T O P I C R E V I E W |
MPAKA_STRIPOVI |
Posted - 08/08/2011 : 21:18:12 Kupujem knjigu "Ilustrirana kratka povijest vremena", S. Hawking. Ukoliko je netko posjeduje i voljan ju je prodati molio bih da mi se javi. Također dobrodošle su i sugestije gdje bih navedenu knjigu mogao kupiti jer pretrazio sam cijeli internet ali bez uspjeha. Puno hvala. |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Mord |
Posted - 15/09/2011 : 09:22:05 Jesi kontaktirao izvore? Nazovi ih, pitaj i poslat ce ti. Ako treba mogu ti i ja uzeti pa poslati ako ti iz nekog razloga nije zgodno da ti salju. U svakom slucaju nazovi prvo. |
bona |
Posted - 15/09/2011 : 07:34:06 pokušaj tu http://www.izvori.com/knjiga.php?id=293 |
MPAKA_STRIPOVI |
Posted - 09/08/2011 : 11:59:00 quote: Originally posted by agozec
Ćao!! Kolega upišite željeni naslvo na googl i naćićete knjigu ako je ima. A ima je jer sam je našo na KIS.knjižni informacijski sustav . Sretno i Pozzz . Agozec :)
I "KIS" sam pregledao ali bezuspješno, javlja da je knjiga rasprodana. Jedino mi možda preostaje dati ovako nekakav "oglas" pa ako je netko prodaje kupio bih je. Svjedeno hvala na savjetu. |
agozec |
Posted - 09/08/2011 : 07:24:59 Ćao!! Kolega upišite željeni naslvo na googl i naćićete knjigu ako je ima. A ima je jer sam je našo na KIS.knjižni informacijski sustav . Sretno i Pozzz . Agozec :) |