T O P I C R E V I E W |
King Warrior |
Posted - 22/09/2012 : 13:39:13 Oni nisu znali da glume(vecina njih), ali su znali da se bore. Njima nisu bili potrebni specijalni efekti i kaskaderi, bili su sposobni da sami obave svoj dio uloge u filmu. Oni su bili majstori borilackih vjestina, tako npr. Chuck Norris i Cynthia Rothrock su petostruki prvaci svijeta u karateu, Don Wilson je bio 11 puta prvak svijeta u kick-boxu itd. Pa da se prisjetimo tih ljudi...
Bruce Lee, Chuck Norris, Van Damme, Steven Seagal

Cynthia Rothrock, Richard Norton, Loren Avedon, Billy Blanks

Jackie Chan, Sammo Hung, Bolo Yeung, Don The Dragon Wilson

Matthias Hues, Michel Qissi, Tony Jaa, Dolph Lundgren

Mark Dacascos, Jason Scott Lee, Michael Dudikoff, Jet li

|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
PijaniPatak |
Posted - 02/10/2012 : 23:31:00 quote: Originally posted by -jeremija-
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by -jeremija-
Evo vam još jedne borilačke veličine:

zaboravio si njegovog kolegu St. Johna   
JDF je daleko veći kralj   
Ahh mladosti
|
supermark |
Posted - 30/09/2012 : 13:52:47 znam, ali on mi izgleda dosta dobar, zapravo predobar za nekoga tko nije majstor |
King Warrior |
Posted - 30/09/2012 : 13:32:23 Jason Statham nije majstor nijedne borilacke vjestine, ali uzima casove treninga da bi izgledao vjerodostojno u filmovima...Isto to rade i mnogi drugi glumci. |
supermark |
Posted - 30/09/2012 : 13:29:27 kako to da Jason nije majsor, a rekao bih daje s obzirom na ono sto pokazje u filmovima? |
King Warrior |
Posted - 30/09/2012 : 13:17:15 Ljudi koji nisu majstori borilackih vjestina, ali su se proslavili na toj vrsti filmova
Pat Morita, Ralph Maccio, Hilary Swank, Jason Statham

Milla Jovovich, Matt Damon, Michelle Yeoh, Keanu Reeves
 |
rommel |
Posted - 25/09/2012 : 20:59:51 lee marvin, david niven, charles durning, james stewart |
supermark |
Posted - 25/09/2012 : 17:30:16 http://www.24sata.hr/fight-club/iz-bracnih-voda-u-kavez-al-bundy-poceo-je-novu-karijeru-282840 |
Darth Ivan |
Posted - 23/09/2012 : 21:52:13 quote: Originally posted by -jeremija-
Meni je Rocky bio daleko veći kralj od Jasona 
tad sam već prestao gledat cijelu seriju. sranje kroz gusto granje   
već od samog početka btw    |
brni |
Posted - 23/09/2012 : 18:18:41 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Mairosu
Ja bi tia posebno izdvojit Jackie Chana..on ja ama bas sve vatrolomije izvodia sam..u jednom filmu je skaka sa jedne zgrade na balon druge i slomia nogu..nakon toga su mu stavili posebnu longetu i ostatak filma je snimia tako..legenda..
A ne spominjes sto je u Hrvatskoj bezmalo poginuo :D
Da znam za to..ali se ne mogu sititi koji je film snima u Zg 
http://en.wikipedia.org/wiki/Armour_of_God_%28film%29
tnx..svaka cast.. |
Mr. Bushido |
Posted - 23/09/2012 : 18:16:23 quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Mairosu
Ja bi tia posebno izdvojit Jackie Chana..on ja ama bas sve vatrolomije izvodia sam..u jednom filmu je skaka sa jedne zgrade na balon druge i slomia nogu..nakon toga su mu stavili posebnu longetu i ostatak filma je snimia tako..legenda..
Da znam za to..ali se ne mogu sititi koji je film snima u Zg 
http://en.wikipedia.org/wiki/Armour_of_God_%28film%29 |
brni |
Posted - 23/09/2012 : 18:00:49 quote: Originally posted by Mairosu
Da znam za to..ali se ne mogu sititi koji je film snima u Zg  |
-jeremija- |
Posted - 23/09/2012 : 17:48:56 quote: Originally posted by Darth Ivan
Jel' bi radije bio Tommy, rendžer koji je najpre zao, pa onda jedan od najmoćnijih svih vremena, ili Jason koji samo smara i govori kao marinski kaplar?   
pa meni je Tommy oduvijek i bio najbolji ranger   
Jason je prolazan, od njega su mi oduvijek puno gori bili Billy i Kimberly 
ali koliko se ja te šugave serije sjećam, Tommy je postao zao zašto što mu je Rita isprala mozak. ne svojevoljno 
Tačno, isprala mu je mozak. A posle je bio pod uticajem one neke sveće, bla bla bla...
Meni je Rocky bio daleko veći kralj od Jasona  |
Mairosu |
Posted - 23/09/2012 : 17:24:38 quote: Originally posted by brni
A ne spominjes sto je u Hrvatskoj bezmalo poginuo :D |
Darth Ivan |
Posted - 23/09/2012 : 16:48:49 inače, nismo spomenuli da je i Dev Patel majstor borilačkih vještina, kao i onaj njegov kolega cmizdravac iz "Posljednjeg Airbendera". |
brni |
Posted - 23/09/2012 : 16:47:55 quote: Originally posted by supermark
to je bilo u Gužvi u Bronxu, ali nije istina da je "bas sve" vatrolomije izvodia sam
ok vjerovatno najvise u postotku od svih ostalih.. |
Darth Ivan |
Posted - 23/09/2012 : 16:46:31 quote: Originally posted by -jeremija-
Jel' bi radije bio Tommy, rendžer koji je najpre zao, pa onda jedan od najmoćnijih svih vremena, ili Jason koji samo smara i govori kao marinski kaplar?   
pa meni je Tommy oduvijek i bio najbolji ranger   
Jason je prolazan, od njega su mi oduvijek puno gori bili Billy i Kimberly 
ali koliko se ja te šugave serije sjećam, Tommy je postao zao zašto što mu je Rita isprala mozak. ne svojevoljno  |
supermark |
Posted - 23/09/2012 : 16:12:33 to je bilo u Gužvi u Bronxu, ali nije istina da je "bas sve" vatrolomije izvodia sam |
brni |
Posted - 23/09/2012 : 14:34:31 Ja bi tia posebno izdvojit Jackie Chana..on ja ama bas sve vatrolomije izvodia sam..u jednom filmu je skaka sa jedne zgrade na balon druge i slomia nogu..nakon toga su mu stavili posebnu longetu i ostatak filma je snimia tako..legenda.. |
brni |
Posted - 23/09/2012 : 14:32:48 Ako bi tia da me neko prebije to bi definitivno bia Al Bundy..  |
King Warrior |
Posted - 23/09/2012 : 13:57:40 Da, Al Bundy. Trenira oko 20 godina Jiu-Jitsu i to kod Gracie familije.
 |
-jeremija- |
Posted - 23/09/2012 : 12:54:28 quote: Originally posted by Darth Ivan
JDF je daleko veći kralj   
u glumačkom ili borilačkom smislu?    
Jel' bi radije bio Tommy, rendžer koji je najpre zao, pa onda jedan od najmoćnijih svih vremena, ili Jason koji samo smara i govori kao marinski kaplar?    |
King Warrior |
Posted - 23/09/2012 : 12:22:52 evo jos nekoliko majstora borilackih vjestina
James Caan, James Cagney, Ed O'Neil, Guy Ritchie

Sean Patrick Flannery, Sarah Michelle Geller, Ryan Phillippe, Forrest Whitaker

|
Darth Ivan |
Posted - 23/09/2012 : 01:33:30 quote: Originally posted by -jeremija-
JDF je daleko veći kralj   
u glumačkom ili borilačkom smislu?     |
-jeremija- |
Posted - 22/09/2012 : 23:40:54 quote: Originally posted by Darth Ivan
Evo vam još jedne borilačke veličine:

zaboravio si njegovog kolegu St. Johna   
JDF je daleko veći kralj    |
DeeCay |
Posted - 22/09/2012 : 21:51:24 Bruce Lee bih ih sve potamanio odreda, vjerujem da je stvarno bio #1.
A svi su ovi legendarni akcijski junaci čije je vrijeme uglavnom prošlo... Ako želim gledati pravu tabačinu, jedino TOny Yaa ili Jet Li ne omanu. |