T O P I C R E V I E W |
Paka01 |
Posted - 22/01/2011 : 00:48:36 Ne znam kako mi nije palo napamet ranije pitat... Uglavnom, ovoga ljeta sam bija vanka sa autom i navečer dok sam se vraća kući upalija sam radio. Svirala je jedna stvar, chillout totalni, atmosferom podsjeća na Road to Hell od Chrisa Rea... Pokušava sam zapamtit stih-dva dok je svirala kako bi kasnije moga provjerit na internetu kako se zove, al kad sam doša doma, zaboravija sam to učinit i oša sam leć odma Do ujutro su stihovi isparili iz glave...
Uglavnom, mislim da se spominju riječi nešto tipa hell, poison, fear i tako slično, nisan siguran. U svakom slučaju, opisuje se ta cesta kojom pjevač putuje, kako je ružna, opasna i slično. Ponavljam, dosta lagana stvar, spori/srednji tempo nekakav |
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Zlotvor |
Posted - 22/01/2011 : 01:32:17 Je, to je ona... http://www.youtube.com/watch?v=abZlWqVeLzg 100% |
Paka01 |
Posted - 22/01/2011 : 00:54:23 Evo već po deseti put slušan Road To Hell i možda stvarno i je to bila ta stvar, al sad više nisan siguran... Pa ako znate ima li ijedna slična ovome šta sam napisa, recite Ispast ću glup, al ajde, događa se  |
|
|