forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Treba mi naziv filma

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
red cloud Posted - 28/11/2012 : 10:11:16
Radnja je smestena u 80-ete. Glumica je indijanka koja ekstra izgleda i dolazi u neki grad i trazi smestaj. Matori lik, je primi u neku pomocnu zgradicu pored kuce. Vremenom ona zavede i tog matorca ali i njegovog sina...U stvari njoj je taj matorac kada je bila mala ubio roditelje i zapalio kucu, i ona se sveti njemu tako sto unistava njegovu porodicu svadjajuci ga sa sinom i sa zenom, cini mi se da mu sin pri kraju filma izvrsi samoubistvo...na kraju taj matorac zavsava u zatvoru...
13   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
red cloud Posted - 29/11/2012 : 07:07:10
quote:
Originally posted by d.r.p

http://www.imdb.com/title/tt0099879/

molim lijepo!

Bravo legendo!!! To je to!!!

Hvala ti puno!
acestroke Posted - 28/11/2012 : 14:44:02
Pa taj matori u pitanju je Malcolm McDowell... Alex DeLarge... naravno... sad se i ja sjecam.

Dobar pogodak, d.r.p.
d.r.p Posted - 28/11/2012 : 14:32:36
http://www.imdb.com/title/tt0099879/

molim lijepo!
dr strangelove Posted - 28/11/2012 : 13:14:01
U Scorned isto tamo neka luda kuja ide osvetiti smrt svog muža, pa se pravi instruktorica sinu i sve ih zavede, itd. ali što ti to sve znači kad nije Indijanka nit nema crnu kosu

A Judgment in Stone (ovaj nisam gledao), pa čak i Cousin Bette - sve su to varijacije na temu, ali ja se ne sjećam da sam igdje vidio nekakvu Indijanku
dr strangelove Posted - 28/11/2012 : 12:41:09
Ma problem je što je takav motiv čest u filmovima. Vidiš i sam da smo tu već nabrojali njih nekoliko.
Čak bi mogao proći i "Thy Neighbor's Wife" kao taj tvoj film: imaš ženu koja pokušava osvetit muža i primljena je kao kućna pomoćnica, ima crnu kosu, sin i žena su tu, bla bla, samo što nije glavni lik u filmu Indijanka i glavni glumac ne liči na Steve Martina (iako Kari Wuhrer izgleda kao jedna od crvenih).

I film je iz 2001.
red cloud Posted - 28/11/2012 : 12:02:41
Hvala
Znao sam da kad ti ne neznas koji je film u pitanju, onda tesko da iko drugi zna. Ovo sa slikama mi je jedina sansa
dr strangelove Posted - 28/11/2012 : 11:52:27
quote:
Originally posted by red cloud

Nije, ne glumi u komedijama. Sed je, suvonjav, nije nesto visok...ne mogu se setiti nijednog filma sa njim, ali jel ima negde neki sajt sa slikama glumaca, mozda ga tu negde ima?

Ima - www.imdb.com
good luck with that
red cloud Posted - 28/11/2012 : 11:46:38
Nije, ne glumi u komedijama. Sed je, suvonjav, nije nesto visok...ne mogu se setiti nijednog filma sa njim, ali jel ima negde neki sajt sa slikama glumaca, mozda ga tu negde ima?
dr strangelove Posted - 28/11/2012 : 11:31:41
quote:
Originally posted by red cloud

Nije, glumac u filmu je sed, dosta lici na Stiva Martina. A glumica ima crnu dugu kosu...

Leslie Nielsen?
red cloud Posted - 28/11/2012 : 11:10:58
Pazi, taj glumac je relativno poznat, gledao sam ga u dosta filmova ali se ne mogu setiti imena pa to ti je Sad kad bi video njegovu sliku, nasao bi i film bez problema...
DeeCay Posted - 28/11/2012 : 11:04:55
Onda neki od filmova iz serijala Wild things?

Ili Ruka koja njiše kolijevku? Ali to je samo varijacija na temu.

A gledao sam i nedavno neki TV film o toj temi koju spominje Red.. Samo se ne sjećam naziva.
red cloud Posted - 28/11/2012 : 10:44:58
Nije, glumac u filmu je sed, dosta lici na Stiva Martina. A glumica ima crnu dugu kosu...
dr strangelove Posted - 28/11/2012 : 10:22:02
Zvuči kao neki od nastavaka Poison Ivy.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000