T O P I C R E V I E W |
Jasko |
Posted - 23/08/2013 : 12:07:10 U skladu sa ime :)
Majne:
http://www.imdb.com/title/tt0092085/
|
14 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Caleb |
Posted - 24/08/2013 : 23:05:01 quote: Originally posted by Jasko
U skladu sa ime :)
Majne:
http://www.imdb.com/title/tt0092085/
'naci, pravo u centar :)
Jos da dodam
|
Darth Ivan |
Posted - 24/08/2013 : 21:54:30 quote: Originally posted by Opti
A pazi samo kako zvuči na talijanskom, O MIiIo DIiIiIiIOoIoIoIoOOoOoO
kao što su i korisnici iskomentirali: loša gluma, još gora sinkronizacija |
mladjo |
Posted - 24/08/2013 : 10:08:23
I naravno kultna Lawnmoewer scena. |
mladjo |
Posted - 24/08/2013 : 10:05:48
Najači je alkić ispred kuće. |
ivan_micic |
Posted - 24/08/2013 : 09:34:07 quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Opti
Troll 2, e to je filmčina!
OH MY GOOOOOOOOD!
i naravno legendarni "You can't piss on hospitality!"
i još jedna legendarna (u slow motionu zvuči još bolje ):
e da najlegendarnija scena |
Opti |
Posted - 24/08/2013 : 07:52:19 A pazi samo kako zvuči na talijanskom, O MIiIo DIiIiIiIOoIoIoIoOOoOoO
|
Darth Ivan |
Posted - 24/08/2013 : 02:20:19 quote: Originally posted by Opti
Troll 2, e to je filmčina!
OH MY GOOOOOOOOD!
i naravno legendarni "You can't piss on hospitality!"
i još jedna legendarna (u slow motionu zvuči još bolje ):
|
ivan_micic |
Posted - 23/08/2013 : 17:19:05 ajme koliko su puta na gtv-u pustali lepuse majko mila :) |
Tonto |
Posted - 23/08/2013 : 13:57:53 Jedan, jedini
NIGHT OF THE LEPUS !!!
|
Windwalker |
Posted - 23/08/2013 : 13:30:41 Troll 2 rula, to sigurno.
Ali još mi je draži Deathstalker 2. Vrhunski trash, dao sam mu 10/10 (zato jer mogu). I prvi je ok i može se pogledati, ali drugi ga nadmašuje u svakom segmentu. I glazba je odlična.
|
Opti |
Posted - 23/08/2013 : 13:19:22 Mislim da sam neke već spomenuo, ali svejedno...
Inglourious Basterds 2: Hell's Heroes - Film o Vijetnamskom ratu s oponašateljem Clinta Eastwooda (kompletno s pončom)
Jaws 5: Cruel Jaws - Film o morskom psu koji naravno jede ljude, ali ovdje ga love čak i mafijaši i to u svom vlastitom mini-mobster brodiću, dok u međuvremenu u pozadini svira Star Wars theme
Sharknado - Film o tornadu/pijavici koja usiše morske pse iz vode i sada tornado pun morskih pasa harači gradom. Inače, još malo pa će izaći i "Ghost Shark".
Hausu - dobr, ovaj film se tehnički ne može svrstati u treš vode zato jer je namjerno snimljen u amaterskom, dječjem stilu (redateljeva 5-godišnja kći je surađivala na scenariju), ali tako je jebeno dobar! Jednostavno sam ga morao spomenuti, jedan od mojih omiljenih filmova for sure, a najbolja scena je kad neka cura mlati ukleti namještaj, no tada ju usiše lampa, ali njena noga se izdvoji od tijela i poleti prema portretu bijele mačke na zidu, i tako ona posthumno zadaje portretu kung-fu udarac, iz slike se pojavi duh mačke i slika počne bljuvati pašaretu svuda po kući E da, film ima odličan soundtrack, a posebno mi je draga "pjesma" Eat
|
ivan_micic |
Posted - 23/08/2013 : 13:08:33 Meni je daleko najbolje kad skuže, Nilbog je Goblin backwards. a one scene s goblinima kad se hrane za stolom,jadna im se usta ne mogu micati pa samo bale onu zelenu ljigu. a mater od malog izgleda k'o da je na LSDu. Muzika fenomenalna, zarazna. kad god ga pogledam zviždim ju. ja i brat smo ko dica ga gledali malu milju puta |
Opti |
Posted - 23/08/2013 : 12:51:33 Troll 2, e to je filmčina! Najjača scena kad onaj s naočalama i neka cura se nađu usred trolova, pa ovaj pokušava riješiti probleme diplomatskim putem, a oni mu hladnokrvno zabiju koplje u rame. Onda kad dođu do one crkve, i uto uskoči ona luđakinja i izdere se "THIS IS MY HOUSSSSSEE" i pretvori ovog u čovjeka-biljku, pa ga kasnije rasiječe motornom pilom uz neke jadne one-linere. EDIT: Evo scene.
I valja spomenuti da su svi glumci pokupljeni s ulice, tj. mislili su da će biti statisti, a kad ono drogeraš kojeg su na dan otpustili iz umobolnice našao je ulogu prodavača u Nilbogu, a ovaj šta glumi oca je bio zubar . Ono što baca tužnu sjenu na cijelu priču je dokumentarac Best Worst Movie, koji prikazuje današnje živote članova glumačke postave, i neki od njih nisu baš i najbolje prošli... |
ivan_micic |
Posted - 23/08/2013 : 12:21:29 http://www.imdb.com/title/tt0105643/?ref_=fn_al_tt_1
toliko put a ga pogleda, toliki treš da je remek djelo treša |