forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Mentalist - Tko je Red John?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
vice Posted - 10/07/2013 : 21:39:33
Di ste ekipa, ima li ode strastvenih ljubitelja serije koji su up-to-date sa 5. sezonom i listom od 7 sumnjivaca za Red Johna?

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
PAJDO Posted - 03/12/2013 : 08:29:28
Izgleda da ˝mainstream˝ serijama nije suđeno imati veliko finale:((
Nakon Dextera još jedno razočarenje...
vice Posted - 02/12/2013 : 20:48:42
Potpuna katastrofa od završnice. A i ovaj reboot nastavlja vrijeđat inteligenciju. Sad se iskreno nadam otkazivanju serije.
emirem Posted - 30/11/2013 : 13:43:09
quote:
Originally posted by Leonid

Kako je ona istražiteljica uopće uspjela vidjeti tetovažu,zašto ju je angažirao??

Angazirana je da ubaci bubu u ured CBI-a.
Tijekom hrvanja sa RJ je valjda vidjela tattoo...one kosulje su lose kvalitete
emirem Posted - 30/11/2013 : 13:40:27
quote:
Originally posted by Mac

quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by Mac

I kako vam se čini rasplet?

Mislim da je samo pao u laganu asfiksijsku komu i da zbrisati iz parka! Sta ce raditi jos 5 epizoda...

...

Ja nikako ne mogu svariti goluba kojeg mu nisu našli pri ulazu, a pištolj jesu...

Heh,bas ! Ja od iscekvanja sta ce biti dalje nisam razmisljao o golubu..mozda je rasirio krila ii priljubio mu se uz prsa pa je kad ga bad guy pretrazivao mislio da ja Jane bacao malo bencha sa utezima
Leonid Posted - 30/11/2013 : 10:23:39
Uvreda za zdrav razum.
Potpuno uništenje lika Red Johna.Nijedan odgovor nismo dobili.
Ispalo je da se moglo početi gledati Mentalista od šeste sezone i sve razumjeti....prijašnji tragovi ništa nisu značili.
Golub i tetovaža je nešto najgluplje što sam ikada vidio.Kako je ona istražiteljica uopće uspjela vidjeti tetovažu,zašto ju je angažirao??
Koji šlamperaj Hellera.
Mac Posted - 27/11/2013 : 22:01:06
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by Mac

Mislim da je samo pao u laganu asfiksijsku komu i da zbrisati iz parka! Sta ce raditi jos 5 epizoda...

...

Ja nikako ne mogu svariti goluba kojeg mu nisu našli pri ulazu, a pištolj jesu...
emirem Posted - 27/11/2013 : 21:42:26
quote:
Originally posted by Mac

...
Mac Posted - 27/11/2013 : 20:53:41
Obi-wan Posted - 14/07/2013 : 22:13:45
Nagađati tko je Red John nema smisla.
Moguće da još uvijek nitko nije RJ tj. da tvorci serije nisu odlučili.
Moguće da je RJ ubijen na kraju treće sezone.
Moguće da ni jedan od 7 nije RJ.
Moguće da je Jane Red John - podvojena/potisnuta ličnost.
Sve je moguće.
Leonid Posted - 14/07/2013 : 21:41:27
quote:
Originally posted by vice

Lako je moguće i ovo što Johnny kaže, da je ovo sve lukava spletka kako bi otkriće RJ-a bilo iznenađenje.

Osobno, čak bih bio skroz zadovoljan takvim potezom, jer mi nitko od ovih 7 nije baš pravi kandidat za antagonista cile serije.

Od tih ostalih, Walter Mashburne mi je nekako glavni sumnjivac.

Ne bi volio da je on....previše je cool lik

Virgil Minelli je dobar kandidat ako gledamo izvan liste ili možda onaj Mars koji se pravi mutav a možda je to samo gluma.

Uzalud nam je....vjerojatno je netko od svih spomenutih ali ključ i je u tome da gledatelji sami ne mogu otkriti.
vice Posted - 14/07/2013 : 20:44:06
Lako je moguće i ovo što Johnny kaže, da je ovo sve lukava spletka kako bi otkriće RJ-a bilo iznenađenje.

Osobno, čak bih bio skroz zadovoljan takvim potezom, jer mi nitko od ovih 7 nije baš pravi kandidat za antagonista cile serije.

Od tih ostalih, Walter Mashburne mi je nekako glavni sumnjivac.
emirem Posted - 14/07/2013 : 13:05:09
Cak sam mislio da mu je onaj stric iz putujeceg cirkusa u slucaju onog rodjaka sto je zivio s njima u kamp kucicama.
Jane je radio kao vidovnjak i izvlacio lovu ljudima tko zna mozda se nekome ili nekima nije svidio nacin rada ili rezultatima(kontaktima sa duhovima) pa se odlucili na osvetu.
Krscho Posted - 14/07/2013 : 12:01:48
Kolko znam imamo listu sumjivaca, otkrio jane na kraju sezone

Meni onaj lik sta je povezan s visualize a radio prije u cbi sumjiv
Leonid Posted - 14/07/2013 : 11:09:58
quote:
Originally posted by Obi-wan

Strava mi je serija. Pratim od početka. No, nemam pojma koje je Red John. Ne razbijam glavu s tim, to će ionako Jane otkriti.
Nije mi doduše jasno kao je ono Jane već ubio Red Johna. Dok se to događalo i poslije bio je siguran da ubija Red Johna... Taj dio mi baš nije najjasniji.

Ubio je nekog sljedbenika RJ-a koji se predstavio kao on.
Kasnije je otkrio da se ipak nije riješio svog najvećeg neprijatelja.
Johnny Difool Posted - 14/07/2013 : 09:50:00
Mislim da mi ovdje možemo nagađati koješta i redati kojekakve teorije, ali da će identitet RJ-a biti iznenađenje.
Mislim, da bi sve bilo na nekom nivou to bi tako jednostavno moralo biti.
Inače sve skupa ne bi imalo smisla.
Pretpostavljam da je Jane složio lažni popis sedam mogućih, kojeg se onda preko pomagača ili osobno domogao RJ pa ga predstavio kao svoj, na što je Jane i računao da ga tako zavede na krivi trag i stekne prednost.
Dakle, mislim da RJ nije jedan od ovih 7, nego netko sasvim drugi kome bi se po logici priče u 6. sezoni moralo posvetiti znatno više pažnje.
Dakle, kad možda već u 1. ili 2. epizodi ponovo ugledamo neki lik kojeg se nekako mutno sjećamo odranije, pa kad se taj lik nastavi pojavljivati i dobivati sve veći prostor- to bi mogao biti RJ.
Obi-wan Posted - 14/07/2013 : 09:20:31
Strava mi je serija. Pratim od početka. No, nemam pojma koje je Red John. Ne razbijam glavu s tim, to će ionako Jane otkriti.
Nije mi doduše jasno kao je ono Jane već ubio Red Johna. Dok se to događalo i poslije bio je siguran da ubija Red Johna... Taj dio mi baš nije najjasniji.
vice Posted - 13/07/2013 : 23:35:40
A svašta, čovik u godinama pa se spusti na ponašanje internetskog trolla. Al ok, štagod te veseli.

Uglavnom, on topic:

Po riječima Hellera, u 6. sezoni Red John bi trebao biti uhvaćen, što ne znači da će to bit i zadnja sezona. Hmm, često taj čovjek mijenja mišljenje, budući je u početku govorija kako je finale s RJ-om i finale serije. Izgleda da su i do njega doprle žalopojke fanova na besmisleno i bezobrazno razvlačenje lova na primarnog antagonista.
mr murdoc Posted - 13/07/2013 : 21:50:59
quote:

Zašto je problem otvaranje zasebnog topica za određenu seriju? U konačnici, Mentalist ima specifičnu tematiku koja iziskuje raspravu, i bilo bi ružno da se to miješa po topicu koji pokriva općenito sve serije.

A ako se tebi murdoc serija ne sviđa, nitko te ne tjera na čitanje topica, a kamoli ostavljanje ciničnog komentara. U najmanju ruku nepristojno.

Naravno, naravno , sto se mene tice mozes specificno tematizirati i Melrose Place
vice Posted - 13/07/2013 : 17:59:44
Zašto je problem otvaranje zasebnog topica za određenu seriju? U konačnici, Mentalist ima specifičnu tematiku koja iziskuje raspravu, i bilo bi ružno da se to miješa po topicu koji pokriva općenito sve serije.

A ako se tebi murdoc serija ne sviđa, nitko te ne tjera na čitanje topica, a kamoli ostavljanje ciničnog komentara. U najmanju ruku nepristojno.
Leonid Posted - 13/07/2013 : 10:54:58
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Vrijedna li je ova serija uistinu zasebnog topica?

Ovaj podforum ima 17 stranica i za većinu TV serija je netko otvorio temu...ne vidim zašto bi ova bila problem.

Ne vidim ni ja problem..no pitanje ostaje.?

Kada ćemo gledati realno vrlo malo serija zaslužuje svoju vlastitu temu....samo GoT i možda još pokoja jer ih prati jako puno ljudi ali kako su već otvorene teme za svakojake serije onda može i Mentalist.

Uvijek se nađe 4-5 ljudi koji će diskutirati.
mr murdoc Posted - 13/07/2013 : 10:16:08
quote:

quote:

Ovaj podforum ima 17 stranica i za većinu TV serija je netko otvorio temu...ne vidim zašto bi ova bila problem.

Ne vidim ni ja problem..no pitanje ostaje.?
Leonid Posted - 13/07/2013 : 09:58:36
quote:

mr murdoc Posted - 13/07/2013 : 09:23:29
emirem Posted - 13/07/2013 : 09:17:44
quote:

I ako Heller opet laže i lista je lažna, onda je vjerojatno najgori showrunner neke serije uz ekipu s Losta

Samo je frka da bas tako i ne zavrsi ...izgubljeno...
vice Posted - 13/07/2013 : 01:47:34
Lenoide i Johnny, samo zaboravljate da je Kirkland provalija u Janeovu sobu NAKON šta je video snimljen, tako da mislin da je to samo jedna navlakuša od strane Hellera da prikaže Kirklanda na prvu ruku krivim. On je vjeorjatno još jedan lovac na RJ-a.

I ako Heller opet laže i lista je lažna, onda je vjerojatno najgori showrunner neke serije uz ekipu s Losta, već se provuka jednom nakon finala 3. sezone, sad se već opasno igra sa svojim kredibilitetom.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000