T O P I C R E V I E W |
nikola9 |
Posted - 30/07/2012 : 16:45:14 na ovom topicu mozete podjeliti svoje dojmove o filmu kojeg ste nedavno pogledali...   evo ja cu prvi.....upravo sam pogledao film "The Artist" to je njemi film iz 2011.....iako sam bio skeptičan ugodno me iznenadio |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
nemanja93 |
Posted - 11/08/2012 : 04:12:05 quote: Originally posted by MarkoDj
Upravo pogledo Battleship. Grozno američko govno s nabrijanim efektima i tucetom subliminalnih poruka. Strahovito jaka ergila zgodnih i steroidima napucanih mladića koji služe američkoj ratnoj mornarici koja brani Ameriku (čitaj:svijet) od ružnih vanzemaljaca. Transormersi su beba naspram ovoga...
Vjerojatno im manjka mladih novaka u mornarici pa se opet služe filmskom propagandom da popune sjedala u novoj akademskoj godini :) Kao što je to već učinjeno s poznatim ´Top gun-om´.
Preporuka - izbijegavajte!!!
Ali na kraju kad pokrenuse brod koji stoji pola veka i sjebase vanzemaljce nema premca Haos Mada dobra ona plavusa |
Darth Ivan |
Posted - 10/08/2012 : 20:21:14 quote: Originally posted by MarkoDj
Upravo pogledo Battleship. Grozno američko govno s nabrijanim efektima i tucetom subliminalnih poruka. Strahovito jaka ergila zgodnih i steroidima napucanih mladića koji služe američkoj ratnoj mornarici koja brani Ameriku (čitaj:svijet) od ružnih vanzemaljaca. Transormersi su beba naspram ovoga...
Vjerojatno im manjka mladih novaka u mornarici pa se opet služe filmskom propagandom da popune sjedala u novoj akademskoj godini :) Kao što je to već učinjeno s poznatim ´Top gun-om´.
Preporuka - izbijegavajte!!!
e ostao sam bez zraka čitajući ovo   
a preporuka na kraju je najjača! |
MarkoDj |
Posted - 06/08/2012 : 02:35:43 Upravo pogledo Battleship. Grozno američko govno s nabrijanim efektima i tucetom subliminalnih poruka. Strahovito jaka ergila zgodnih i steroidima napucanih mladića koji služe američkoj ratnoj mornarici koja brani Ameriku (čitaj:svijet) od ružnih vanzemaljaca. Transormersi su beba naspram ovoga...
Preporuka - izbijegavajte!!! |
Darth Ivan |
Posted - 31/07/2012 : 00:09:55 quote: Originally posted by acestroke
Tramp, iz "Lady & the Tramp"
al mislim da sam mogao metnut Trustyja, a?    
ili Tonyja čak?    |
acestroke |
Posted - 30/07/2012 : 23:54:16 Tramp, iz "Lady & the Tramp"
|
Darth Ivan |
Posted - 30/07/2012 : 23:49:03 da, ali Scooby Doo je iz studija Hanna-Barbera. ovaj cucek na avataru je iz Disneya   
i kad kažeš Scooby Doo, za mene je jedina asocijacija "Scooby Doo, Where are You!". ovo ostalo ništa. |
nikola9 |
Posted - 30/07/2012 : 23:47:34 quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by bjelolasica
Ivan ima cooooooooooooooooooooooool avatara.
e kad ti tako kažeš...   
thanks!
kaj znači voliš taj crtić?
scooby doo je(barem meni)bolji |
Darth Ivan |
Posted - 30/07/2012 : 23:24:37 quote: Originally posted by bjelolasica
Ivan ima cooooooooooooooooooooooool avatara.
e kad ti tako kažeš...   
thanks!
kaj znači voliš taj crtić?
|
bjelolasica |
Posted - 30/07/2012 : 23:07:18 Ivan ima cooooooooooooooooooooooool avatara. |
Darth Ivan |
Posted - 30/07/2012 : 22:39:28 mislim da ne možeš... |
bjelolasica |
Posted - 30/07/2012 : 22:39:07 To će moderatori kliknuti lock. Ti možeš izbristai topic samo ako nitko nije postovao na njega. |
nikola9 |
Posted - 30/07/2012 : 22:10:19 wops....nisam primjetio...kak sad da zatvorim topic?? |
acestroke |
Posted - 30/07/2012 : 17:27:12 druze, imas ove topice za ovakve stvari.
Za serije: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33715&whichpage=47
Za filmove: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31772&whichpage=180
;)
|