T O P I C R E V I E W |
ZannaH |
Posted - 25/11/2020 : 13:38:25 Jel moze pomoć oko moje potrage za filmom, jedino što se sećam da glavni protagonisti filma ima 10-12 godina i živi u soliteru, i roditelji kada ga kazne on uz pomoć kanapa razmenjuje stripove (zlatna serija i lms) sa komšijom koji živi dva/tri sprata ispod njega i još se sećam da je bio i pomalo zločesti da se roditeljima svetio tako što im pljuje u šerpu sa ručkom i onda to promesa Film po mom sećanju je s kraja 80tih i ne mora biti film možda je TV film ili serija mislim da je u pitanju TV Zagreb a opet može biti i TV Sarajevo ili Beograd
|
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
fandango |
Posted - 25/11/2020 : 20:31:19 Da nije mozda Ne daj se, Floki? |
ZannaH |
Posted - 25/11/2020 : 20:18:55 Babino unuče nije relativno skoro sam gledala kao i smogovce(jedino ako mi je promakla koja epizoda) lažeš Melita davno gledala ali mala i brat žive u kući koliko se secam, pogledaću je ponovo a i metlu bez drske |
manhunter |
Posted - 25/11/2020 : 19:41:30 Serija sigurno. Sećam se scene, ali ne znam iz koje bi mogla da bude. Melita lažeš, Metla bez drške, Babino unuče? Čak bi i Smogovci mogli da budu... |
stinky |
Posted - 25/11/2020 : 18:57:34 to bi ti mogla biti neka dječja serija, možda Lažeš, Melita. pa kreni od toga, a onda metoda eliminacije. |