T O P I C R E V I E W |
brni |
Posted - 10/01/2013 : 18:53:45 Nagrada koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Nominacije za 2013. obzanjene su 8. siječnja 2013, i za razliku od prošle godine pobjednici će biti proglašeni 23. veljače (prošle godine nagrade su se dijelile 1. travnja), dan prije dodjele Oscara. Ova nagrada se dodjeljuje od 1981.
Worst Picture: - Battleship (Universal) - The Oogieloves in the Big Balloon Adventure (Kenn Viselman Presents) - That's My Boy (Columbia) - A Thousand Words (Paramount / DreamWorks)
Worst Actor: - Nicolas Cage in Ghost Rider: Spirit of Vengeance and Seeking Justice - Eddie Murphy in A Thousand Words - Robert Pattinson in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - Tyler Perry in Alex Cross and Good Deeds
Worst Actress: - Katherine Heigl in One for the Money - Milla Jovovich in Resident Evil: Retribution - Tyler Perry (as Madea) in Tyler Perry's Madea's Witness Protection - Kristen Stewart in Snow White and the Huntsman and The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Worst Supporting Actor: - David Hasselhoff (as himself) in Piranha 3DD - Taylor Lautner in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - Liam Neeson in Battleship and Wrath of the Titans - Nick Swardson in That's My Boy - Vanilla Ice (as himself) in That's My Boy
Worst Supporting Actress: - Jessica Biel in Playing for Keeps and Total Recall - Brooklyn Decker in Battleship and What to Expect When You're Expecting - Ashley Greene in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - Jennifer Lopez in What to Expect When You're Expecting - Rihanna in Battleship
Worst Screen Couple: - Any two cast members from Jersey Shore in The Three Stooges - Mackenzie Foy and Taylor Lautner in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - Robert Pattinson and Kristen Stewart in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - Tyler Perry and His Drag Get-Up in Tyler Perry's Madea's Witness Protection - Adam Sandler and either Leighton Meester, Andy Samberg, or Susan Sarandon in That's My Boy
Worst Prequel, Remake, Rip-off or Sequel: - Ghost Rider: Spirit of Vengeance (Columbia) - Tyler Perry's Madea's Witness Protection (Lionsgate) - Piranha 3DD (Dimension) - Red Dawn (FilmDistrict) - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Worst Director: - Sean Anders for That's My Boy - Peter Berg for Battleship - Bill Condon for The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - Tyler Perry for Good Deeds and Tyler Perry's Madea's Witness Protection - John Putch for Atlas Shrugged: Part II
Worst Screenplay: - Atlas Shrugged: Part II (screenplay by Duke Sandefur, Brian Patrick O'Toole, and Duncan Scott, based on the novel by Ayn Rand) - Battleship (written by Jon and Erich Hoeber, based on the boardgame by Hasbro) - That's My Boy (written by David Caspe, uncredited rewrites by Adam Sandler, Tim Herlihy, Robert Smigel, David Wain, and Ken Marino) - A Thousand Words (written by Steve Koren) - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (screenplay by Melissa Rosenberg and Stephenie Meyer, based on the novel by Stephenie Meyer)
Worst Screen Ensemble: - The entire cast of Battleship - The entire cast of Tyler Perry's Madea's Witness Protection - The entire cast of The Oogieloves in the Big Balloon Adventure - The entire cast of That's My Boy - The entire cast of The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Darth Ivan |
Posted - 25/02/2013 : 13:37:59 quote: Originally posted by Mali_Mate
nije
gora je
a onda je jasno zakaj su filmovi sranje |
Mali_Mate |
Posted - 25/02/2013 : 06:43:42 quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by mladjo
Al ovu Twillight sagu niam jednostavno mogel gledat. Mislim kad ni firšpan ne mrem pogledat' do kraja koliko mi je odbojan, di bum onda celi film:D:D
ma najobičnije sranje.
nadam se da knjiga nije takva.
nije
gora je |
mladjo |
Posted - 24/02/2013 : 22:28:45 quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by mladjo
pa od ovih sam gledal Battleship i film svakako nije sad nešto posebno ali i nije baš tako loš. Mislim, onak ok SF pucačina. Al ovu Twillight sagu niam jednostavno mogel gledat. Mislim kad ni firšpan ne mrem pogledat' do kraja koliko mi je odbojan, di bum onda celi film:D:D
Totalno si se srozao u mojim očima hehehe pa taj film bukvalno vrijeđa inteligenciju(ako je ima prisutne) gledaoca....
Onda je ja nemam |
Darth Ivan |
Posted - 24/02/2013 : 21:56:36 quote: Originally posted by mladjo
Al ovu Twillight sagu niam jednostavno mogel gledat. Mislim kad ni firšpan ne mrem pogledat' do kraja koliko mi je odbojan, di bum onda celi film:D:D
ma najobičnije sranje.
nadam se da knjiga nije takva. |
bagi |
Posted - 24/02/2013 : 21:32:37 quote: Originally posted by mladjo
pa od ovih sam gledal Battleship i film svakako nije sad nešto posebno ali i nije baš tako loš. Mislim, onak ok SF pucačina. Al ovu Twillight sagu niam jednostavno mogel gledat. Mislim kad ni firšpan ne mrem pogledat' do kraja koliko mi je odbojan, di bum onda celi film:D:D
Totalno si se srozao u mojim očima hehehe pa taj film bukvalno vrijeđa inteligenciju(ako je ima prisutne) gledaoca.... |
PAJDO |
Posted - 24/02/2013 : 21:28:54 quote: Originally posted by Darth Ivan
evo pogledajte kako je prošla ceremonija dodjele zlatnih malina za 2012. godinu...
http://en.wikipedia.org/wiki/33rd_Golden_Raspberry_Awardshttp://en.wikipedia.org/wiki/33rd_Golden_Raspberry_Awards
moj komentar:
Potpuno zasluženo. |
mladjo |
Posted - 24/02/2013 : 18:20:24 pa od ovih sam gledal Battleship i film svakako nije sad nešto posebno ali i nije baš tako loš. Mislim, onak ok SF pucačina. Al ovu Twillight sagu niam jednostavno mogel gledat. Mislim kad ni firšpan ne mrem pogledat' do kraja koliko mi je odbojan, di bum onda celi film:D:D |
kiky |
Posted - 24/02/2013 : 18:01:42 čestitke pobjednicima |
Darth Ivan |
Posted - 24/02/2013 : 17:21:02 evo pogledajte kako je prošla ceremonija dodjele zlatnih malina za 2012. godinu...
http://en.wikipedia.org/wiki/33rd_Golden_Raspberry_Awardshttp://en.wikipedia.org/wiki/33rd_Golden_Raspberry_Awards
moj komentar:
|
Darth Ivan |
Posted - 11/01/2013 : 01:25:14 a primijetio sam... |
dosada |
Posted - 11/01/2013 : 01:23:59 neinformiram se bedastoćama... |
Darth Ivan |
Posted - 11/01/2013 : 01:17:39 a onda se informiši pa buš znal |
dosada |
Posted - 11/01/2013 : 01:13:24 ne padne....jer nemam pojma jel taj film osvojil kaj ili nije! |
Darth Ivan |
Posted - 11/01/2013 : 01:12:06 quote: Originally posted by dosada
pa kaj si mislil da si jedini? Kamo srece da jesi, ali ni blizu
p.s. al volimo nabadat praznu slamu/prognozirat, od sporta i glazbe do filmova i stripova
još očito nisi skužio u čemu je fora. raspravljali smo već o ovome. jel zlatna malina i oscar mjerilo kvlaitete nečega? može bit, ali ne mora.
ono u čemu je poanta cijele priče: jednostavno se desi da pogledaš neki film, budeš razočaran/zadovoljan, i vidiš da je nominiran (ili je osvojio) malinu/oscara. i onda jednostavno čovjeku padne na pamet ona izjava: i neka je! |
dosada |
Posted - 11/01/2013 : 00:38:19 quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by mr murdoc
Definitivno zasluzeno
i onda meni kažu da vrednujem filmove po ovim stvarima
pa kaj si mislil da si jedini? Kamo srece da jesi, ali ni blizu
p.s. al volimo nabadat praznu slamu/prognozirat, od sporta i glazbe do filmova i stripova |
Darth Ivan |
Posted - 11/01/2013 : 00:12:36 quote: Originally posted by DzekDenijels
Konačno završena agonija o glupavim vampirima, vukodlacima, ljubavi, bla, bla, truć... Ljiga No 1...
nemoj da te fanovi čuju |
Darth Ivan |
Posted - 11/01/2013 : 00:08:21 quote: Originally posted by mr murdoc
Definitivno zasluzeno
i onda meni kažu da vrednujem filmove po ovim stvarima |
Windwalker |
Posted - 10/01/2013 : 22:52:55 Project Alice: Retribution samo jedna nominacija? Sramota. Očekivao sam barem deset. |
supermark |
Posted - 10/01/2013 : 22:46:30 quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by brni
Meni je dobar onaj njegov sa Drew Barrymore..kada ona konstantno gubi pamcenje a on je svaki dan iznova osvaja..
misliš "50 First Dates"?
taj je ok isto.
Da taj..i ono kad joj svira i piva onu glupavu pismu isprid morža..mislim ono je epic..
meni je dobar Waterboy |
DzekDenijels |
Posted - 10/01/2013 : 22:30:10 quote: Originally posted by brni
Sumrak 11 nominacija..
Konačno završena agonija o glupavim vampirima, vukodlacima, ljubavi, bla, bla, truć... Ljiga No 1... |
brni |
Posted - 10/01/2013 : 21:50:50 quote: Originally posted by Johnny Difool
Tyler Perry je nominiran i za najgoru mušku (katastrofa Alex Cross) i za najgoru žensku ulogu u nedjelu naslova Tyler Perry´s Medea Witness Protection!
Nadam se da ce izac kao slavodobitnik u obe kategorije.. |
Johnny Difool |
Posted - 10/01/2013 : 21:30:41 Tyler Perry je nominiran i za najgoru mušku (katastrofa Alex Cross) i za najgoru žensku ulogu u nedjelu naslova Tyler Perry´s Medea Witness Protection! |
mr murdoc |
Posted - 10/01/2013 : 20:11:18 quote: Originally posted by brni
Sumrak 11 nominacija..
Definitivno zasluzeno |
brni |
Posted - 10/01/2013 : 19:29:32 quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by brni
Meni je dobar onaj njegov sa Drew Barrymore..kada ona konstantno gubi pamcenje a on je svaki dan iznova osvaja..
misliš "50 First Dates"?
taj je ok isto.
Da taj..i ono kad joj svira i piva onu glupavu pismu isprid morža..mislim ono je epic.. |
Darth Ivan |
Posted - 10/01/2013 : 19:28:06 quote: Originally posted by brni
misliš "50 First Dates"?
taj je ok isto. |