T O P I C R E V I E W |
emirem |
Posted - 22/10/2011 : 09:52:35 Evo sinoc bio na koncertu u Rockhal,Belval, Luxembourg bilo preko 6000 ljudi i bilo je dobro.. odusevila me muzika i nacin interpretacija Mark Knopflera ,glas je vrlo razgovjetan sto mi je bilo interesantno jer sam skoro svaku rijec razumio iako ne poznajem pjesme ( mozda zbog ozvucenja, nesto sam prije slusao na CD-u od solo karijere,poznajem samo onu "Heavy fuel",nazalost "Dire straitse" nisam nikad slusao) Bob je jedan vitalni stricek koji je pokazao da da sa svojih 70 godina ima dobro drzanje,i malo je zacagao, a iako mu se glas stvarno produbio sa godinama izvodio je pjesme bar mislim da su sa novog repertoara,a ono sto sam ocekivao vise je klasika od koje je samo na kraju otpjevao "Like a rolling stone" ... Toliko...
|
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Raspucin |
Posted - 27/10/2011 : 23:48:32 Zajedno su snimili antologijski album Slow train coming i jednako veliku pesmu Blind Wilie Mc Tail. Steta sto nisu odsvirali zajedno po neku pesmu iz ove faze. |
emirem |
Posted - 27/10/2011 : 01:35:09 Citao u novinama ovih dana..veliko razocaranje u izvedene pjesme s Dylanove strane..slaba komunikacija ( nikakva) sa publikom.. 78 Eura kostala karta.. |
emirem |
Posted - 22/10/2011 : 21:00:42 quote: Originally posted by Raspucin
Izgleda da su to odvojene svirke.
I jesu bile odvojene svirke, osim prve gdje je Knopfler bio samo u uvodnoj pjesmi prateci..ne znam koja je to ne poznajem njihov zajednicki opus.. Prije koncerta sam samo citao na wikiju o Dylanu i Knopfleru bio i diskografiju...nisam stigao sve slusati,obaveze... |
Raspucin |
Posted - 22/10/2011 : 18:32:16 Izgleda da su to odvojene svirke. |
Mairosu |
Posted - 22/10/2011 : 14:40:05 Heavy fuel jeste Dire Straits pesma, to nije solo Knopfler. |
Raspucin |
Posted - 22/10/2011 : 11:51:15 Da li su svirali pesme koje su snimili zajedno? Bas ti zavidim sto si gledao ovaj koncert. Mozda dvojac krene na turneju, pa poseti i nase krajeve. Like a Rolling Stone zvuci fantasticno. |