T O P I C R E V I E W |
Darth Ivan |
Posted - 16/11/2010 : 19:12:03 ken2 me inspirirao da otvorim ovaj topic! koje bi, po vašem mišljenju, bile najdosadnije pjesme domaćh izvođača? ajmo prijedlozi! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ken2 |
Posted - 24/07/2017 : 20:50:11 quote: Originally posted by ken2
moj apsolutni favorit broj 1 je: VJEŠTICE - TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH
hajde daj da se smijem od smijeha, od smijeha....hahaha, pa što li im ga to kk znači .. da se smijem od smijeha...
kad ste već na ovom aktualnom topiku o pjesmama koje vam idu na onu stvar izvukli ovo iz zaborava, moram se malo posut pepelom otkad sam postao otac shvatio sam što znači to 'hajde daj da se smijem od smijeha' i u ovih 6 i kusur godina sam se bogme nasmijao od smijeha, a bilo je toga i prije, samo nisam shvaćao da je to to živio sam u neznanju ispričavam se vješticama, iako mi je pjesma i dalje u kategoriji dosadnih |
Darth Ivan |
Posted - 15/02/2011 : 17:48:55 quote: Originally posted by konj87
Goran Karan bez Big Blua
prijelaz iz rocka u prekomercijalizirani tip glazbe. |
Paka01 |
Posted - 15/02/2011 : 13:46:17 Ma razumin te Nego eto samo me zanimalo jesi ikad čua možda ovo jer to mi je jedna od Karanovih najboljih izvedbi uopće. |
konj87 |
Posted - 15/02/2011 : 12:15:29 quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by konj87
Goran Karan bez Big Blua
Jesi sluša ovo ikad? http://www.youtube.com/watch?v=sOtJkZNqJ_s
E vidiš, nisam... Ma da se razumijemo ne smatram njega lošim pjevačem - dapače, samo mi je većina njegovih pjesama proljev. |
Paka01 |
Posted - 15/02/2011 : 01:09:31 quote: Originally posted by konj87
Goran Karan bez Big Blua
Jesi sluša ovo ikad? http://www.youtube.com/watch?v=sOtJkZNqJ_s |
konj87 |
Posted - 14/02/2011 : 20:51:52 Da te mogu pismom zvati - i ostale u kojima su more, maslina, škoji, stine i sol lajtmotivi Hladno pivo - teško je ful biti kul Tony - blago onom tko te ima Goran Karan bez Big Blua Thompson - Lijepa li si - nemam nista protiv domoljublja ali ovo je klišej gotovo svakog DJa Pjesme čije tekstove potpisuje Vjekoslava Huljić Ne dirajte mi ravnicu, Milo moje-e-e-e-e, milo mame svoje-e-e-e |
wele |
Posted - 07/02/2011 : 19:43:15 Staviti balasevića na ovu listu je kriminal |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 05/01/2011 : 17:15:26 quote: Originally posted by ken2
hajde daj da se smijem od smijeha, od smijeha....hahaha, pa što li im ga to kk znači .. da se smijem od smijeha...
|
Darth Ivan |
Posted - 02/01/2011 : 14:43:21 quote: Originally posted by King Warrior
kamenujte "umjetnika" http://www.youtube.com/watch?v=nqep3U9xuxg
yeah, premda ona njegova dobro znana "ti si mi u krvi" nije baš tak loša... |
morrison |
Posted - 02/01/2011 : 13:29:57
|
King Warrior |
Posted - 02/01/2011 : 13:21:07 kamenujte "umjetnika" http://www.youtube.com/watch?v=nqep3U9xuxg |
milandj3 |
Posted - 20/12/2010 : 09:03:06 ljudi, nemojte nikako zaboraviti Bajagića. Etalon dosadnosti ( a bogami i gluposti ) je pesma Red i Mir sa albuma Jahači magle.
Od sledećeg albuma Prodavnica tajni, svaka pesma je ozbiljan konkurent. Prednjači svakako Ruski voz |
Darth Ivan |
Posted - 02/12/2010 : 23:26:20 quote: Originally posted by kvajatpljiz
Jolina sašit ću odjelo
i ona zove ona mene, zove, zove, zove...jole, jole.... |
kvajatpljiz |
Posted - 02/12/2010 : 23:22:45 Jolina sašit ću odjelo |
Darth Ivan |
Posted - 23/11/2010 : 23:20:00 quote: Originally posted by Poli
Hmm, kako se nam pogledi razlikuju, ja npr. Halida nikad ne bi stavio u turbo folk. Barem za mene je turbo folk nesto drugo.
ak halid nije turbo folk onda ne znam...ok, možda je njegova glazba onak pop-folk stil. |
Poli |
Posted - 23/11/2010 : 21:22:51 Hmm, kako se nam pogledi razlikuju, ja npr. Halida nikad ne bi stavio u turbo folk. Barem za mene je turbo folk nesto drugo. |
Darth Ivan |
Posted - 23/11/2010 : 20:41:00 quote: Originally posted by Poli
Turbo folk ionako ne treba spominjati.
od tih pjesama mi je odmah muka kad ih čujem pogotovo ne mogu skužit kak netko može taj stil pjevanja (onakvo zavijanje, pogotovo kod halida bešlića) smatrat privlačnim... iako bi ja (donekle) prolaznu ocjenu dao dj krmku. glazba mu je, kao i kod ostalih pjevača tog žanra, shit (nekakav folk-dance-techno stil), ali frajer u pjesmi pokušava barem na neki način bit humorističan. premda ovaj izraz "humorističan" će funkcionirat samo kad prvi put čuješ neku njegovu pjesmu i to je to.
|
split85 |
Posted - 23/11/2010 : 16:52:28 quote: Originally posted by Poli
Sve dalmatinske (svako ko bi me htio muciti uspio bi sa nekim "ispod marelice" hitom), gore od njih su samo ove nase narodne, a ni razni trubaci nisu bolji. Turbo folk ionako ne treba spominjati.
Maslina je neobrana http://www.youtube.com/watch?v=i6bd66gMalY |
Poli |
Posted - 23/11/2010 : 16:43:35 Sve dalmatinske (svako ko bi me htio muciti uspio bi sa nekim "ispod marelice" hitom), gore od njih su samo ove nase narodne, a ni razni trubaci nisu bolji. Turbo folk ionako ne treba spominjati. |
Barker |
Posted - 23/11/2010 : 15:08:48 djurdjevdan jeste uzasan ali akd god cujem originalnu romsku verziju dodje mi da se raspilavim kao baba neka :) (pre neki dan sam je ponovo cuo, pogodite gde? na najnovijoj reviji gotjea :)))))))) ) |
split85 |
Posted - 23/11/2010 : 09:42:36 quote: Originally posted by Darth Ivan
od EKV mi ide na živce pjesma novac u rukama (dopizdilo mi) i sa vetrom uz lice. sad sam se istom sjetio i benda buldožer. recimo onaj njihov mutavi ref "novo, novo, novo vrijeme...." iz istoimene pjesme.
http://www.youtube.com/watch?v=C6J77uvrdi0
|
Darth Ivan |
Posted - 18/11/2010 : 18:03:29 od EKV mi ide na živce pjesma novac u rukama (dopizdilo mi) i sa vetrom uz lice. sad sam se istom sjetio i benda buldožer. recimo onaj njihov mutavi ref "novo, novo, novo vrijeme...." iz istoimene pjesme. |
Barker |
Posted - 18/11/2010 : 08:05:05 quote: Originally posted by ken2
ih bre kene, retko kad se bas ne slazem sa tobom ali... ovo je meni sigurno u top10 svih vremena!
s druge strane, smuci mi se kad cujem prve taktove: krug-ekv (cisti overdose preprepreppreslusavanja, nista vise od toga) |
Darth Ivan |
Posted - 17/11/2010 : 21:36:02 quote: Originally posted by soulfly tribe
quote: Originally posted by velka031
Prljavo kazalište, sve od njih je katastrofa i ubija dosadom, Houra se trebao baviti nečim drugim.
Kazalište više nije bend,to je goli kurac ali ona prva 4 albuma,daleko od toga da su dosadni čak suprotno,heroj ulice mi je odličan album
yeah, nakon albuma s vremena na vrijeme (1996.) većina pjesama im je shit... |
soulfly tribe |
Posted - 17/11/2010 : 20:50:30 quote: Originally posted by velka031
Prljavo kazalište, sve od njih je katastrofa i ubija dosadom, Houra se trebao baviti nečim drugim.
Kazalište više nije bend,to je goli kurac ali ona prva 4 albuma,daleko od toga da su dosadni čak suprotno,heroj ulice mi je odličan album |