forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Sucker Punch

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
jaki Posted - 07/02/2011 : 20:57:00
Željno čekam
http://en.wikipedia.org/wiki/Sucker_Punch_(film)
http://www.youtube.com/watch?v=MnF4SpS9gUw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qVNxRa13TZM&feature=related
20   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
swamp thing Posted - 03/07/2011 : 10:37:28
Sinoć odgledao, dobar film, ali mu nedostaje ono malo da bude odličan. Akcione scene su prelijepe, muzika je sjajna i, kao što je rečeno, prati radnju filma (Snyder uvijek zna sklopiti soundtrack). Film nije nabacan ni zbrzan, što sam očekivao vidjevši bum-tras trejler. Meni je i pored scena fajta otvaranje filma najupečatljivije. Ja mu dajem jaku 7/10.
CAGLIOSTRO13 Posted - 08/04/2011 : 00:10:19
evo nije tako los... al ono ne kuzim euforiju
Dr.GonZo Posted - 08/04/2011 : 00:02:14
Recenzija filma = http://frogbros.blog.hr/2011/04/1629128843/sucker-punch-2011.html

- inače film je stvarno super. Ovakvi se filmovi gledaju na BLu Rayu u kućnom kinu sa projektorom... Jedva čekam Snyderovog Supermana
CAGLIOSTRO13 Posted - 02/04/2011 : 19:45:33
macane komedijasu
pratilja za kino oO ne kuzim poantu :D
mr murdoc Posted - 02/04/2011 : 18:19:39
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

watchmen i likov plavi kurac mi je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao u svome zivotu, jos sam platio karte za kino i curi... kupis cugu kokice i sve... ugl oko 150 kuna zakurac...
kretenski film

Ti svoju pratilju u kino zoves curom
mcn Posted - 02/04/2011 : 18:01:21
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

watchmen i likov plavi kurac mi je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao u svome zivotu, jos sam platio karte za kino i curi...

I poslije je očekivala da svaki bude plav?

mcn
CAGLIOSTRO13 Posted - 02/04/2011 : 17:17:33
watchmen i likov plavi kurac mi je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao u svome zivotu, jos sam platio karte za kino i curi... kupis cugu kokice i sve... ugl oko 150 kuna zakurac...
kretenski film
acestroke Posted - 02/04/2011 : 12:47:54
Nema veze ako je metafora, vazna stvar je da film i prica nekako imaju smisla. Ovdje, na zalost, to nije slucaj.
Film je pretrpan akcijskim scenama, koje su previse glasne, likovi koji nisu bas nesto, tako da je krajni utisak vrlo los. Reko bi da je ovoj Snyderov najgori film, nisam bas neki fan 300, ali ako je stani pani, radije bi to gledo ponovo nego ovu katastrofu. (Dawn of the Dead i Watchmen mi se puno svidjaju). Da je barem ova verzija bila onaj director's cut, sa malo vise price, ali eto... Stvarno ne znam zasto toliko ljudi smatra da ako film ima previse akcije, da to znaci da je dobar. Ovo je ocajno :(
Hexen Posted - 02/04/2011 : 12:40:34
Cijeli film je u biti jedna velika velika metafora, ali problem je u tome što mnogi ljudi to ne vide pa su ga zato i popljuvali.
Jedva čekam director's cut jer je Snyder najavio kako će u njemu biti dodatne scene iz ludnice/bordela koje bi trebale malo bolje objasniti cijelu priču.
mr murdoc Posted - 02/04/2011 : 09:54:36
Jedan od rijetkih filmova na koji idete sa znanjem o materiji (strip-adaptacija) i ocekujete bas ono neizbjezno..dobar film za insidere svijta stripa i insidere igrica, a onda vas poklopi saznanje da upravo buljite u najbolji , najstilskiji i najdublji akcijski film u zadnjih par godina .
Amalgam izmedu fantazije, akcije , klasicne (imam ideju kako da se spasimo) price i gotovo poeticne tragedije je fantastican i vec dugo ne viden niti izrecen sa ovakom drskoscu..
Film koji brutalnu rusi i gradi dogme..istovremeno..
Nije desetka , ali je jaka devetka .
Obavezno pogledati u kinu.
Napomenuo bi da je glazba u filmu pomno izabrana i pogada svaku senkvencu i svaki djelic celuloida...
TORQUE Posted - 26/03/2011 : 14:26:47
nekako sam li-la prema tome filmu..nadam se da ce valjat.
Hexen Posted - 25/03/2011 : 22:40:20
Evo upravo sam ga pogledao pa da napišem nešto dok su dojmovi još svježi.
Moram reći da me je film ugodno iznenadio. Očekivao sam da će film biti samo besciljna pucnjava i golišave guzice (u biti to i je), ali film ima nekakvu poruku koju još uvijek pokušavam prokužiti. Akcijske scene su fenomenalne i Snyder usporava kadrove baš u točnim trenucima, tu se dosta sličnosti vidi sa 300. Jedna od mogućih zamjerki je možda to što ponekad ima PREVIŠE CG-i pa od toga bole oči. U biti kad bolje razmislim, cijeli film je jedan veliki eye-candy. Lijepe cure, cool oružja, odlična okruženja, sve je tu da nam oči uživaju. Nerijetko sam se osijećao kao da gledam nekakvu videoigru a ne film. Muzika je također na zavidnom nivou (White Rabbit od Jefferson Airplane je fenomenalan).
Na početku sam mislio da će ovo biti primarno akcijski film u kojeg su sklepali priču tek tako da se nađe, ali sad mi se čini da je obratno, da je tu ipak priča a akcija tek u drugom planu.
Film me dosta podsjetio na Shutter Island (što se tiče priče) i 300 (što se tiče akcije).
Na kraju krajeva bi mu dao 4/5 što rijetko kojem filmu dajem.
Film sam gledao sa frendom i on mu je dao 2 i to jedva. To me je dosta iznenadilo jer znam da je on veliki fan takvih akcijskih filmova sa ženskim junakinjama. Njemu je bio "dosadan sa previše akcije". Ne znam. Tko voli nek izvoli.
jaki Posted - 25/03/2011 : 01:50:50
http://music.aol.com/new-releases-full-cds/#/5
swamp thing Posted - 28/02/2011 : 16:12:27
Sucker bi mogao biti jedan od najzabavnijih filmova 2011. Bar po trejleru, a i vjerujem da će Snajder napraviti to dobro.
Felagund Posted - 27/02/2011 : 13:42:46
quote:
Originally posted by dante

300 mi je bilo toliko pozersko smaranje da se ne mogu zamisliti da ga pogledam po drugi puta da zivim sljedecih 200 godina. Ali zato mi je Dawn of the dead bio super, jedan od rijetkih horror remakeova koji mi je bas legao. Watchmen isto jako jako dobar. Drzim mu fige i za Supermana. Dobar je taj Zack Snyder...

Vidis, meni je 300 bas epic film, pogledao sam ga do sad jedno 3-4 puta i svaki put mi je izvrstan. Dawn of the dead jos nisam pogledao, a watchmeni su mi isto super
Windwalker Posted - 25/02/2011 : 16:32:23
Ovo će biti najEYECANDY film ikad.
Priča mu neće niti trebati.
dante Posted - 25/02/2011 : 13:49:16
300 mi je bilo toliko pozersko smaranje da se ne mogu zamisliti da ga pogledam po drugi puta da zivim sljedecih 200 godina. Ali zato mi je Dawn of the dead bio super, jedan od rijetkih horror remakeova koji mi je bas legao. Watchmen isto jako jako dobar. Drzim mu fige i za Supermana. Dobar je taj Zack Snyder...
Felagund Posted - 24/02/2011 : 23:44:19
Ma to Zack radi, drugim rijecima: Ne moze biti lose.
Meni isto izgleda zanimljivo i iscekujem to
Andrej Posted - 07/02/2011 : 23:24:07
Trailer izgleda super,pa se nadam da će takav biti i film.
Nadam se samo da neće previše radnje biti nabacano u malo vremena kao što samo imali prilike vidjeti u Clash Of the Titans.
zlikovski Posted - 07/02/2011 : 21:10:16
mjuza super, Carla uvijek super. jedva čekam i ja!!!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000