T O P I C R E V I E W |
sawitch |
Posted - 04/09/2011 : 18:20:44 Ljudi jel' ovakvo sranje bude DVD rip ako je film radjen u 3D-u?
Hteo sam da skinem crtani i vidim ovo kao DVD rip i pise gore da je Animals United 3D...
Ako je ovako, znaci 3D filmove i crtace zaobilaziti u sirokom luku bez naocara, kaciga i haj tek sranja... |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
doom |
Posted - 21/08/2018 : 22:21:01 https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/avatar-2-james-cameron-sequels-release-date-trailer-underwater-scenes-motion-capture-a8068791.html
Voljeli ga ili ne, cameron je uistinu covjek ispred svog vremena, nadam se da ce jos dugo pozivit da mozemo i dalje uzivati u njegovim izumima |
Shaner |
Posted - 18/03/2018 : 10:18:00 Life of Pi je izuzetno efektan u 3D-u.
|
fler |
Posted - 17/03/2018 : 17:16:42 Da, i Tron i Gravity su odlični. Dosta ih ima, nisu mi svi odmah pali na pamet.
|
nagor |
Posted - 17/03/2018 : 14:51:25 Da, animirani filmovi su kao bolji za 3d.
Gledam malo online preporuke. Vele da je Avatar top shit što se tiče 3d (jasno je zašto) ali da i Zemeckis ima dobre 3d filmove. Beowulf, Christmas Carol i Polar Express su kao top preporuke (pogotova prva dva).
Tron Legacy i Gravity su navodno također dobri. |
fler |
Posted - 17/03/2018 : 14:02:14 quote: Originally posted by nagor
Kupio sam TV koji podržava 3D. Probao sam s Avatarom 3D i to izgleda dosta dobro na TV-u. Bolje nego u kinu.
Može li mi netko preporučiti par dobrih 3D filmova?
Ne ulazim u kvalitetu samih filmova, ali po pitanju stereoskopskog prikaza:
Svi animirani (Pixar itd.), jer je tu u pravilu najkvalitetniji. Doctor Strange, i Marvelovi generalno. Hobbit trilogija. In The Heart Of The Sea - iznimno sjajan. John Carter. Transformers (tehnički uvijek sjajni ali što se tiče ostalog .. ako imaš želudac).
Većinom je to solidno odrađeno, neki odskaču (Avatar si spomenuo), a neki su baš loši (npr. Clash of The Titans s Worthingtonom, jer nije osmišljen kao 3D pa je kasnije samo nakačeno i ispalo je užasno. Dvojka je zato okej.). |
Oki |
Posted - 17/03/2018 : 13:37:16 Od desetak filmova što sam pogledao u 3d, što doma (ima stari 3d tv) što u kinu, jedino mi je Avatar bio imao smisla za 3d.... |
wesskowaz |
Posted - 17/03/2018 : 12:15:18 Mad Max. :) |
nagor |
Posted - 17/03/2018 : 11:43:15 Kupio sam TV koji podržava 3D. Probao sam s Avatarom 3D i to izgleda dosta dobro na TV-u. Bolje nego u kinu.
Može li mi netko preporučiti par dobrih 3D filmova? |
King Warrior |
Posted - 09/09/2011 : 16:38:16 ma potrebna ti je cijela oprema. Sada su aktuelni 3D blu-ray filmovi. Za to ti je potrebno ,osim odgovarajuceg diska, 3D BLU-RAY recorder i 3D TV. I naravno cvike. 3D blu-ray recorderi nisu mnogo skupi, neznatno su skuplji od obicnih blu-ray recordera. Mada, cijela ta tehnika je u pocetnim stazama, trenutno bi bilo uzimanje takvih stvari bacanje para. Za najmanje dvije godine postojace 3D stvari koje su mnogo efikasnije. |
DeeCay |
Posted - 09/09/2011 : 16:06:30 quote: Originally posted by King Warrior
upravo provjerio sa cvikama, nema razlike. Inace za potpunu sliku u 3D potreban je 3D tv, naocare nisu dovoljne.
Znači potreban je i 3D TV, ne samo naočale, kako se nisam sjetio odmah. I ja sam jednom skinuo 3D dvd-rip i pitao se kako je s naočalama ista takva slika. |
makikatalinic |
Posted - 07/09/2011 : 20:52:46 quote: Originally posted by Grujah.
Verujem da su to govorili i za film u boji i zvucni film ;)
Ma dobro ali oni bar nisu trebali naočale. Na stranu sad filmovi i to, nekakav plan je da se 3D još proširi, da bude u što više domova širom svijeta, no jebiga nije praktičan. Da bi ga gledao moraš stavit naočale i to neće svatko prihvatiti. |
dr strangelove |
Posted - 07/09/2011 : 20:20:40 quote: Originally posted by Grujah.
Verujem da su to govorili i za film u boji i zvucni film ;)
Nisu za film u boji |
Lord Vader89 |
Posted - 07/09/2011 : 17:59:43 zapravo, za film uopste :D |
Grujah. |
Posted - 07/09/2011 : 17:47:42 Verujem da su to govorili i za film u boji i zvucni film ;) |
Sandman. |
Posted - 07/09/2011 : 17:28:24 3D je nepotrebna glupost. |
Lord Vader89 |
Posted - 07/09/2011 : 14:54:55 mozda si i ti od onih na koje 3D ne deluje? :/ |
Amos |
Posted - 07/09/2011 : 10:14:09 quote: Originally posted by Lord Vader89
elem, sto te boli glava? :(
Pa da, to od naprezanja očiju. Meni je osjećaj kao da imam naočale za vid s nepravilno podešenom dioptrijom pa stalno žmirkam i krivim se. Poslije gledanja se neko vrijeme okolo sudaram s predmetima. Ne znam je li to do filma, naočala ili projektora/TV-a. |
Mairosu |
Posted - 06/09/2011 : 14:39:30 Mene je zabolela glava od 3D demonstracija u shopping centrima, neka fala.
Avatar 2D mi bio sasvim dobar :D |
Grujah. |
Posted - 06/09/2011 : 14:25:03 Oh da, i jednom sam prilikom traznje stanova negde na Mirijevu video ikonu na zidu u 3d cyan-red tehnici o.O |
Grujah. |
Posted - 06/09/2011 : 14:22:23 Jedino sto sam ja gledao u 3Du je ovo: http://www.universalorlando.com/Theme_Parks/Universal_Studios_Orlando/Attractions/terminator_2_3_d.aspx
:D Projekcija na 3 velika ekrana, s tim da je polu live-action (npr. u jednom trenutku se ekran "otvara" i iskace lik na Harliju obucen u Arnija i povede klinca sa sobom nazad :D). Pucnjava, Roboti, Arni, T-1000 i jos svasta nesto i to izgleda TOLIKO DOOOOBRO, tipa roboti izlaze iz ekrana i srapnel leti na sve strane i brat kaze da je neuporedivo sa 3Dom u bioskopima (Avatar). Tako da verujem da je to najblize ovome sto bvanger prica. (no ipak trebaju naocare ali su neke crne zatamljene zajebane).
I ovo: http://www.universalorlando.com/Amusement_Parks/Islands_of_Adventure/Attractions/attractions.aspx#page=Amusement-Parks_Islands-of-Adventure_Attractions_adventures-of-spiderman-ride.html
Sto je ujedno voznja i 3D projekcija i jos Spajdi, ne moze se opisati koliko je predobro.
|
Lord Vader89 |
Posted - 06/09/2011 : 14:04:56 U23D kralju :D
elem, sto te boli glava? :( |
Amos |
Posted - 06/09/2011 : 13:47:17 3D doma je za sada obično smeće. Smeće je i u kinu (osim časnih izuzetaka U23D i Avatar), ali doma je žestoko smeće. Em ne funkcionira efekt kako treba, em te boli glava, em je skupo ka đava... To će se kupovati za 5-6 godina kada se tehnologija malo razvije, a sada je bolje malo više para potrošiti na dobar LED tv i uživati u normalnoj slici. |
bvagner3 |
Posted - 06/09/2011 : 02:53:41 Kako sam načuo nova verzija 3D tehnologije tek treba doći na naše prostore,tj.sve ovisi o novim televizorima koje ćemo moći gledati u 3D-u,bez naočala,sve je u ošrini slike,i kombinaciji boja,tj."zavaravanju vašeg mozga"da steknete dojam "dubine"slike,no ja se pitam koliko je to uopće zdravo za vaše oči i onaj dio mozga koji je zadužen za percepciju,prostora i boja,jednom riječju vid,no dobro vidjet ćemo,u svakom je slučaju za sada zabavno,a kasnije koga briga :) |
mpavin |
Posted - 06/09/2011 : 01:43:30 quote: Originally posted by supermark
jbga, ja gledao avatara nista od 3D nisam vidio :(
Koliko se sićan, u Avataru jedino što je "iskočilo" iz ekrana su bile mrvice zemlje kad je ona neka beštija trčala isprid kamere i ona neka malena prozirna leteća sranja po šumi. A npr. u Thoru nema ničega, samo su zamutili sliku. |
Lord Vader89 |
Posted - 06/09/2011 : 01:25:21 pa nije sad ni bas tako crno
od avatara pa na ovamo sam pogledao stosta u 3D, i nijednom nisam bio razocaran, u tom smislu da dobijam mutne slike, itd....osim jednom kada su nam startovali "Christmas carol" sa pogresno podesenim projektorom :D
al inace, svi ti animirani i deciji i blokbasteri i sve to cemu je 3D adut je bilo more than a fair bargain
ono valjda ne valja ako je film snimljen u standardnoj tehnici, pa ga prebace onda na silu boga u 3D tako su valjda radili sa onim nesretnim "Clash of the titans", il tako nesto....
elem sad kad dodje Star wars u februaru, ima da vidite the real deal! |