T O P I C R E V I E W |
mr murdoc |
Posted - 18/09/2012 : 19:22:21 Ovo je Strip forum i smatram da je bas ovakva vrsta filma ovdje vrlo bitna i vrijedna diskusije. Po mom osobnom misljenju ova su tri filma zasluzila nominacije..no ako vi osobno imate film koji zelite dodati, samo recite. Radi se naravno o jednoc DC i dvije MARVEL adaptacije od koje je jedna Reboot , no to je nevazno. Dakle vase razmisljanje, vas stav i vasa ispunjena ili neispunjena ocekivanja.

|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mr murdoc |
Posted - 20/09/2012 : 20:11:53 Da sada ne trazim prikladan topic..
Avengers 2 je vec u pripremi , no prije toga cemo vidjeti jos par solo fimova marvelovih junaka.
Ant-Man
Nova krv na filmskom platnu Avengersa i film kojemu se osobno veselim { nadam se sa razlogom} Reziju preuzima Edgar Wright ( Shaun of the Dead)..i nadam se da ce napraviti dobar film o Dr. Hanry Pym-u.. |
mr murdoc |
Posted - 20/09/2012 : 20:06:09 quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by mr murdoc
Ja sam u pocetku bio uzasno skeptican , ali kada me je "uzelo" pod svoje nisam vise mogao a da ne nabavim ama bas sve u vezi marvel vs dc i amalgam. Zanimljivo je da im se i sada jos vracam ..
S daansnje tacke gledista to i jeste bila losa prica sa jos losijim dijalozima, ali je imala neki poseban car. Dugo su fanovi na ovako nesto cekali. Trebalo je to u to vrijeme dozivjeti, stvarno je bio veliki dogadjaj za sve stripofile.
Slazem se u podpunosti. |
King Warrior |
Posted - 20/09/2012 : 19:46:32 quote: Originally posted by mr murdoc
Ja sam u pocetku bio uzasno skeptican , ali kada me je "uzelo" pod svoje nisam vise mogao a da ne nabavim ama bas sve u vezi marvel vs dc i amalgam. Zanimljivo je da im se i sada jos vracam ..
S daansnje tacke gledista to i jeste bila losa prica sa jos losijim dijalozima, ali je imala neki poseban car. Dugo su fanovi na ovako nesto cekali. Trebalo je to u to vrijeme dozivjeti, stvarno je bio veliki dogadjaj za sve stripofile. |
mr murdoc |
Posted - 20/09/2012 : 19:10:05 quote: Originally posted by Vlaadisha
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Loki je dobar borac i manipulator, ali malo je onih koji su jači od Hulka. 
ako se ne varam, nije nitko 
DC vs. Marvel, strip serijal koji je devedesetih uzdrmao svijet. Doslo je do raznih duela izmedju junaka dva univerzuma, jedan protiv jedan. Hulk, kao predstavnik Marvela, udario je na Supermana i brutalno porazen.
Na stranu sto su fanovi odlucivali glasanjem. 
Da, ali su obje kuce ipak gledale da odrze nekakvu ravnotezu..pogotovo u borbi Batman vs Captain America  |
mr murdoc |
Posted - 20/09/2012 : 19:08:03 quote: Originally posted by King Warrior
Jeste, Amalgam je dosao onda kada je doslo do ukrstanja junaka, Dark Claw, Super Soldier itd. Kako sam samo u to vrijeme gutao te stripove. 

Ja sam u pocetku bio uzasno skeptican , ali kada me je "uzelo" pod svoje nisam vise mogao a da ne nabavim ama bas sve u vezi marvel vs dc i amalgam. Zanimljivo je da im se i sada jos vracam .. |
Vlaadisha |
Posted - 20/09/2012 : 19:06:29 quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by supermark
DC vs. Marvel, strip serijal koji je devedesetih uzdrmao svijet. Doslo je do raznih duela izmedju junaka dva univerzuma, jedan protiv jedan. Hulk, kao predstavnik Marvela, udario je na Supermana i brutalno porazen.
Na stranu sto su fanovi odlucivali glasanjem.  |
King Warrior |
Posted - 20/09/2012 : 18:55:36 Jeste, Amalgam je dosao onda kada je doslo do ukrstanja junaka, Dark Claw, Super Soldier itd. Kako sam samo u to vrijeme gutao te stripove. 
 |
mr murdoc |
Posted - 20/09/2012 : 18:51:04 Da, posjedujem te stripove ..Amalgam je mislim bio radni naslov. Thor je razvalio Captain Marvela . Aquaman porazio Namora. Batman Captain Americu. Elektra Cat Woman Flash Quicksilvera Silver Surfer Green Lanterna Spider-Man Supperboya ...itd
|
King Warrior |
Posted - 20/09/2012 : 18:42:35 quote: Originally posted by supermark
 |
supermark |
Posted - 20/09/2012 : 15:58:51 quote: Originally posted by Mr. Bushido
ako se ne varam, nije nitko  |
DeeCay |
Posted - 20/09/2012 : 15:49:35 quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Johnny Difool
1. TDKR, jer je i značenjski i ideološki poticajan, pa i na negativan ili licemjeran način - zašto ne?
Johnny, medju prijateljima si, izbaci taj akademski naglasak.   
A jesi King, sad će se još morati ispričavati za način kojim piše... Čovjek barem daje suvisla objašnjenja; možda mu se ne da pisati prazne jednosložne postove. |
Mr. Bushido |
Posted - 20/09/2012 : 15:40:41 quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by going going
Avengersi su me razocarali, nema nikakve price, nije objasnjeno kako je Loki preziveo niti kako je Tor dosao na Zemlju, i gledas 2 i po sata film kako ce da srede Lokija i na kraju ga samo Hulk udari 2 puta i gotovo
Kako je preživio što? Nakon filma Thor Loki je završio na drugom kraju svemira, gdje ga je našao Thanos i odlučio ga iskoristiti za svoje planove.
Thor je dožao na Zemlju tako što je Odin iskoristio svoje moći.
Otkud znas ovo? Ili sam ja propusti prvih 15 minuta filma ili nismo gledali isti film? Ozbiljno odakle znas ovo
Sve je rečeno u filmu. Loki je sve objasnio. Prvo u razgovoru sa zapovjednikom Chitaurija, a drugo u razgovoru sa Thorom. |
going going |
Posted - 20/09/2012 : 15:28:44 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by going going
Avengersi su me razocarali, nema nikakve price, nije objasnjeno kako je Loki preziveo niti kako je Tor dosao na Zemlju, i gledas 2 i po sata film kako ce da srede Lokija i na kraju ga samo Hulk udari 2 puta i gotovo
Kako je preživio što? Nakon filma Thor Loki je završio na drugom kraju svemira, gdje ga je našao Thanos i odlučio ga iskoristiti za svoje planove.
Otkud znas ovo? Ili sam ja propusti prvih 15 minuta filma ili nismo gledali isti film? Ozbiljno odakle znas ovo |
Johnny Difool |
Posted - 19/09/2012 : 18:38:42 Sorry, bojim se da mi je to već postala deformacija, to da uvijek važem riječi i pazim kako pišem. I kad neko(j)me tko moj broj nema u memoriji šaljem sms, ta(j) me po stilu prepozna. Strah me da je to jače od mene... 
Ali trudit ću se ispravljati u hodu... |
King Warrior |
Posted - 19/09/2012 : 18:14:59 quote: Originally posted by Johnny Difool
1. TDKR, jer je i značenjski i ideološki poticajan, pa i na negativan ili licemjeran način - zašto ne?
2. Spidey je pošteniji, nepretenciozan i zabavniji, ali i benigniji i eskapističkiji - ergo nevažniji.
3. Osvetnici su pristojni za jedno gledanje, ali sumnjam da ću ih tako skoro opet gledati.
Johnny, medju prijateljima si, izbaci taj akademski naglasak.    |
Johnny Difool |
Posted - 19/09/2012 : 18:05:10 1. TDKR, jer je i značenjski i ideološki poticajan, pa i na negativan ili licemjeran način - zašto ne?
2. Spidey je pošteniji, nepretenciozan i zabavniji, ali i benigniji i eskapističkiji - ergo nevažniji.
3. Osvetnici su pristojni za jedno gledanje, ali sumnjam da ću ih tako skoro opet gledati. |
mr murdoc |
Posted - 19/09/2012 : 17:07:56 quote: Originally posted by stripofil
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by stripofil
Dredd 3D ? MiB 3 ? :)
Od ova tri:
1. TDKR - bez obzira na nedostatke i ako zanemarim da ne zamišljam batmana kao što ga je Nolan zamislio... u svakom slučaju vrlo dobar akcioni blockbuster
2. Avengers - mozak na pašu :) Zabavno.
3. Spiderman - reboot ili ne meni je ovo jako jako loše, za klince 9 - 14 godina. Dijalozi i radnja na nivou srednjoškolaca. Jedina dobra scena je kad spajdi "leti" između nebodera, u 3D-u je to jako efektno. I to je to, sve ostalo je BORING.
Dredd 3D je vec u kinima? Ako zelis mogu uvrstiti i MiB 3 .
Stiže za dva dana  Ma nekako mi se čini malo tri filma o superherojima, pa se tješim da ih ima još, a možda i nepotrebno pametujem. Tko će ga znati 
Nije frka..evo uvrstit cu MiB 3 , a kad Dredd odigra u kinima i njega..zasto ne . |
stripofil |
Posted - 19/09/2012 : 17:00:40 quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by stripofil
Od ova tri:
1. TDKR - bez obzira na nedostatke i ako zanemarim da ne zamišljam batmana kao što ga je Nolan zamislio... u svakom slučaju vrlo dobar akcioni blockbuster
3. Spiderman - reboot ili ne meni je ovo jako jako loše, za klince 9 - 14 godina. Dijalozi i radnja na nivou srednjoškolaca. Jedina dobra scena je kad spajdi "leti" između nebodera, u 3D-u je to jako efektno. I to je to, sve ostalo je BORING.
Stiže za dva dana  Ma nekako mi se čini malo tri filma o superherojima, pa se tješim da ih ima još, a možda i nepotrebno pametujem. Tko će ga znati  |
Darth Ivan |
Posted - 19/09/2012 : 16:49:32 nisam još pogledao niti jedan ] |
Mr. Bushido |
Posted - 19/09/2012 : 16:47:20 quote: Originally posted by going going
Loki je dobar borac i manipulator, ali malo je onih koji su jači od Hulka.  |
mr murdoc |
Posted - 19/09/2012 : 16:45:04 quote: Originally posted by stripofil
Od ova tri:
|
stripofil |
Posted - 19/09/2012 : 16:09:29 Dredd 3D ? MiB 3 ? :)
Od ova tri:
3. Spiderman - reboot ili ne meni je ovo jako jako loše, za klince 9 - 14 godina. Dijalozi i radnja na nivou srednjoškolaca. Jedina dobra scena je kad spajdi "leti" između nebodera, u 3D-u je to jako efektno. I to je to, sve ostalo je BORING. |
going going |
Posted - 19/09/2012 : 15:36:06 TDKR je odlican, pravi epski zavrsetak epske triologije!
Spidey je dobar, ali prosto ne mogu da prezalim sto Sam Raimi nije pravio Spiderman 4 i 5, nego su se glupe glavesine iz Sonija odlucile za rimejk.
Avengersi su me razocarali, nema nikakve price, nije objasnjeno kako je Loki preziveo niti kako je Tor dosao na Zemlju, i gledas 2 i po sata film kako ce da srede Lokija i na kraju ga samo Hulk udari 2 puta i gotovo |
Zagor i Chico |
Posted - 19/09/2012 : 10:45:09 Jako teško mi se odlučiti jer obožam super herojske filmove tako da su mi Avengersi i TDKR malo bolji od Spideya...al od ova 2 ne mogu se odlučiti koji je bolji  |
DeeCay |
Posted - 19/09/2012 : 09:46:26 Spajdija nisam gledao (znam, znam, sram me bilo), Avengersi su možda malo više od šarene dinamične slikovnice, a TDKR ipak malo odskače. Znači TDKR. |