forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 trebam naziv filma

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
chavez Posted - 20/01/2011 : 17:32:41
Prije nekih 5-6 godina sam gledao jedan SF gdje ljudi dolaze na planet, nesječam se kako, čini mi se kvar broda ili nešto slično a tamo ih napadaju neke čudne robotske životinjice, neke ptice ili štakori što već a ta stvorenja proizvode neke vrišteče zvukove.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
selanne Posted - 22/03/2011 : 23:16:40
@Caleb
Po ovome što vidim na linku, mogao bi biti, probat ću ga skinuti i pogledati, ali uglavnom - puno ti hvala.

@acestroke
Već sam rekao da ne znam sigurno koliko je star film, oprosti što nisam točno izračunao i napisao 22 godine, a da sam znao nešto više informacija, vjerojatno bih tražio na Googleu, mislio sam da oni koji znaju puno više o filmovima od mene daju 2-3 naslova da potražim.
acestroke Posted - 22/03/2011 : 22:09:15
quote:
Originally posted by Caleb

Zvuci mi kao Casualties of War

http://www.imdb.com/title/tt0097027/

Ako je to, onda su informacije totalno pogresne. Reko je zadnjih 10 ili 15 godina, a ne 25.

Jebi ga, da ja dodjem ovdje i kazem, treba mi naziv filma, ima nekih ljudi u njemu, muskarci, imaju pistolje, ali ne sjecam se u koje doba se radnja razvija, snimljen u zadnjih 20 godina... sta bi ljudi rekli? Treba vise informacija, makar jedan glumac, ili nesto, ali ovako... skoro kao da nemamo nikakve informacije, osim toga da je ratni film. Koliko ja znam, ima hiljade i hiljade ratnih filmova...
Caleb Posted - 22/03/2011 : 21:49:34
Zvuci mi kao Casualties of War

http://www.imdb.com/title/tt0097027/
acestroke Posted - 22/03/2011 : 20:32:48
Pojma nemam... Vise informacija bi bilo dobro, ali ako se ne sjecas, jbg
selanne Posted - 22/03/2011 : 19:33:09
quote:
Originally posted by mr murdoc

Daj nam malo vise informacija..pripizdina je bila pustinja,dungla ili naseljeno podrucje?
Vrijeme dogadanja ..otprilike..

Ne sjećam se ni ja puno, mislim da se radi o II. svjetskom ratu ili Vijetnamu, ali nisam siguran. Nije ni Full metal jacket, ni Thin red line, ni We were soldiers... Mislim da na kraju filma jedan od njih preživi, onda se prisjeća tih svojih 5-6 prijatelja kroz flashbackove i govori o njima. Što se tiče tvoje slike, stvarno ne znam.
mr murdoc Posted - 22/03/2011 : 19:30:47
quote:
Originally posted by selanne

Da još malo iskoristim ovaj topic - treba mi naslov jednog ratnog filma, gledao sam ga možda prije 6-7 godina, a sam film je star negdje između 10-15 godina po mojoj procjeni i sjećanju. Jedino što vam mogu ponuditi kao pomoć je klasika - prati 5-6 američkih vojnika čija je jedinica poslata u neku pripizdinu, a poprilično sam siguran da je nadimak jednog od tih vojnika Texas Kid. Ako kome nešto padne na pamet, puno hvala.

Daj nam malo vise informacija..pripizdina je bila pustinja,dungla ili naseljeno podrucje?
Vrijeme dogadanja ..otprilike..

selanne Posted - 22/03/2011 : 19:17:08
Da još malo iskoristim ovaj topic - treba mi naslov jednog ratnog filma, gledao sam ga možda prije 6-7 godina, a sam film je star negdje između 10-15 godina po mojoj procjeni i sjećanju. Jedino što vam mogu ponuditi kao pomoć je klasika - prati 5-6 američkih vojnika čija je jedinica poslata u neku pripizdinu, a poprilično sam siguran da je nadimak jednog od tih vojnika Texas Kid. Ako kome nešto padne na pamet, puno hvala.
mr murdoc Posted - 04/03/2011 : 17:59:00
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by supermark

quote:

au, pa ja sad vidi da je ovaj film izaso 2008 godine, a ne 2010.
Ja gore napiso 2010, a to samo zato sto je ovdje u Chicagu izaso u Aprilu 2010 godine u kina, pa zato sam predpostavio da je noviji nego sto jeste.
Sorry

ništa od pića

ma bit ce nesto konkretno

Moze onda kafa, ipak sam promasio samo godinu, a ne naslov

acestroke Posted - 04/03/2011 : 17:55:20
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ja gore napiso 2010, a to samo zato sto je ovdje u Chicagu izaso u Aprilu 2010 godine u kina, pa zato sam predpostavio da je noviji nego sto jeste.
Sorry

ništa od pića

Moze onda kafa, ipak sam promasio samo godinu, a ne naslov
supermark Posted - 04/03/2011 : 17:49:11
quote:

Sorry

ništa od pića
acestroke Posted - 04/03/2011 : 16:35:53
Sorry
acestroke Posted - 04/03/2011 : 16:33:31
it's a deal!
;)
mr murdoc Posted - 04/03/2011 : 16:30:39
quote:

@murdoc:

The Square (2010)
Fenomenalan film, triler, Australijanski

imas pice ako se nademo u makarskoj
acestroke Posted - 04/03/2011 : 16:25:27
@murdoc:

The Square (2010)
Fenomenalan film, triler, Australijanski
mr murdoc Posted - 04/03/2011 : 16:23:56
Ako tko moze pomoci ..unaprijed zahvalan

Ovo je sve sto imam...

mladjo Posted - 23/02/2011 : 08:16:44
Hvala
d.r.p Posted - 22/02/2011 : 22:43:34
http://www.imdb.com/title/tt1051864/
mladjo Posted - 22/02/2011 : 22:31:41
quote:
Originally posted by Grujah.

... Pre dve godine sam na TV1000 gledao film Razgovor sa neprijateljem. Radi se o dva vojnika, poljaka i nemca koji je u zarobljeništvu prvog. Oni se probijaju kroz šumu i traže svoje. Nemac stalno pokušava da pobegne, a u međuvremenu vode interesantne filosofske dijaloge, itd. Na kraju naiđu na nemačke vojnike i poljaka zarobe...
Da, film je baš dobar. Naročito taj dijalog između njih dvojice. Poljak je trezven i nije ideološki zatucan, čovek je intelektualac. Švaba je takođe pametan, ali poljaka ne može da prihvati za prijatelja iako su se dosta zbližili i na kraju kad poljaka uhvate nemci, švaba neće ništa da kaže u njegovu odbranu i pristaje da ubije poljaka. Na kraju filma se vodi debata između nekog nemačkog komadanta i poljaka o zagrobnom životu i smislu ratovanja. Švaba je materijalista a poljak je razuman ali i duhovan čovek.

Ovo je izvrstan film.
Nikada ga nisam pogledao do kraja a nisam ni znao kako se zove dosad.Jednom sam samo naletio na njega na telki i to je to.
Kako je u originalu?
mcn Posted - 22/02/2011 : 01:04:48
Na kojem jeziku je bio film?

mcn
Grujah. Posted - 21/02/2011 : 22:30:25
... Pre dve godine sam na TV1000 gledao film Razgovor sa neprijateljem. Radi se o dva vojnika, poljaka i nemca koji je u zarobljeništvu prvog. Oni se probijaju kroz šumu i traže svoje. Nemac stalno pokušava da pobegne, a u međuvremenu vode interesantne filosofske dijaloge, itd. Na kraju naiđu na nemačke vojnike i poljaka zarobe...
Da, film je baš dobar. Naročito taj dijalog između njih dvojice. Poljak je trezven i nije ideološki zatucan, čovek je intelektualac. Švaba je takođe pametan, ali poljaka ne može da prihvati za prijatelja iako su se dosta zbližili i na kraju kad poljaka uhvate nemci, švaba neće ništa da kaže u njegovu odbranu i pristaje da ubije poljaka. Na kraju filma se vodi debata između nekog nemačkog komadanta i poljaka o zagrobnom životu i smislu ratovanja. Švaba je materijalista a poljak je razuman ali i duhovan čovek.
dr strangelove Posted - 24/01/2011 : 19:30:23
quote:
Originally posted by chavez

Prije nekih 5-6 godina sam gledao jedan SF gdje ljudi dolaze na planet, nesječam se kako, čini mi se kvar broda ili nešto slično a tamo ih napadaju neke čudne robotske životinjice, neke ptice ili štakori što već a ta stvorenja proizvode neke vrišteče zvukove.

quote:
Originally posted by chavez

quote:
Originally posted by hc1012

Planet tame (Pitch black)????

Ne, nije Pitch Black s Vin Dieselom, gdje posadu napadaju nekakvi pterodaktili.U filmu koji ja tražim posada je zarobljena u nekoj zgradi i napadaju ih neki robotski štakori koji vrište...

jedino si za zvukove pogodio
chavez Posted - 24/01/2011 : 18:37:54
quote:
Originally posted by tosha

a evo i dvica http://www.imdb.com/title/tt1214983/

Hvala za dvicu.
chavez Posted - 24/01/2011 : 18:36:00
quote:
Originally posted by d.r.p

Kad već vrište onda http://www.imdb.com/title/tt0114367/

Hvala puno, to je to što tražim.
tosha Posted - 22/01/2011 : 22:19:40