
Originally posted by Windwalker

I ja isto.
Valjda će drugi trailer biti bolji.
mr murdoc Posted - 19/12/2011 : 21:54:55
Batsy ..8 godina poslje radnje drugog nastavka, u prilicno losoj fizickoj i psihickoj spremi dolazi u situaciju da se obracuna sa najvecim izazovima svoje karijere...
Film ce biti genijalan....osjecam to .
Windwalker Posted - 19/12/2011 : 21:46:00
Dok sam za vrijeme TDK trailera drhtao.
Neznam.
Leonid Posted - 19/12/2011 : 20:29:27
Sudeći po traileru,ovo je najbolji Batman ikad.
Milazzo Posted - 19/12/2011 : 20:08:14
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GokKUqLcvD8

Leonid Posted - 19/12/2011 : 09:31:10
Dobije po piksi no onda se sigurno ustane(bijesan) i pokaže Baneu tko je gazda Gothama!!!
emirem Posted - 18/12/2011 : 21:02:29
Dobio po piksi....hmm!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000