T O P I C R E V I E W |
stripofil |
Posted - 29/08/2012 : 22:21:26 2012 - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Roland Emmerich - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: manhunter 1/10
A Dangerous Man - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Keoni Waxman - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
A Serious Man (Ozbiljan čovjek) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Ethan Coen, Joel Coen - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
Aleksandr Nevskiy - Godina / Država: 1938 / Rusija - Režija: Sergei M. Eisenstein, Dmitri Vasilyev - IMDB / Forum recenzija (str. 4) Recenzija i ocjena: Lord Vader89
Beogradski Fantom - Godina / Država: 2009 / Srbija - Režija: Jovan B. Todorovic - IMDB / Forum recenzija (str. 17) Recenzija i ocjena: Gil-galad 9/10
Chloe - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Atom Egoyan - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
Choke (Tvrd zalogaj) - Godina / Država: 2008 / SAD - Režija: Clark Gregg - IMDB / Forum recenzija (str. 15) Recenzija i ocjena: Gil-galad
Crazy Heart - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Scott Cooper - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
District 9 (Distrikt 9) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Neill Blomkamp - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Fritt vilt (Cold Prey) - Godina / Država: 2006 / Norveška - Režija: Roar Uthaug - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mladjo
Full Metal Jacket - Godina / Država: 1987 / UK, SAD - Režija: Stanley Kubrick - IMDB / Forum recenzija (str. 4) Recenzija i ocjena: Lord Vader89
Funny People (Komičari) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Judd Apatow - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Greenberg - Godina / Država: 2010 / SAD - Režija: Noah Baumbach - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
I Love You Phillip Morris (Phillip Morris, volim te) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Glenn Ficarra, John Requa - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
Iron Man - Godina / Država: 2008 / SAD - Režija: Jon Favreau - IMDB / Forum recenzija (str. 9) Recenzija i ocjena: kucni duh
Legion - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Scott Charles Stewart - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (Lemony Snicket - Niz nesretnih dogadaja) - Godina / Država: 2004 / SAD - Režija: Brad Silberling - IMDB / Forum recenzija (str. 10) Recenzija i ocjena: kucni duh
M - Godina / Država: 1931 / Njemačka - Režija: Fritz Lang - IMDB / Forum recenzija (str. 4) Recenzija i ocjena: Lord Vader89
Mlad i zdrav kao ruža - Godina / Država: 1971 / YU - Režija: Jovan Jovanović - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mezmehudin
Modern Times - Godina / Država: 1936 / SAD - Režija: Charles Chaplin - IMDB / Forum recenzija (str. 4) Recenzija i ocjena: Lord Vader89
Ninja Assassin - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: James McTeigue - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief - Godina / Država: 2010 / Kanada, SAD - Režija: Chris Columbus - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Precious - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Lee Daniels - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Push - Godina / Država: 2009 / SAD, Kanada - Režija: Paul McGuigan - IMDB / Forum recenzija (str. 18) Recenzija i ocjena: sinister
Revolutionary Road (Put oslobođenja) - Godina / Država: 2008 / SAD, UK - Režija: Sam Mendes - IMDB / Forum recenzija (str. 12) Recenzija i ocjena: mladjo
RocknRolla - Godina / Država: 2008 / UK, SAD - Režija: Guy Ritchie - IMDB / Forum recenzija (str. 11) Recenzija i ocjena: Billy_the_Kid
Roger Dodger - Godina / Država: 2002 / SAD - Režija: Dylan Kidd - IMDB / Forum recenzija (str. 15) Recenzija i ocjena: Gil-galad
Romper Stomper - Godina / Država: 1992 / Australija - Režija: Geoffrey Wright - IMDB / Forum recenzija (str. 13) Recenzija i ocjena: Risar_69
Secondhand Lions - Godina / Država: 2003 / SAD - Režija: Tim McCanlies - IMDB / Forum recenzija (str. 5) Recenzija i ocjena: kucni duh
Seven Pounds (Sedam duša) - Godina / Država: 2008 / SAD - Režija: Gabriele Muccino - IMDB / Forum recenzija (str. 10) Recenzija i ocjena: crta
Slumdog Millionaire (Milijunaš s ulice) - Godina / Država: 2008 / UK - Režija: Danny Boyle, Loveleen Tandan - IMDB / Forum recenzija (str. 11) Recenzija i ocjena: crta
Summer of Sam (Ljeto kad je ubijao Sam) - Godina / Država: 1999 / SAD - Režija: Spike Lee - IMDB / Forum recenzija (str. 15) Recenzija i ocjena: Andrey
Survival of the Dead - Godina / Država: 2009 / SAD, Kanada - Režija: George A. Romero - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Tell-Tale - Godina / Država: 2009 / UK, SAD - Režija: Michael Cuesta - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
Terminator Salvation (Terminator - Spasenje) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: McG - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: manhunter 6/10
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (Kronike iz Narnije - Kraljevic Kaspijan) - Godina / Država: 2008 / SAD - Režija: Andrew Adamson - IMDB / Forum recenzija (str. 9) Recenzija i ocjena: kucni duh
The Descent - Godina / Država: 2005 / UK - Režija: Neil Marshall - IMDB / Forum recenzija (str. 10) Recenzija i ocjena: mladjo
The Fourth Kind (Susreti četvrte vrste) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Olatunde Osunsanmi - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
The Hurt Locker (Narednik James) - Godina / Država: 2008 / SAD - Režija: Kathryn Bigelow - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
The Imaginarium of Doctor Parnassus (Imaginarij Dr. Parnassusa) - Godina / Država: 2009 / UK - Režija: Terry Gilliam - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc 10/10
The Killer Inside Me - Godina / Država: 2010 / SAD - Režija: Michael Winterbottom - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
The Lovely Bones (Ljupke kosti) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Peter Jackson - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
The New World - Godina / Država: 2005 / SAD, UK - Režija: Terrence Malick - IMDB / Forum recenzija (str. 6) Recenzija i ocjena: Lord Vader89
The Prestige (Prestiž) - Godina / Država: 2006 / SAD, UK - Režija: Christopher Nolan - IMDB / Forum recenzija (str. 4) Recenzija i ocjena: Lord Vader89
Trick 'r Treat - Godina / Država: 2007 / SAD - Režija: Michael Dougherty - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
Two Lovers (Ljubavnici) - Godina / Država: 2008 / SAD - Režija: James Gray - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: mr murdoc
X-Men Origins: Wolverine (X-Men pocetak: Wolverine) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Gavin Hood - IMDB / Forum recenzija (str. 17) Recenzija i ocjena: manhunter 3/10
Zombieland (Dobrodosli u zemlju zombija) - Godina / Država: 2009 / SAD - Režija: Ruben Fleischer - IMDB / Forum recenzija Recenzija i ocjena: DeeCay
|
12 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mladjo |
Posted - 10/09/2012 : 23:25:01 Stripofil, možda ne bi bilo loše da pored recenzije staviš i stranu topica na kojoj se nalazi |
stripofil |
Posted - 04/09/2012 : 20:24:19 Ide, ide. Zeznuo me vikend, očekivala se kiša, a dočekala poplava. Kroz grad smo se vozili brodićem :) Pumpala se voda cijeli dan, katastrofa, u par sati palo 90 litara kiše po m2.
Bacio sam oko na knjige, super si to složio, a ima i puno SF-a :)) Moram i to malo pregledati, samo da je vremena, ali sad prvo da sredim filmove...
|
mladjo |
Posted - 03/09/2012 : 22:59:34 I?:)) |
stripofil |
Posted - 31/08/2012 : 12:16:13 Ok, dogovoreno :) Ovaj vikend zovu kišu (nema kupanja, sunčanja i mora) pa ću se uhvatiti posla. |
mladjo |
Posted - 30/08/2012 : 22:41:12 Izvrsna ideja. samo piči napred, pa kad ih napraviš dovoljno, staviti ćemo da bude sticky. Ne bih sad još stavljao, jer trba vidjeti dal' buš odustal :)) Hint - pogledaj moj popis recenziranih knjiga - nikako da držim korak s reckama |
Beren |
Posted - 30/08/2012 : 18:28:29 Što se mene tiče, ako imaš volje da to uradiš, nastavi. Ne škodi, a čim ne škodi - znači da koristi  Samo se dogovori s nekim moderatorom da stavi sticky na temu. |
Darth Ivan |
Posted - 30/08/2012 : 13:18:10 quote: Originally posted by stripofil
Nisam siguran da si shvatio na što sam mislio 
Jednom si napisao: "kak se veli: čitam, al ne marim " tako da ti ništa ne zamjeram 
shvatio sam sasvim dobro što si htio reći 
najbolja solucija bi bila ova koju je kolega ST spomenuo. |
stripofil |
Posted - 30/08/2012 : 13:04:16 quote: Originally posted by swamp thing
Dobra je ideja, ali bi se to trebalo odraditi na već postojećem topiku o filmovima koji je pomenuo Ivan. Npr. da se na prvoj stranici u neki od početnih postova ubaci lista.
Da to bi bilo ok, samo što se recenzije nalaze u više tema: Danas na TV-u Filmovi & co A u 2012 ... (recenzirano 53/77) Azijska kinematografija HororFilm Playground predstavlja... ... I to je super, ali i jako nepregledno. Zato sam mislio složiti nazive sa linkovima na teme, i taj post bi trebao biti sticky :)
Kad se ljudi već trude napisati osvrt/recenziju na film šteta je da to nije "dostupnije". |
stripofil |
Posted - 30/08/2012 : 13:00:20 quote: Originally posted by Darth Ivan
postoji već topic "Filmovi & co" za ovakve stvari.
Nisam siguran da si shvatio na što sam mislio 
Jednom si napisao: "kak se veli: čitam, al ne marim " tako da ti ništa ne zamjeram  |
swamp thing |
Posted - 30/08/2012 : 09:32:13 Dobra je ideja, ali bi se to trebalo odraditi na već postojećem topiku o filmovima koji je pomenuo Ivan. Npr. da se na prvoj stranici u neki od početnih postova ubaci lista. |
Darth Ivan |
Posted - 30/08/2012 : 00:50:35 postoji već topic "Filmovi & co" za ovakve stvari. |
stripofil |
Posted - 29/08/2012 : 22:39:28 Da li bi ovo nekome bilo korisno i zanimljivo? Cilj je izvuči linkove na filmove koji su recenzirani na ovom forumu. Filmovi bi se sortirali po abecednom redu.
Zašto? Zato što je mission impossible pregledati sve recenzije iz nekoliko tema koje skupa imaju preko 300 stranica. Pokušao sam i ne ide :)
Pogledajte pa napišite što mislite, da se ne mučim ako to nema smisla. Isto sam mislio složiti i za serije, pa onda u listi imamo seriju, link na recenziju (forum), link na temu (forum, ukoliko je otvorena)... |