forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Bob Dylan & Mark Knopfler 16.11 Zürich

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mr murdoc Posted - 05/10/2011 : 19:44:37
Kada sam cuo da zajedno rade koncert, obuzela me je jedna opipljiva nostalgija i jedan val gotovo zaboravljenih emocija .
Osobno ..obojicu ih obozavam..svakoga na svoj nacin , i svakoga na jednoj drugoj razini .
Radoznao sam kako ce ovaj dvojac predstaviti svoju glazbenu viziju, no mada bi mozda trebao biti..skeptican nisam..i jedva cekam da magija pocne.

http://www.youtube.com/watch?v=ZgAoe1o2134&feature=player_embedded

Ako jos neko ide na ovaj koncert, neka mi se javi
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 17:25:23
quote:
Originally posted by dosada

;)

daj mi jos samo reci jel bila twisting by the pool?
vec dugo ne slusam knopfler pa ni ne znam kaj svira na koncertima (:

Nije..bio je jako ogranicen glede Dire Straits razdoblja..vjerojatno iz Copyright razloga..ono sto je svirao je bilo Brothers in arms i So Far Away ..ostalo su bile izvedbe sa njegovih solo albuma...izvedbe koje u live verziji (usudim se naspomenuti) zvuce puno bolje nego na albumima.
Prevagu je definitivno donio njegov bend koji me je zavio u keltsku zelenu melanholicnu maglu i volk-blues vremensku masinu..
dosada Posted - 19/11/2011 : 17:14:55
;)

daj mi jos samo reci jel bila twisting by the pool?
vec dugo ne slusam knopfler pa ni ne znam kaj svira na koncertima (:
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 17:02:00
quote:

mi dva smo rijesili, tak da za je mene rasprava zavrsena!

Fair Game..bilo mi je zadovoljstvo imati oponenta kakav si ti.
Mozda malo krivi topic..ali jebiga.
dosada Posted - 19/11/2011 : 16:54:21
mi dva smo rijesili, tak da za je mene rasprava zavrsena!
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 16:48:39
Zamolio bi vas ako je ikako moguce da ostanete na temi topica i da ga ne pretvorite u nesto ruzno i nedostojno citanja...hvala
wele Posted - 19/11/2011 : 16:44:49
quote:

quote:
Originally posted by wele

quote:

a bilo bi dobro kad bi razmeli i da nije svaki odgovor na dosadu.......odi pojebi nekaj!

i da postoje ljudi koji imaju svoje partenere i nemaju problem s tim aspektom zivota ni najmanje!

Jadna ta djevojka.

zena, majka......ali s obzirom da u vise navrata pokazujes da je ovo tvoj vrhunac komunikacije s tobom nemam vise o cemu raspravljati!

Rece covjek(covjek?hm,stvor) ciji je vrhunac komunikacije omalovazavanje svega sto ima veze sa Srbima.Neizlecivo,jebi ga.
dosada Posted - 19/11/2011 : 16:44:45
quote:
Originally posted by Mairosu

Dosada to be banned again YES @ 1.01

to ti je jedina šansa da postaneš onda kolekcinar s najviše filmove u kolekciji, među aktivnim forumašima
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 16:42:50
quote:

ne moze se korigirati ali se moze znati kaj od koga ocekivati........

OK,ovo nije losa recenica...ovdje ti cak dajem za pravo.
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 16:40:49
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

a bilo bi dobro kad bi razmeli i da nije svaki odgovor na dosadu.......odi pojebi nekaj!

i da postoje ljudi koji imaju svoje partenere i nemaju problem s tim aspektom zivota ni najmanje!

Sorry , to nije bila moja spika.

nije...onda sam ovo krivo protumacil uzmajuci u obzir da je upravo man spomenul taj oblik komunikacije!
quote:
Sto se tice ubijanja dosade manhunter je vec rekao ono sto sam i sam pomislio..no eto..

Zao mi je sto si opterecen aluzijama..i jos vise mi je zao sto ih uzimas za ozbiljno..
Odakle li samo to vuce korjene..
dosada Posted - 19/11/2011 : 16:38:57
ne moze se korigirati ali se moze znati kaj od koga ocekivati........
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 16:37:33
quote:

quote:

O prirodo , sada si vec poceo i secirati postove ..jako zabavno.

Koncept moga topica je takav kakav je i takvim ce i ostati.
Uvazavam tvoje pravo na izreceno i tvoj stav o istome .
Postavljanje osobnih fotki od autora ovakvih topica smatram pozeljnim i smislenim glede prisnosti ove male stripofilske virtualne zajednice koja jedna od rijetkih obuhvaca prostor cijele bivse yuge i jos uvijek fascinira svojom funkcionalnoscu.
Sigurno bi se iznenadio kada bi ti rekao da nemam profil na FB, ali to je istina.
Ako ti se da kopati po arhivi vidjeces da sam otvorio x topica o koncertima na kojima sam prisustvovao i na svakom je naravno i moja fotka..zasto, pitas se?
Zato sto to mogu i zato sto sam onaj koji jesam.
Jos jednom ponavljam..Dylan je bio razocaranje..Knopfler iznenadenje.

seciram da pojednostavnim komunikaciju i da napokon dobijem odgovor na pitanje (kaj mi tvoja slika s nekog koncerta treba predstavljati...zenu da ni ne spomnjem, ona cak ni nema veze s ovom zajednicom pa da ju ubacujemo u kontekst zajednice)?
ali sve kaj dobijem su bahatost i arogancija......lijepo od tebe da ti to mozes. Bravo, bravo...
izgubil sam svaku ilizuji da bus odgovoril na pitanje odgovorom koji ima veze s pitanjem (:

ajde, bar smo rjesili situaciju s Dylanom.....ubuduce se malo informiras o izvodacu prije odlaska na njegov koncert pa bu razocaranje manje! S Dylan se po ovom pitanju stvarno nije trebalo biti iznenađenja jer on u pravilu izvodi ovakve koncerte, tek mu se jednom godišnje zalomi da je raspolozen pa je to onda druga prica!

Odgovor si vec davno dobio, a sto se tice iluzija..to je izgleda ipak tvoje podrucje.
Glede boba..hej..lose se ne moze korigirati nekakom statistikom ili vec uvazenim pravilom..lose je lose .
Mairosu Posted - 19/11/2011 : 16:37:24
Dosada to be banned again YES @ 1.01
dosada Posted - 19/11/2011 : 16:37:01
quote:
Originally posted by wele

quote:

Jadna ta djevojka.

zena, majka......ali s obzirom da u vise navrata pokazujes da je ovo tvoj vrhunac komunikacije s tobom nemam vise o cemu raspravljati!
dosada Posted - 19/11/2011 : 16:34:27
quote:

quote:

nije...onda sam ovo krivo protumacil uzmajuci u obzir da je upravo man spomenul taj oblik komunikacije!
quote:
Sto se tice ubijanja dosade manhunter je vec rekao ono sto sam i sam pomislio..no eto..

dosada Posted - 19/11/2011 : 16:30:35
quote:

Postavljanje osobnih fotki od autora ovakvih topica smatram pozeljnim i smislenim glede prisnosti ove male stripofilske virtualne zajednice koja jedna od rijetkih obuhvaca prostor cijele bivse yuge i jos uvijek fascinira svojom funkcionalnoscu.
Sigurno bi se iznenadio kada bi ti rekao da nemam profil na FB, ali to je istina.
Ako ti se da kopati po arhivi vidjeces da sam otvorio x topica o koncertima na kojima sam prisustvovao i na svakom je naravno i moja fotka..zasto, pitas se?

seciram da pojednostavnim komunikaciju i da napokon dobijem odgovor na pitanje (kaj mi tvoja slika s nekog koncerta treba predstavljati...zenu da ni ne spomnjem, ona cak ni nema veze s ovom zajednicom pa da ju ubacujemo u kontekst zajednice)?
ali sve kaj dobijem su bahatost i arogancija......lijepo od tebe da ti to mozes. Bravo, bravo...
izgubil sam svaku ilizuji da bus odgovoril na pitanje odgovorom koji ima veze s pitanjem (:

ajde, bar smo rjesili situaciju s Dylanom.....ubuduce se malo informiras o izvodacu prije odlaska na njegov koncert pa bu razocaranje manje! S Dylan se po ovom pitanju stvarno nije trebalo biti iznenađenja jer on u pravilu izvodi ovakve koncerte, tek mu se jednom godišnje zalomi da je raspolozen pa je to onda druga prica!
wele Posted - 19/11/2011 : 16:21:37
quote:

Jadna ta djevojka.
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 16:17:51
quote:

dosada Posted - 19/11/2011 : 16:14:49

mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 16:11:35

dosada Posted - 19/11/2011 : 16:11:21
vi s iskustvom vjerojatno (nema iskustva pa nisam siguran) i hocete....
wele Posted - 19/11/2011 : 16:10:18
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Mairosu

Moras li biti dezurni drkos sve vreme na forumu

Ko ne jebe, mora da drka, razumite coveka...

wele Posted - 19/11/2011 : 16:09:08
quote:

quote:
Originally posted by manhunter
Ili se ponašaj normalno....

moze neki primjer normalnog ponašanja, da znam uzor prema kojem moram korigirati svoje ponašanje?

jel to znaci da za dva tjedna ako zelim spomenuti par rijeci o koncertu Stereo MC-ja, K3P-a i Dubioze obavezno moram postavit sliku sebe i zene iz petog reda tribina?

Slikaj svoju desnu ruku.Razumjecemo.
dosada Posted - 19/11/2011 : 15:53:53
quote:
Promasio si i to apsolutno cijelu loptu.
Danas se mozes pojaviti gdje i kada hoces , ako ispunjavas dva uvijeta..vrijeme i novac...sve ostalo su floskule.

pa jasno da se mozes u tom i je poanta...zato ne vidim svrhu naslikavanja na nekom dogadaju poput ovog! Gdje sam ja spomenul da se ne mozes pojavit? Kakve floskule?
ja samo postavljam pitanje cemu to?
quote:
Ja sam 1971 godiste , tako da jako dobro poznajem i bobov i markov rad.
U srijedu je mark bio daleko jaci igrac i pruzio je daleko bolji show..to je cinjenica sa kojom sam bio iznenaden, ali cinjenica koja stoji.
I dalje smatram da ti ovdje tjeras neki mak na konac , ali hej, samo daj, kvantiteta topica je takoder bitna

za dobrog poznavatelja Dylan mektav glas i monotoni koncerti nisu nepoznanica.......to je pravilo njegovih nastupa zadnjih cca. 25/30 godina! Ali postoje i izuzeci.......
mr murdoc Posted - 19/11/2011 : 15:46:42
quote:

svijet je onakav kakvim si ga sam stvoriš u velikoj mjeri........i predstavis naravno! Zivim ja i u društvu potrošača, kao i u društvu kriminalac i dilera pa se ne poistovjecujem ni s jednima od njih....

nije vazno iz kojih pobuda Dylan održava koncerte vec je vazno iz kojih pobuda sam se ja pojavil na tom koncertu...to je i ono pitanje koje sam uputil tebi! Nakon tvog prvotnog razmisljanja sam mislil da je to njegova glazba, a nakon drugog sam skuzil da je to ipak bila samo prilika da odvedes sebi dragu osobu na mjesto gdje ima puno ljudi i svira ti zanimljiva glazba (doduse u drugom djelu te razocarala/takoder podatak koliko dobro poznajes Dylanov rad) radi dobrog provoda!

Promasio si i to apsolutno cijelu loptu.
Danas se mozes pojaviti gdje i kada hoces , ako ispunjavas dva uvijeta..vrijeme i novac...sve ostalo su floskule.
Ja sam 1971 godiste , tako da jako dobro poznajem i bobov i markov rad.
U srijedu je mark bio daleko jaci igrac i pruzio je daleko bolji show..to je cinjenica sa kojom sam bio iznenaden, ali cinjenica koja stoji.
I dalje smatram da ti ovdje tjeras neki mak na konac , ali hej, samo daj, kvantiteta topica je takoder bitna
dosada Posted - 19/11/2011 : 15:37:06
svijet je onakav kakvim si ga sam stvoriš u velikoj mjeri........i predstavis naravno! Zivim ja i u društvu potrošača, kao i u društvu kriminalac i dilera pa se ne poistovjecujem ni s jednima od njih....

nije vazno iz kojih pobuda Dylan održava koncerte vec je vazno iz kojih pobuda sam se ja pojavil na tom koncertu...to je i ono pitanje koje sam uputil tebi! Nakon tvog prvotnog razmisljanja sam mislil da je to njegova glazba, a nakon drugog sam skuzil da je to ipak bila samo prilika da odvedes sebi dragu osobu na mjesto gdje ima puno ljudi i svira ti zanimljiva glazba (doduse u drugom djelu te razocarala/takoder podatak koliko dobro poznajes Dylanov rad) radi dobrog provoda!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000