T O P I C R E V I E W |
mladjo |
Posted - 03/12/2012 : 00:32:34 Izvrsna serija. odlična gluma, nije jeftina produkcija (vidi se da je uloženo dosta novaca) priča je izvrsna i stalno se razvija...Stvarno izvrsno. nikada nisam pogledao cijelu seriju (najviše sam stigao do kraja prve sezone) i od nedavno sam fino krenuo od početka. sada sam na 13.-oj epizodi 3. sezone. Inače, serija ima ocjenu 8.8 na iMDB-u. Također treba reći da je kapetan Adama IZVRSTAN. I dalje mi je Picard broj 1 ali Adama šiša sve druge kapetane bez beda. Vaši dojmovi?
Trailer
iMDB
http://www.imdb.com/title/tt0407362/
VAŽNO:KAO ŠTO REKOH NA 3. SAM SEZONI. AKO BUDE SPOILERA, ŠALJEM VAM CENTURIONE NA KUĆNI PRAG!
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mr murdoc |
Posted - 19/12/2012 : 16:51:34 quote: Originally posted by zlikovski
meni je BSG top 3 serije svih vremena.
obožavao sam pratiti svaku frakin epizodu. a o starbucksici da ne pričam.
kao što je JD rekao, vrlo slojevita serija koja se dotakla mnogo različitih područja.
Koje su prve dve? |
Johnny Difool |
Posted - 19/12/2012 : 14:58:59 BTW, ja klipove postavljene na sajt posljednjih dana uopće ne mogu gledati, odnosno ekranići su mi sasvim bijeli i na njima se ništa ne razaznaje, konkretno i u mom i u ovom gore Deejevom postu.
Ima li još netko sličan problem? |
zlikovski |
Posted - 19/12/2012 : 14:45:37 meni je BSG top 3 serije svih vremena.
obožavao sam pratiti svaku frakin epizodu. a o starbucksici da ne pričam.
kao što je JD rekao, vrlo slojevita serija koja se dotakla mnogo različitih područja.
|
Johnny Difool |
Posted - 19/12/2012 : 11:49:56 Malo za prisjećanje i zaokruživanje dojmova!
|
Johnny Difool |
Posted - 19/12/2012 : 11:30:32 Galactica je izvrsna, meni možda i najdraža SF serija svih vremena.
Prvi put sam ju gledao na HTV-u prije par godina, poslije na netu, pa treći put na DVD-u. I to još nije kraj!
Sve je sjajno, od slojevitih likova i njihovih međuodnosa, preko vrlo intrigantnog političkog i socijalnog konteksta do suspensa u odgonetanju tko su Sajlonci među ljudima.
Pa se likovi fino mijenjaju i s vremenom dobivaju tamnije (Adama, Roslin, Tigh) ili svjetlije nijanse (Baltar, Broj Šest), pa sve skupa na vrlo pozitivan način iznevjerava očekivanja, a o vrlo detaljnoj i zaokruženoj dramaturgiji koja baš svakom liku i svakoj, pa i naizgled najnevažnijoj situaciji poklanja dovoljno vremena, da se i ne govori.
Genijalno. |
mladjo |
Posted - 15/12/2012 : 02:32:00 Pogledao do kraja. Izvrsno. Ovo je jedan od najboljih SF proizvoda. a ja sam inače vrlo konzervativan pri davanju ovakvih izjava.
Ako niste - pogledajte. |
zeljko |
Posted - 07/12/2012 : 13:47:42 ja sam gledao jednu epizodu dnevno prva sezona je super malo su me smorili u zadnjoj sezoni mislim da je jedno 12 epizoda višak
sve u svemu solidno djelo |
Lorda |
Posted - 07/12/2012 : 12:58:59 quote: Originally posted by DeeCay
Pa naravno da će biti reboot, po treći put. Nema smisla opet raditi isto, jer onda ostaje samo SF flick za fanove serije. Ovako ako ide sve ispočetka možda pokupi nove fanove. A uostalom, u jedan film ne mogu potrpati cijelu seriju, ovdje treba barem trilogija!
Svete riječi! |
DeeCay |
Posted - 07/12/2012 : 09:47:32 Pa naravno da će biti reboot, po treći put. Nema smisla opet raditi isto, jer onda ostaje samo SF flick za fanove serije. Ovako ako ide sve ispočetka možda pokupi nove fanove. A uostalom, u jedan film ne mogu potrpati cijelu seriju, ovdje treba barem trilogija! |
Lorda |
Posted - 07/12/2012 : 09:29:25 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Lorda
Eh da je bar neko više "zagrizao" u tu franšizu pa napravio bar jedan film kao što se sad radi Star Trek, onako visokobudžetno i što se mene tiče sa istim glumcima kao i u ovoj seriji. Htio bi vidjeti Karu Thrace na velikom platnu kako rastura Cylone :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica#Feature_film
To su super vijesti. Bryan Singer mi je super, njegovi X-Men su mi najomiljenija superherojska adaptacija (uz Iron Mana), a još mi se više sviđa ovo da će scenarij biti negdje između originalne i Ron Mooreove BSG, s tim da se nadam da će više vući na ovu potonju :)
E sad, nadam se da će fanovi biti dovoljno glasni pa da vrate za film Edwarda Jamesa Olmosa, Katee Sachoff ili Triciu Helfer :)
Samo je pitanje kad će se održavati radnja tog filma, da ne bi opet bio neki totalni reboot u paralelnom universeu... |
Mr. Bushido |
Posted - 06/12/2012 : 22:43:12 quote: Originally posted by Lorda
Eh da je bar neko više "zagrizao" u tu franšizu pa napravio bar jedan film kao što se sad radi Star Trek, onako visokobudžetno i što se mene tiče sa istim glumcima kao i u ovoj seriji. Htio bi vidjeti Karu Thrace na velikom platnu kako rastura Cylone :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica#Feature_film |
Lorda |
Posted - 06/12/2012 : 22:35:42 Eh da je bar neko više "zagrizao" u tu franšizu pa napravio bar jedan film kao što se sad radi Star Trek, onako visokobudžetno i što se mene tiče sa istim glumcima kao i u ovoj seriji. Htio bi vidjeti Karu Thrace na velikom platnu kako rastura Cylone :) |
DeeCay |
Posted - 06/12/2012 : 19:01:48 Nove stvari za ljubitelje Galactice (prequel)...
Watch the amazing new chapter in the Battlestar saga; Blood and Chrome! Ensign William Adama finds himself assigned to the newest Battlestar in the colonial fleet and a new callsign from his war weary co-pilot, Coker.
"Episode 1" - Battlestar Galactica: Blood and Chrome |
DeeCay |
Posted - 06/12/2012 : 18:57:05 Nemoj mladjo BEZ RAZORA u 4. sezonu, ako Boga znaš! |
acestroke |
Posted - 05/12/2012 : 17:38:43 Iskreno, mislim da Razor i nije bas tako vazan, mozes i bez njega... ali ako imas vremena (i strpljenja da malo sacekas pocetak 4 sezone), onda ga pogledaj. |
Mr. Bushido |
Posted - 05/12/2012 : 17:33:19 quote: Originally posted by mladjo
nego, jel' mogu odmah na 4. sezonu ili baš moram pogledati Razor - počel bi sa 4.-om što prije:))
Razor je zapravo uvod u 4. sezonu, otkriva neke detalje koji će biti važni za daljnji tijek priče. Nemoj ga preskakati. |
mladjo |
Posted - 05/12/2012 : 17:19:54 da, fakat je jebenica kraj nego, jel' mogu odmah na 4. sezonu ili baš moram pogledati Razor - počel bi sa 4.-om što prije:)) |
acestroke |
Posted - 05/12/2012 : 03:25:16 quote: Originally posted by mladjo
Kakav
frakin'
završetak
treće
sezone!
Sta sam ti rek'o?
|
mladjo |
Posted - 05/12/2012 : 01:38:00 Pa ovo je nevjerojatno. Davno me nije nešto ovako oduševilo. |
mladjo |
Posted - 05/12/2012 : 01:34:32 Kakav
frakin'
završetak
treće
sezone! |
mladjo |
Posted - 04/12/2012 : 00:52:18 quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by mladjo
Meni također. Serija je jednostavno remek-djelo. Mislim da ću jako brzo doći do kraja:))
To ti nije dobro. Čemu ubrzati kraj gušta. Neka što duže traje. Ja sam bio oduševljen serijom i uspio sam se suzdržati da ne pogledam više od 2 epizode tjedno. Većina mojih frendova pogledala je to sve u tjedan dana. Nisam nikad razumio zašto ljudi toliko žure što prije pogledati neku odličnu seriju, u par dana, umjesto da se nekako snagom volje suzdrže, i razvuku to što više, da užitak gledanja jedne ovako dobre serije što duže traje...
Ha eto, meni ak' je nešto dobro, onda to znači da želim uživati utome što više samo da nađem vremena, gledao bih ja to i brže, uh |
mladjo |
Posted - 04/12/2012 : 00:50:59 @Murdoc Znam da kasnim.A još sam ja kao neki SF fanatik Ma desi se to...Propustiš nešto odlično što si tebao davno pogledati...Ali evo sad to ispravljam Još tri epizode do kraja teće sezone |
mr murdoc |
Posted - 03/12/2012 : 22:26:19 quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by dsormaz1
Meni također. Serija je jednostavno remek-djelo. Mislim da ću jako brzo doći do kraja:))
To ti nije dobro. Čemu ubrzati kraj gušta. Neka što duže traje. Ja sam bio oduševljen serijom i uspio sam se suzdržati da ne pogledam više od 2 epizode tjedno. Većina mojih frendova pogledala je to sve u tjedan dana. Nisam nikad razumio zašto ljudi toliko žure što prije pogledati neku odličnu seriju, u par dana, umjesto da se nekako snagom volje suzdrže, i razvuku to što više, da užitak gledanja jedne ovako dobre serije što duže traje...
Popstoji zanimljiva komparacija sa sexom..
Ja sam sad mislio isključivo na ovu TV seriju.
Nitko ne misli iskljucivo |
dsormaz1 |
Posted - 03/12/2012 : 22:01:01 quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by dsormaz1
Popstoji zanimljiva komparacija sa sexom..
Ja sam sad mislio isključivo na ovu TV seriju. |
mr murdoc |
Posted - 03/12/2012 : 21:46:12 quote: Originally posted by dsormaz1
Popstoji zanimljiva komparacija sa sexom.. |