forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Top 10 2012. godine

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Johnny Difool Posted - 20/01/2013 : 11:57:06
Dakle, 10 najboljih filmova koje ste odgledali u 2012. godini.

Već smo neka 3 tjedna u novoj, pa se može podvući crta pod prošlu godinu i rangirati osobno najbolje filmove.

Što vas se najviše dojmilo, u čemu ste najviše uživali, zbog kojih ste se filmova najviše zamislili, koji vam nisu dali mira, zbog kojih vam nije dolazio san na oči, i sve u tom smislu.

Go for it!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
natural_error Posted - 09/03/2013 : 18:34:35
1. Amour

2. Tabu

3. Moonrise Kingdom

4. Django Unchained

5. The Dark Knight Rises

6. Argo

7. Zero Dark Thirty

8. The Perks of Being a Wallflower

9. The Imposter

10. Skyfall

Felagund Posted - 01/03/2013 : 16:53:30
quote:
Originally posted by dosada

da, pogotovo je žalosno kad vidiš kak to izgleda u jednom Hobbitu a kak u Pijevom Životu. Mnogi bi mogli učit na Ang Leejevom primjeru!

Smatram da je Life of Pi zasluzeno dobio oskara za kinematografiju, ali ja bih oskara za efekte ipak dao Avengersima (mozda zato sto sam fanboy).
d.r.p Posted - 01/03/2013 : 14:04:24
Nisam baš siguran šta je iz koje godine(2011,12),ali ono što je ostavilo neki utisak je:

A Royal Affair
10 Timer Til Paradis
Paradise: Love
Dupa dealuri
The Master
Holy Motors
Rust And Bone
The Grey
To Rome With Love
The Woman in Black
dosada Posted - 01/03/2013 : 13:21:12
da, pogotovo je žalosno kad vidiš kak to izgleda u jednom Hobbitu a kak u Pijevom Životu. Mnogi bi mogli učit na Ang Leejevom primjeru!
Cromwell Posted - 01/03/2013 : 11:52:10
Nisam ih ne znam kak puno pogledao al eto

1. The Grey
2. Beasts of the Southern Wild
3. Dredd
4. Moonrise Kingdom
5. The Avengers
6. Teddy Bear
7. Looper
8. Chronicle
9. Cloud Atlas
10. Life of Pi

Hobit mi je (začudo) također dobro sjeo ali ne želim ga stavljat na listu zbog jeftine i neozbiljne digitalije. To se ponajprije odnosi na izvedbu trolova i goblina. Žalosno loše
nagor Posted - 01/03/2013 : 04:05:56
Ma kakav Amour i Cloud Atlas… Moji kandidati su Američka pita i Ted. : )

Django – Najbolji! IMDb ga svrstava pod 2012-u, pa sam ga i ja stavio na svoju listu.

21 jump street – Odlična komedija, koja je sa nekoliko fora isparodirala akcijski žanr do maximuma.

Prometheus – Svi su ponovno htjeli dosadne xenomorphe, dobili smo nešto puno bolje i grandioznije. Film koji postavlja teška i zanimljiva pitanje - »Origins of humanity« pitanja.

American Pie: The Reunion – toplo složen nastavak i povratak najboljih/najdražih likova franšize.

Cabin in the woods – predobro poigravanje horor žanrom.

Dredd – moj stripovski kandidat. Brutalan, krvav, odličan… Die Hard u Dredd univerumu.

Argo – solidan i zabavan, ali mišljenja sam da je pokupio Oscare zbog slabe konkurencije.

Iron Sky – nacisti sa mjeseca u indy budžet izdanju. Toliko neozbiljan i blesav da mi je drag.

Ted – R-rated komedija u izdanju plišastog medvjedića. What's not to like…

EDIT:

Uff, zaboravio sam na "Flight". Fenomenalan film, stavljam ga odmah iza Djanga na "top 2012" ljestvici. Zemeckis me uvijek pogodi (Contact i Forrest Gump su mi 3 i 5 na top 5 ljestvici).
PijaniPatak Posted - 21/01/2013 : 11:32:35

bio sam skeptik, pa me je prijatno iznenadio

slatko me nasmejao
Johnny Difool Posted - 20/01/2013 : 23:47:49
Ne moraju biti produkcije iz 2012., mogu i iz godine ili čak dvije ranije ali da su prikazivane ili na kino-repertoarima ili na DVD-u u 2012., ili da su prošle godine bili aktualni na festivalima i revijama.

Jasno da je ono što se otvorilo u siječnju ili veljači prošle godine bilo (i) produkcija iz 2011., baš kao što je recimo Schleinzerov Michael iz 2011. u Hrvatsku distribuciju krenuo tek u studenom 2012.

Ili recimo da je netko lani u kinu ili na DVD-u pogledao neki češki, rumunjski, nizozemski, marokanski ili tko zna čiji film iz 2010., ali ga se osobito dojmio.
Deers Posted - 20/01/2013 : 21:24:28
Moonrise Kingdom
Safety not guaranteed
Brave
Death of a superhero
The Angels' Share
Dredd
Avengers
Wild Bill
Ted
The Dark Knight Rises

Mada brdo toga nisam gledao a za neke nisam siguran koliko spadaju u 2012.

Shaner Posted - 20/01/2013 : 20:48:23
Evo ja cu se voditi imdb-om pa staviti samo one filmove kod kojih stoji 2012. Za sada top 10 izgleda ovako:

1.Amour
2.Cloud Atlas

I bez nekog posebnog redoslijeda:

Looper
Argo
Life of Pi
The Dark Knight Rises
Skyfall
The Avengers
Silver Linings Playbook
Désordres

S tim da me cekaju Moonrise Kingdom, Les Miserables, Lincoln, Django Unchained, Beasts of the Southern Wild, The Master, Anna Karenina, Barbara, i jos hrpa toga...
mr murdoc Posted - 20/01/2013 : 16:12:36
quote:

kad ti to tak dobro znaš izvagati (više ovo nego ono) onda nema sumnje da jesam!

p.s. i ne, ne zanima me kak to neka "klasicna" komedija (znaci humor se ne svodi na ironiju kao npr. u filmovima s Clintom) može ne bit drama....

p.p.s. i sad vec imamo raspon od 2010. do 2013. po naslovima koji se spominju na ovoj temi. Stvarno je rastezljiva ta 2012. :)))

Pa mnogi su mislili da ce biti konacna, valjda zato
dosada Posted - 20/01/2013 : 16:10:37
kad ti to tak dobro znaš izvagati (više ovo nego ono) onda nema sumnje da jesam!

p.s. i ne, ne zanima me kak to neka "klasicna" komedija (znaci humor se ne svodi na ironiju kao npr. u filmovima s Clintom) može ne bit drama....

p.p.s. i sad vec imamo raspon od 2010. do 2013. po naslovima koji se spominju na ovoj temi. Stvarno je rastezljiva ta 2012. :)))
mr murdoc Posted - 20/01/2013 : 16:09:12
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

ok evo potrudil sam se malo više informirati o navedenim filmovima i vidim da sam mašio za Beyond. Za za Avengers sam se odmah ogradil kad sam napisal 9 od 10. Ostalo su da drame! Pogotovo Chronicle koja je samo ubačena u svijet ZF-a...
A kaj je pobugu Le prenom nego drama-komedija???

stvarno loša forma...od devet filmova koje nisam pogledal za jedan sam fulal žanr (Beyond the Black Rainbow) i to ocjenjujući po plakatima koje si postavil, s obzirom da me ti filmovi ni u ludilu ne zanimaju!

Le prenom je tipicna francuska komedija, a i Superclassico je vise komedija nego drama...dakle..losa forma

Nego, daj ti nama nekoliko sa tvoje liste 2012
dosada Posted - 20/01/2013 : 15:50:17
ok evo potrudil sam se malo više informirati o navedenim filmovima i vidim da sam mašio za Beyond. Za za Avengers sam se odmah ogradil kad sam napisal 9 od 10. Ostalo su da drame! Pogotovo Chronicle koja je samo ubačena u svijet ZF-a...
A kaj je pobugu Le prenom nego drama-komedija???

stvarno loša forma...od devet filmova koje nisam pogledal za jedan sam fulal žanr (Beyond the Black Rainbow) i to ocjenjujući po plakatima koje si postavil, s obzirom da me ti filmovi ni u ludilu ne zanimaju!
mr murdoc Posted - 20/01/2013 : 15:37:13
quote:

he, he, he o čemu ti....pa sve su ovu tzv. nezavisne drame s elementima humora, ono ljudske priče. Naravno nezavisna produkcija ni blizu, ali to se tak voli nazivati!

Disss, sto si ti danas pusio.Beyond the Black Rainbow , The Avengers, Chronicle su za tebe tzv. nezavisne drame s elementima humora?
Le prénom je drama?
Nesto si mi danas u losoj formi
dosada Posted - 20/01/2013 : 15:28:54
he, he, he o čemu ti....pa sve su ovu tzv. nezavisne drame s elementima humora, ono ljudske priče. Naravno nezavisna produkcija ni blizu, ali to se tak voli nazivati!
mr murdoc Posted - 20/01/2013 : 15:24:28
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baš ne voliš drame ;)

Volim, ali ih ostavljam za pozne godine..
Trenutno mi vise leze filmovi sa esteticnom dozom sarkazma..

pa ako ti je sad 9 od 10 filmova godine drama, kaj bu nda u poznim godinama

Prozaicne drame sa vise tezine, uostalom par ovih koje sam nabrojao gotovo granice sa komedijom.

nabrojal si sve filmove koji su na "istu foru"....kao da nema drugih žanrova

Ne bi se slozio da su na istu foru, pa cak ni da su u istom zanru.
Mislio sam da bi ti to kao filmofil trebao prepoznati
dosada Posted - 20/01/2013 : 15:20:04
quote:
Originally posted by acestroke
Nisam nikad mislio da cu se slozit s tobom u bilo cemu, ali eto ... first time for everything.
:)

svaki put kad želiš da nekaj ima smisla trebal bi se složiti sa mnom
dosada Posted - 20/01/2013 : 15:18:08
quote:

quote:

quote:

quote:

baš ne voliš drame ;)

Prozaicne drame sa vise tezine, uostalom par ovih koje sam nabrojao gotovo granice sa komedijom.

nabrojal si sve filmove koji su na "istu foru"....kao da nema drugih žanrova
mr murdoc Posted - 20/01/2013 : 15:14:31
quote:
Originally posted by Felagund

I da, nz jel se broje crtici, ali Frankenweenie mi je super, Hotel Transylvania mi je dobar (da je izasao prije 10 godina vjerojatno bi mi bio jedan od najdrazih ikada) i jos planiram gledati Wreck it Ralph, Rise of the guardians i Brave

,Frankenweenie je odlican..Burton jebiga
mr murdoc Posted - 20/01/2013 : 15:12:55
quote:

film je film, pa i animirani....pa i Hobbit je pola animiran tj. kompjuterski generiran ;)

Vise bi rekao da je Hobbit degeneriran
mr murdoc Posted - 20/01/2013 : 15:11:38
quote:

quote:

quote:

baš ne voliš drame ;)

acestroke Posted - 20/01/2013 : 15:09:33
quote:
[br]film je film, pa i animirani....pa i Hobbit je pola animiran tj. kompjuterski generiran ;)

Nisam nikad mislio da cu se slozit s tobom u bilo cemu, ali eto ... first time for everything.
:)
dosada Posted - 20/01/2013 : 15:01:20
film je film, pa i animirani....pa i Hobbit je pola animiran tj. kompjuterski generiran ;)
acestroke Posted - 20/01/2013 : 14:43:34
Totalno sam zaboravio na "Cabin in the Woods".
Obavezno mi je u top 10 2012-e.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000