forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 The wall rebuilt

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Lord Vader89 Posted - 15/04/2010 : 19:46:42
Ne znam da li se ovo videlo, ili negde napisalo vec, a da sam propustio, ili mozda fanovi bojkotuju vest

Elem....Roger Waters krajem 2010. ide po Severnoj Americi, svirajuci The Wall album, te 2011. obilazi Juznu Ameriku, i sto je najbitnije - Evropu! Mrzelo me da kopam, mozda fanovi bolje znaju - zasto nema Gilmoura i Masona

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
dosada Posted - 02/06/2010 : 11:12:39
http://www.pinkfloydz.com/roger_waters_2010_tour.htm
Lord Vader89 Posted - 02/06/2010 : 10:21:18
quote:
Originally posted by Paka01

Ma Poli ih je spominja nešto malo na prvoj strani

a na to mislis
Paka01 Posted - 01/06/2010 : 23:56:50
Ma Poli ih je spominja nešto malo na prvoj strani
Lord Vader89 Posted - 01/06/2010 : 23:10:20
u kom kontextu su se spominjali Page i Plant
Paka01 Posted - 01/06/2010 : 22:59:44
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Lord Vader89

nista ispod Madjarske....svasta....

It's expected more shows will be added. We have already been told (Unofficially) that Vienna, Zagreb, Belgrade and Athens could be added at the end of June 2011. We will have full ticketing information for you as soon as it becomes available. (27 May)

Odakle ti ova informacija?
Ja sam svakako mislija potegnit do Mađarske, al ako u Zagrebu bude, woooohoooo!!!

Obožavan Floyde, al stvarno stvarno obožavan taj bend i ubija bi da vidin
bilo koga od njih live. Nadan se da ću uspit...

Inače, spominjali su se Page & Plant. Planta sam gleda ima 3 godine u Splitu,
bija je odličan koncert! Ko bude ima priliku, neka ga pogleda svakako!
lwood Posted - 01/06/2010 : 20:46:28
quote:
Originally posted by mr murdoc

.Roger Waters je genije koji pogodi moju zicu..za vas neznam..
Floydi su jednostavno imali previse genijalaca u svojim redovima..previse kreativaca, premalo trezvenih kalkulatora , i bas zato ih volim..i uvijek hocu.

lwood Posted - 01/06/2010 : 20:45:35
quote:
Originally posted by morrison

Sad nek Gilmor udari kontru, pa krene na turneju sa 'The division bell'.

Lord Vader89 Posted - 01/06/2010 : 20:16:18
bravo, hvala!
dosada Posted - 01/06/2010 : 19:54:39
quote:

It's expected more shows will be added. We have already been told (Unofficially) that Vienna, Zagreb, Belgrade and Athens could be added at the end of June 2011. We will have full ticketing information for you as soon as it becomes available. (27 May)
SnotMan Posted - 27/05/2010 : 22:20:27
Wall mi je na nos izashao,neka uzhiva 'momak'...
Lord Vader89 Posted - 27/05/2010 : 18:35:47
Lord Vader89 Posted - 27/05/2010 : 18:35:11
Mar 21, 2011 Atlantico Pavilion Lisbon, PT

Mar 25, 2011 Palacio de Deportes Madrid, ES

Mar 29, 2011 Palau Sant Jordi Barcelona, ES

Apr 1, 2011 Mediolanumforum Milan, IT

Apr 2, 2011 Mediolanumforum Milan, IT

Apr 8, 2011 Gelredome Arnhem, NL

Apr 12, 2011 Sports Arena Budapest, HU

Apr 15, 2011 O2 Arena Prague, CZ

Apr 18, 2011 Atlas Arena Łódź, PL

Apr 23, 2011 Olympiski Moscow, RU

Apr 25, 2011 SKK Arena St. Petersburg, RU

Apr 27, 2011 Hartwall Arena Helsinki, FI

Apr 30, 2011 Telenor Oslo, NO

May 4, 2011 Ericsson Globe Stockholm, SE

May 7, 2011 Parken Copenhagen, DK

May 15, 2011 O2 Arena London, UK

May 17, 2011 O2 Arena London, UK

May 18, 2011 O2 Arena London, UK

May 20, 2011 Manchester Evening News Arena Manchester, UK

May 21, 2011 Manchester Evening News Arena Manchester, UK

May 23, 2011 O2 Arena Dublin, IE

May 27, 2011 Sportspaleis Antwerp, BE

May 30, 2011 Bercy Paris, FR

Jun 3, 2011 SAP Arena Mannheim, DE

Jun 6, 2011 Hallenstadion Zurich, CH

Jun 10, 2011 Colorline Arena Hamburg, DE

Jun 15, 2011 O2 Arena Berlin, DE

Jun 18, 2011 Esprit Arena Düsseldorf, DE
Bob Rok Posted - 16/04/2010 : 13:37:25
Ako bude tako, slutim Beograd Pink Floyd ili Waters nikada nisu bili ovde, s obzirom na popularnost...
Lord Vader89 Posted - 16/04/2010 : 13:14:02
quote:
Originally posted by alen

... a u vezi turneje - negdje sam pročitao da Waters ide s tim projektom i nadam se da ću biti u prilici to vidjeti uživo.

pa to je i poenta celog topica

na njegovom sajtu je pisalo da Evropa ima 57 nastupa u najavi, tako da je velika verovatnoca

"Waters and his band begin “The Wall” tour on Sept. 15 in Toronto. The show, which has only been performed 31 times before, will play 36 dates in North America — including two-night stands in Chicago, Philadelphia and Los Angeles — then move on to Europe for another 57 dates beginning in March."

uostalom, evo linka
http://www.rogerwaterstours.com/
Lord Vader89 Posted - 16/04/2010 : 13:09:18
quote:
Originally posted by Bob Rok

quote:

quote:

quote:

ma znam ja sve to
nego kontam, svirali su zajedno na Live8, pa reko mogli bi i sada why not mislim, kad im je vec The wall zajednicki album jelte, nije Watersov solo projekat....

ima preko godinu i po kako sam gledao film, svakako, i bio sam bas iznenadjen. sto samim filmom, sto muzikom. mislio sam da necu uspeti da ga pogledam u cugu, ali srecom, prevario sam se.
mada, koliko god ovaj bio dobar, najvise mi se od njih svidja A saucerful of secrets

a ici cu ja na ovo svakako, videh da ima 57 Evropskih datuma u najavi, tako da tesko da ce da me zaobidje

Pa... Prakticno je solo projekat Mislim da su samo tri pesme Gilmerove, ovo ostalo je Voters radio (to je bio jedan od glavnih razloga zasto su se i raspali ).

dobro, prakticno da
nego ono....formalno ajde
svuda pise "Pin floyd The wall"
nidje ne pise "Rober Waters The wall"

Mozda, ali tesko da ce opet da se okupe. Mislim da je bubnjar skoro preminuo. A i vec su fosili Sva sreca, postoje koncerti koji se mogu skinuti sa neta

nije, nije umro bubnjar
Richrad Wright je umro pre par godina, i to dve godine nakon Syd Barreta, ako se dobro secam.

i opet....koliko god koncerata na ekranu, nista ne moz da zameni uzivo
alen Posted - 16/04/2010 : 11:52:03
... a u vezi turneje - negdje sam pročitao da Waters ide s tim projektom i nadam se da ću biti u prilici to vidjeti uživo.
alen Posted - 16/04/2010 : 11:50:47
quote:
Originally posted by mr murdoc

Floydi su jednostavno imali previse genijalaca u svojim redovima..previse kreativaca, premalo trezvenih kalkulatora , i bas zato ih volim..i uvijek hocu.

Baš tako.
Čini mi se da su baš dok su snimali The Wall imali neki interni sukob jer Wright nije dovoljno "pridonjeo" u kreativnosti.
Bob Rok Posted - 16/04/2010 : 11:48:57
quote:

quote:

quote:

ma znam ja sve to
nego kontam, svirali su zajedno na Live8, pa reko mogli bi i sada why not mislim, kad im je vec The wall zajednicki album jelte, nije Watersov solo projekat....

ima preko godinu i po kako sam gledao film, svakako, i bio sam bas iznenadjen. sto samim filmom, sto muzikom. mislio sam da necu uspeti da ga pogledam u cugu, ali srecom, prevario sam se.
mada, koliko god ovaj bio dobar, najvise mi se od njih svidja A saucerful of secrets

a ici cu ja na ovo svakako, videh da ima 57 Evropskih datuma u najavi, tako da tesko da ce da me zaobidje

Pa... Prakticno je solo projekat Mislim da su samo tri pesme Gilmerove, ovo ostalo je Voters radio (to je bio jedan od glavnih razloga zasto su se i raspali ).

dobro, prakticno da

Mozda, ali tesko da ce opet da se okupe. Mislim da je bubnjar skoro preminuo. A i vec su fosili Sva sreca, postoje koncerti koji se mogu skinuti sa neta
mr murdoc Posted - 16/04/2010 : 10:56:12
Lord Vader89 Posted - 16/04/2010 : 00:08:19
quote:

quote:

ma znam ja sve to

dobro, prakticno da
Bob Rok Posted - 15/04/2010 : 23:47:48
quote:

ma znam ja sve to

Poli Posted - 15/04/2010 : 23:43:31
ali za sada mi je dovoljno i svake toliko vidjeti ovu dvojicu uzivo
Lord Vader89 Posted - 15/04/2010 : 23:38:48
quote:
Originally posted by Poli

Meni to nije to... (vidjeti jih u 70ima to bi vec bilo nesto drugo)

ali da Jimmy i Robbie pokupe Jonesyja te Bonzovog sincica (koji to vise nije, e sincic), e to bi vec bilo nesto!

ah, da....
Risar_69 Posted - 15/04/2010 : 23:14:15
quote:
Originally posted by Poli

Ma, pol se nam bojo pa teli gasterbajterji iz Svice, Nemcije pa Svedske v severni del vtikal.
Sicer smo pa bolj tihi... tko v primerjavi z juzno prugo.

Ha, to ti mislš ajde odprem še našo verzijo, pa kar bo pa bo, vem da so naši med bolj sramežljivimi, bom pa sam pisal gor, odpiram danes, evo, pa če bo kak junak bo če pa ne pa tud ne, dejmo še slovensko šprehop gor usekat, si za to, vsaj en
Poli Posted - 15/04/2010 : 23:07:16
Ma, pol se nam bojo pa teli gasterbajterji iz Svice, Nemcije pa Svedske v severni del vtikal.
Sicer smo pa bolj tihi... tko v primerjavi z juzno prugo.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000