T O P I C R E V I E W |
Obi-wan |
Posted - 10/04/2011 : 13:08:17 Bio sam na jučer u Portanovi (Osijek) i gledao film Crni labud. Postoji besplatan autobus koji vozi na relaciji centar - Portanova, tržni centar lijepo izgleda. Pri kupovini karata dobili smo i 2 dvd filma na poklon, sala ima vrlo udobna sjedala postavljena tako da ti onaj ispred ne smeta (ni ne vidiš ga), film mi se također svidio. Ali... Šta dođe ono "Kina s pet zvjezdica" Naime, iako je sve bilo super, dvije glavne stvari nisu valjale: Slika i ton. Slika je bila zrnata (kao snijeg kod tv prijema ranije) i mutna (pogotovo kada kamera prikazuje nešto dalje i sitnije). Foršpani prije filma nisu imali tako lošu sliku. Zvuk je bio preglasan, povremeno neizdrživ. Morali smo držati ruke na ušima ponekad i po par minuta. Kasnije me žena pitala da li treba da se zabrinemo tj. postoji li opasnost od oštećenja sluha. Dobro pitanje. Bio sam i ranije u multipleks kinima (BG,ZG) - ton je bio glasan, ali ne ovako da posumnjaš da nešto nije u redu...
Imate li neko mišljenje o svemu ovome. Možda to treba tako |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Darth Ivan |
Posted - 11/04/2011 : 21:02:51 ma i zagrebački Cinestar je po jačini zvuka tu negdje... |
velka031 |
Posted - 11/04/2011 : 07:16:48 Nisam nikad bio, niti želim otići, čak ni sada kada su mi cinestari na 5 km od kuće... Možda kada propadnu klasična kina, a mislim da im je u Osijeku definitivno odzvonilo... |
Tonka24 |
Posted - 10/04/2011 : 19:35:53 Meni se dogadalo par puta da se pola slova nevidi pa sam mora izvoditi show program po kinu...a i akocemo iskreno preskupo je zato ja iman curu s velikom torbom koja potrpa sve iz trgovine u torbu i onda u kino |
Otto Kraus |
Posted - 10/04/2011 : 17:04:34 Ma uvijek je preglasno,nije bitno u kojem je gradu cinestar. Prvo te navuku da potrošiš love više nego za večeru u nekom normalnom restoranu,a onda te ubiju sa jačinom zvuka.Da imam love za 3-d tv ne bi nikad išao u cinestar nego u normalna kina. Istina nisu toliko udobna,ali imaju "ono nešto". |
Caleb |
Posted - 10/04/2011 : 16:24:53
|
split85 |
Posted - 10/04/2011 : 14:17:39 quote: Originally posted by Obi-wan Šta dođe ono "Kina s pet zvjezdica"
|