T O P I C R E V I E W |
kitaric |
Posted - 27/07/2011 : 10:47:29 Kod nas je bio preveden kao "Opsednuti", film je jako istripovan, a sećam se samo poslednje scene - automobil koji ide u krug, gledan iz ptičije perspektive. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
manhunter |
Posted - 15/10/2011 : 19:38:09 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Caleb
Hvala, ali ne znam gde treba da kliknem da bih skinuo onaj fajl sto se ubaceje u Mikro torent. Skidao sam nekoliko puta sa torenta, ali ovo mi je nejasno.
Klikneš na veliki plavi natpis Download Torrent.
|
Caleb |
Posted - 15/10/2011 : 17:56:58 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Caleb
Hvala, ali ne znam gde treba da kliknem da bih skinuo onaj fajl sto se ubaceje u Mikro torent. Skidao sam nekoliko puta sa torenta, ali ovo mi je nejasno.
Klikneš na veliki plavi natpis Download Torrent.
Hvala, ne mogu da verujem da mi je promaklo. Odmah sam otisao na ono ispod Direct High Speed Download i Anonymous Torrent Download
HVala |
Mr. Bushido |
Posted - 15/10/2011 : 17:53:54 quote: Originally posted by Caleb
Klikneš na veliki plavi natpis Download Torrent. |
Caleb |
Posted - 15/10/2011 : 17:49:34 Hvala, ali ne znam gde treba da kliknem da bih skinuo onaj fajl sto se ubaceje u Mikro torent. Skidao sam nekoliko puta sa torenta, ali ovo mi je nejasno. |
Mr. Bushido |
Posted - 15/10/2011 : 17:04:47 quote: Originally posted by Caleb
Ne trazim film, trazim BBC dokumentarac Russia A Journey with Jonathan Dimbleby. Ako neko pronadje linkove, neka postavi ovde ili mi posalje PP.
http://btjunkie.org/torrent/2008-Russia-A-Journey-with-Jonathan-Dimbleby-BBC/435879b652c59c876b39aa1f3068e5eba34258f245af |
Caleb |
Posted - 15/10/2011 : 16:03:14 Ne trazim film, trazim BBC dokumentarac Russia A Journey with Jonathan Dimbleby. Ako neko pronadje linkove, neka postavi ovde ili mi posalje PP. |
dcopic |
Posted - 03/10/2011 : 15:52:26 Tko!?! Jel Paro i ekipa!? Bez brige, riješit ćemo mi to. |
dr strangelove |
Posted - 03/10/2011 : 13:14:43 quote: Originally posted by dcopic
To stari! Imaš pijacu kad se vidimo!
bolje me brani kad me napadnu na sljedećem okupljanju |
dcopic |
Posted - 03/10/2011 : 13:03:39 To stari! Imaš pijacu kad se vidimo! |
dr strangelove |
Posted - 03/10/2011 : 09:58:02 quote: Originally posted by dcopic
Trebam i pomoć; tražim jedan film:
Radi se o jednom popularnom country pjevaču kojega za vrijeme velike turneje na jednom koncertu preplaši eksplozija na pozornici (kao dio predstave) i na nekoliko sekundi prestaje s pjevanjem. Kasnije razočaran što nitko u publici taj njegov kratki prekid nije primijetio odlazi s turneje gdje kasnije na nekom ranču upoznaje neku žensku itd. Za to vrijeme menađerica benda ubacuje zamjenskog pjevača koji imitira pravog itd...
Ne znam naravno ime filma i niti jednog glumca, jedina šansa mi je da je netko od filmofila s foruma to gledao!
Pure Country |
dcopic |
Posted - 30/09/2011 : 15:47:46 Trebam i pomoć; tražim jedan film:
Radi se o jednom popularnom country pjevaču kojega za vrijeme velike turneje na jednom koncertu preplaši eksplozija na pozornici (kao dio predstave) i na nekoliko sekundi prestaje s pjevanjem. Kasnije razočaran što nitko u publici taj njegov kratki prekid nije primijetio odlazi s turneje gdje kasnije na nekom ranču upoznaje neku žensku itd. Za to vrijeme menađerica benda ubacuje zamjenskog pjevača koji imitira pravog itd...
Ne znam naravno ime filma i niti jednog glumca, jedina šansa mi je da je netko od filmofila s foruma to gledao! |
d.r.p |
Posted - 28/09/2011 : 10:48:00 Dakle,filmadžije drage,highlight filma je pjesma "Oh Carol" Neil Sedaka-e koju gl.lik pušta na autu(neki cool,fićo,spaček)ispred kuće djevojke koja se zove Carol(čini mi se).Scena podsjeća malo na "Say Anything" sa Cusackom.On je neki arhitekta koji pravi neki most u tom mjestu,ima bradu(čini mi se da je poznat lik))i zaljubljuje se u tu curu.To je neka pustara,na obali mora i tako to.Devedesete su u pitanju,čini mi se! Zna li neko?
|
ken2 |
Posted - 28/09/2011 : 07:54:22 svaka čast HVALA |
kucni duh |
Posted - 28/09/2011 : 01:35:25 quote: Originally posted by ken2
i ja tražim jedan film, ustvari, samo pokušavam pronaći koji je snimljen je negdje 70-ih, možda i početak osamdesetih, kada sam ga gledao na tv-u krimić je i do kraja se ne zna tko je ubojica, a ključ po kojemu su otkrili ubojicu je fotografija na kojoj je nekoliko ljudi ispred usidrenog broda, čije ime je pomoglo u otkriću...toga se sjećam, ta fotografija s tim ljudima i imenom broda mislim da glavni junak ima brkove
The Last of Sheila (1973) http://www.imdb.com/title/tt0070291/
|
kucni duh |
Posted - 28/09/2011 : 01:29:41 quote: Originally posted by d.r.p
Blue Valentine?
|
manhunter |
Posted - 28/09/2011 : 00:15:31 quote: Originally posted by konj87
quote: Originally posted by mr murdoc
niko?
Ako je ovo Forest Whitaker onda bi to trebao bit Species (1995)
Nije Species. A i ovo je svejedno pogresan topic za ovako nesto. Imamo "pogodi film" pa tamo postavljajte slike, dok ovde pomazemo ljudima u necemu drugom. Hvala. |
ken2 |
Posted - 28/09/2011 : 00:08:20 i ja tražim jedan film, ustvari, samo pokušavam pronaći koji je snimljen je negdje 70-ih, možda i početak osamdesetih, kada sam ga gledao na tv-u krimić je i do kraja se ne zna tko je ubojica, a ključ po kojemu su otkrili ubojicu je fotografija na kojoj je nekoliko ljudi ispred usidrenog broda, čije ime je pomoglo u otkriću...toga se sjećam, ta fotografija s tim ljudima i imenom broda mislim da glavni junak ima brkove |
CAGLIOSTRO13 |
Posted - 27/09/2011 : 22:43:27 ma nisam ja znalac, al taj mi je film bio odlican ko djetetu, a znam da je ta faca mutava glumila u dawsons creeku sa jos mutavih njuski, al i sad kad malo bolje pogledam, ako je species iz 1995 onda veoma lako, jer je dawson krenuo, 98 il 99 :)
anyway moglo bi biti, iako kazem one dvije slike mi ne bacaju na species, osobito slika di je ona... nekako se ne sjecam te slike iz filma :D |
konj87 |
Posted - 27/09/2011 : 19:26:18 Plave glupace sigurno ima, osim ako internet ne laže... Neznam, mene je podsjetio na Foresta pa sam potražio film di oboje glume, no možda je ipak samo slučajnost da sam takav i uspio naći |
CAGLIOSTRO13 |
Posted - 27/09/2011 : 14:24:32 nebi rekao da je to vrsta... ne sjecam se ove plave glupace, a ni tip mi ne baca toliko na foresta :D |
konj87 |
Posted - 27/09/2011 : 13:24:04 quote: Originally posted by mr murdoc
niko?
Ako je ovo Forest Whitaker onda bi to trebao bit Species (1995) |
red cloud |
Posted - 27/09/2011 : 13:06:36 quote: Originally posted by dr strangelove
Last of the Dogmen
To je taj!!! Hvala ti puno! |
dr strangelove |
Posted - 27/09/2011 : 12:41:06 Last of the Dogmen |
CAGLIOSTRO13 |
Posted - 27/09/2011 : 12:38:06 ne glumi on tu nazalost :) a za sliku odes na google.com Brendan Fraser - slike :) al ne glumi ne, on je u onome put u srediste svijeta :D |
red cloud |
Posted - 27/09/2011 : 11:01:47 quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
mislim da znam na koji film ciljas iako se ni ja nemogu sjetiti imena... samo se sjecam da je katastrofa od filma... mislio sam da glumi brendan fraser u njemu, al izgleda da grijesim :D
Imas neku sliku tog Brendana? Kad bih video sliku prepoznao bih glumca, i cini mi se da bih lakse dosao do naziva filma. Sad, da li je film katastrofa, ili ne, zavisi od licnog ukusa. |