T O P I C R E V I E W |
mcn |
Posted - 25/08/2015 : 22:32:59 U raznoraznim, ali prevelikim količinama imam UBIQa - najboljeg književnog časopisa za znanstvenu fantastiku ikad i ubuduće - i to brojeva od 2 do 13. Nudim ih po 10 kuna umjesto izvornih 59 ili, neka voda nosi!, cijeli komplet za 100 kn (dok zalihe traju, poštarina 20 kn). Javite se na PM.
Fala,
(mcn) |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeljko |
Posted - 21/09/2015 : 09:24:13 koja slucajnost :D dobijem kamaru UBIKA a samo jedan imam :D ne znam koji niti gdje mi je i slucajno pogledam nadjem ono bas broj koji nisam dobio koji se rasprodao br 3 :D
|
zeljko |
Posted - 10/09/2015 : 23:23:43 aal stvarno je beze da ne mogu dopremiti nekoliko brojeva u sarajevo |
DeeCay |
Posted - 10/09/2015 : 23:04:22 quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by zeljko
futuru sam sakupio relativno je lagano sakupiti većinu brojeva a i jeftino
sirius b ne mogu ni po stvarnoj cijeni naci
mislim da je Horak (Sirius B) spominjao kako brojeva 1-6 više ni nema, to ćeš čini se morat lovit alternativnim sredstvima
MIslim da su ipak u pitanju samo prva dva broja, ako se ne varam, ostaloga bi se moglo naći. Ili se mogu kupiti jedno u paketu više brojeva, ne solo. |
zeljko |
Posted - 10/09/2015 : 15:59:38 ajd zdogovorit cemo nesto |
Mali_Mate |
Posted - 10/09/2015 : 15:52:36 quote: Originally posted by zeljko
baš imam prvih 7 ako se ne varam :D super bih sve ja da iko skuplja u BiH to stvarno nemam živaca po bankama uplaćivati međunarodnu poštarinu zaista sam kratak sa živcima i nije mi toliko bitno da plaćam velike sume novca zbog granice i još da se peglam s deviznim računima i pretplatama
ako neko krene za sarajevo :D nek se javi
Ja sam od 9. do 11.10. u Širokom Brijegu, mogu ti poslat od tamo? |
zeljko |
Posted - 10/09/2015 : 14:11:03 baš imam prvih 7 ako se ne varam :D super bih sve ja da iko skuplja u BiH to stvarno nemam živaca po bankama uplaćivati međunarodnu poštarinu zaista sam kratak sa živcima i nije mi toliko bitno da plaćam velike sume novca zbog granice i još da se peglam s deviznim računima i pretplatama
ako neko krene za sarajevo :D nek se javi
|
Mali_Mate |
Posted - 10/09/2015 : 11:56:27 quote: Originally posted by zeljko
futuru sam sakupio relativno je lagano sakupiti većinu brojeva a i jeftino
sirius b ne mogu ni po stvarnoj cijeni naci
mislim da je Horak (Sirius B) spominjao kako brojeva 1-6 više ni nema, to ćeš čini se morat lovit alternativnim sredstvima |
zeljko |
Posted - 10/09/2015 : 10:54:25 futuru sam sakupio relativno je lagano sakupiti većinu brojeva a i jeftino
sirius b ne mogu ni po stvarnoj cijeni naci |
trolodtroje |
Posted - 10/09/2015 : 09:49:06 quote: Originally posted by zeljko
dobio sam pošiljku preko drugog forumaša "zafaljivam" na jeftinoći za toliku količinu :D zaista cijena prava sitnica
Još da je siriuse B, titane, i ostale edicije moći nabaviti :D
I ja se pridružujem zahvaljivanju. I dodao bih Futuru kod gornjeg spiska. |
zeljko |
Posted - 09/09/2015 : 15:37:30 dobio sam pošiljku preko drugog forumaša "zafaljivam" na jeftinoći za toliku količinu :D zaista cijena prava sitnica
Još da je siriuse B, titane, i ostale edicije moći nabaviti :D |
zeljko |
Posted - 25/08/2015 : 22:39:30 hoce li iko za sarajevo da pripomogne |