forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Pitanjce za vrsne znalce filma

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
soulfly tribe Posted - 06/02/2013 : 05:15:01
Svojedno sam ovdje postavio pitanje o jednom filmu kojega se sjećam još kao klinac, i čekao sam 10 godina da ga nađem od tada, i netko je od vas odmah prepoznao koji je to film - bio je to - Battle Beyond the Stars.
E sad, ja sam te filmove gledao na kazetama od starog i sjećam se samo fragmenata - s vremenom sam našao skoro sve koje sam gledao u ranom djetinjstvu - Vatrene ulice, Odiseja u svemiru ( scena kad majmuni udaraju u kosti bila je jedino čega se sjećam )...
Ostao je još samo jedan film kojega se sjećam ponajmanje...
Nekako su mi u glavi dvije scene:
Prva je scena čovjeka na aerodromu koji se sprema otputovati negdje i on ima nekakvu jaknu ( čini mi se kožnu ) i gleda u daljinu. Ima podužu kosu (do ramena) i nekako frajerski gleda na sve stvari, sprema se na neki put ili zadatak...
Nisam siguran da je ovo prvo sjećanje povezano sa drugim, ali oduvijek su mi se te dvije scene uklapale unutar jednog sjećanja...
Druga scena je vrlo značajnija i mislim da će vam biti jasnije o čemu se radi...
Događaj se odvija u džungli i taj glavni lik je okružen nekakvim indijancima ili običnim pljačkašima/ razbojnicima, i oni ga prisiljavaju da zbog nečega (dokazivanja???kazne????) gura ruku u deblo koje je ispunjeno škorpionima...
dakle brutalna scena...
Ovog se nisam sjetio neko vrijeme, ali pitao sam oca neki dan o tome i on mi je tek sad nakon 4 puta da ga pitam to u zadnjih 10 godina odgovorio : da, sjećam se, na kraju ga je škorpion ugrizao... hahaha
dalje ništa ne zna..
Dakle, nadam se da je info bio dovoljno podroban i da ćete mi uspjeti naći film, jer kad sam prije nekih godinu dana tražio i našao Battle BTS, bio sam sretan ko malo dijete dok sam ga gledao...
Eto, unaprijed zahvaljujem Dakle, koji je to film?
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
soulfly tribe Posted - 10/02/2013 : 09:02:24
Ma nisam ni ja siguran zapravo nešto mi je čudno... bum pogledo za tj dana nemam sad vremena moram za fax radit pa bum vidio
dr strangelove Posted - 08/02/2013 : 08:35:39
Ja sam mislio da flash nije skoro 100%
soulfly tribe Posted - 07/02/2013 : 02:57:27
nije djelovalo ovoliko futuristički ali eto... to je to čini se...
soulfly tribe Posted - 07/02/2013 : 02:56:32
Majstore, to bi trebalo biti to
dr strangelove Posted - 06/02/2013 : 20:20:10
Nisam mogao naći kada je Flash na redu...

soulfly tribe Posted - 06/02/2013 : 19:00:28
Hmmm.. pogledat ću oba 2 u roku od tj. dana, makar mi se na prvu čini da nije niti jedan od ova 2.. flash nije skoro 100%, a SŠuma bi čak i mogla bit, ali mi sjećanje ne ostaje vezano uz ovog glavnog lika...
presudno je to guranje ruke u deblo puno škorpiona, to mora bit u filmu, samo se tog jasno sjećam, čovjek gurne ruku u deblo i glasno krikne, to mi je ostavilo snažan utisak, dakle čak bi i mogao biti jedan od ovih događaja s amazoncima...
mr murdoc Posted - 06/02/2013 : 16:33:59
quote:
Originally posted by Johnny Difool

John Boorman je odličan redatelj koji je tijekom čitave karijere imao većih padova ali i odličnih povrataka, a Smaragdna šuma je jako dobar film s meni nekad oniljenim Powersom Boothom u glavnoj ulozi.

Nisam ga odavno gledao, i baš bih mogao opet.

Smaragdna šuma odlicna..slazem se
Johnny Difool Posted - 06/02/2013 : 16:00:10
John Boorman je odličan redatelj koji je tijekom čitave karijere imao većih padova ali i odličnih povrataka, a Smaragdna šuma je jako dobar film s meni nekad oniljenim Powersom Boothom u glavnoj ulozi.

Nisam ga odavno gledao, i baš bih mogao opet.
NESVRSTANI Posted - 06/02/2013 : 13:33:32
quote:
Originally posted by dr strangelove

Kakav je ovo sajt o stripovima kad nitko ne gleda ekranizacije?

Flash mi je prvi film koji san gleda u kinu i dok ga nisan pogleda malo odrasliji mislija san da je to najbolji film ikad
dr strangelove Posted - 06/02/2013 : 13:26:18
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Flash Gordon

Jedino me guranje ruke u duplju asocira na ovaj film.
Al moga bi bit.

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Flash Gordon

to sam i ja pomislio, ali ono je bilo neko alien drvo:)

Ma, Flash je sigurno.
Kakav je ovo sajt o stripovima kad nitko ne gleda ekranizacije?
emirem Posted - 06/02/2013 : 12:59:25
"Smaragdna suma" sjecam se tog filma sa Powers Boothom, radio je na nekoj brani u Amazoniji,pa su mu oteli sina i kasnije se vratio da ga trazi,ali se ja ne sjecam tih scena sa drvetom (nevjerojatno, sinoc procitao nakon toliko mjeseci sto sam kupio strip Zagor u boji od libellusa i bas bila tamo scena kad pokusavaju ukrasti rubine iz totema Crnih nogu ! Koja koincidencija!)....
mr murdoc Posted - 06/02/2013 : 12:35:42
quote:

Flash Gordon

to sam i ja pomislio, ali ono je bilo neko alien drvo:)
NESVRSTANI Posted - 06/02/2013 : 10:49:49
quote:

Flash Gordon

Jedino me guranje ruke u duplju asocira na ovaj film.
Al moga bi bit.
dr strangelove Posted - 06/02/2013 : 09:34:47
Flash Gordon
kra-kra Posted - 06/02/2013 : 07:52:32
http://www.imdb.com/title/tt0089087/ ?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000