T O P I C R E V I E W |
Luca_Torelli |
Posted - 21/02/2012 : 14:25:40 Tko gasi Tvornicu kulture? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 06/03/2012 : 10:57:21 Valjda su ih ovi iz Hladnog piva stisnuli... Ipak im se približava veliki combo-koncert. |
Luca_Torelli |
Posted - 06/03/2012 : 10:13:33 quote: Originally posted by Nivox
SANITARNA INSPEKCIJA ODOBRILA
Ponovno otvoren Veliki pogon Tvornice kulture
http://www.novilist.hr/Vijesti/Zagreb/Ponovno-otvoren-Veliki-pogon-Tvornice-kulture
   |
Nivox |
Posted - 06/03/2012 : 08:21:26 SANITARNA INSPEKCIJA ODOBRILA
Ponovno otvoren Veliki pogon Tvornice kulture
http://www.novilist.hr/Vijesti/Zagreb/Ponovno-otvoren-Veliki-pogon-Tvornice-kulture |
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 13:53:33 quote: Originally posted by mladjo
Ja sam čak u Attacku i u Močvari puštao mjuzu Osamdesete & co Bila je ona Dj-ica Senata...Jao kad je to bilo...
Sječam se Senate. Mislim da se po njoj zove jedan hardcore bend : Senata Fox (još i dan danas sviraju).
Ko zna. Možda znam i tebe.
To je bilo prije 10-ak godina. |
mladjo |
Posted - 23/02/2012 : 13:28:35 Ja sam čak u Attacku i u Močvari puštao mjuzu Osamdesete & co Bila je ona Dj-ica Senata...Jao kad je to bilo... |
NESVRSTANI |
Posted - 23/02/2012 : 12:46:22 quote: Originally posted by mladjo
Jao koji offtopic...I šta sad da vam čovjek radi
Luca Torelli nan je da zeleno svitlo za offtopičarenje. A kako je Luca Torelli jedan od najzajebanijih likova na planeti ne želin ga naljutit .
|
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 12:44:59 quote: Originally posted by mladjo
Jao koji offtopic...I šta sad da vam čovjek radi
Ontopic:Žao mi Tvornice, bilo je tamo izvrsnih koncerata, ali nisam još prebolio zatvaranje one rupčage/tunela "LAP". tamo je bio najbolji Night of faith and devotion. sada idemo na to u Jabuku ali DJ ga stalno nešto maltretira sa svakakvim glupostima.
Ispričali se mi par puta Luci Toreliju na off topicu pa nam je napisao:
"Nemojte se ograničavati naslovom topica. Pišite o bendovima, prisjećajte se, ugodno vas je čitati."
Tako da smo morali nastaviti .
A i nama je žao Tvornice. Sranje, jebiga. U Lap sam također dolazio svojevremeno, i u Kulušić, Pauk/Skuc, Jabuku, Močvaru , Attack itd.
A svi ti klubovi se zatvorili-pa se nakon nekog vremena ponovno otvorili (na istim ili drugim lokacijama)
Možda tako bude i sa Tvornicom. |
mladjo |
Posted - 23/02/2012 : 12:35:59 Jao koji offtopic...I šta sad da vam čovjek radi
Ontopic:Žao mi Tvornice, bilo je tamo izvrsnih koncerata, ali nisam još prebolio zatvaranje one rupčage/tunela "LAP". tamo je bio najbolji Night of faith and devotion. sada idemo na to u Jabuku ali DJ ga stalno nešto maltretira sa svakakvim glupostima. |
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 12:29:56 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Daleko najbolja novina koja je ikad izlazila na ovin prostorima. Nego kad smo već privatizirali topic da te pitan. Pretpostavljan da si nas gleda u OTV domu 1997? Fast & strong festival?
1996 sam bio (snijeg je padao sječam se)na Fast & Strong (to je bio prvi) ali 1997 sam operirao slijepo crijevo kad je bio drugi Fast & Strong, tako da vas nisam gledao...al možda sam vas gledao negdje drugdje.
Aj drago mi je. Ne zbog slijepog crijeva naravno , nego nan je to možda najgori koncert ikad. Em smo taman ostali bez prve gitare(otiša čovik u vojsku) pa nismo bili usvirani, em smo bili pijani ko stoke .
poznato mi je to-i nam se znalo dogodit  |
NESVRSTANI |
Posted - 23/02/2012 : 12:23:58 quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Daleko najbolja novina koja je ikad izlazila na ovin prostorima. Nego kad smo već privatizirali topic da te pitan. Pretpostavljan da si nas gleda u OTV domu 1997? Fast & strong festival?
1996 sam bio (snijeg je padao sječam se)na Fast & Strong (to je bio prvi) ali 1997 sam operirao slijepo crijevo kad je bio drugi Fast & Strong, tako da vas nisam gledao...al možda sam vas gledao negdje drugdje.
Aj drago mi je. Ne zbog slijepog crijeva naravno , nego nan je to možda najgori koncert ikad. Em smo taman ostali bez prve gitare(otiša čovik u vojsku) pa nismo bili usvirani, em smo bili pijani ko stoke .
|
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 11:21:11 quote: Originally posted by NESVRSTANI
1996 sam bio (snijeg je padao sječam se)na Fast & Strong (to je bio prvi) ali 1997 sam operirao slijepo crijevo kad je bio drugi Fast & Strong, tako da vas nisam gledao...al možda sam vas gledao negdje drugdje. |
dosada |
Posted - 23/02/2012 : 10:42:36 quote: Originally posted by NESVRSTANI Ako još uvik imaš fanzin, eto neka znaš da san ti ga vjerovatno ja sklopija i zaklama . Nezaboravna vrimena .
imam sva 4 broja, cuvam ih ko da su od zlata! Da danas sutra pokazem djeci/mladima kaj je ljubav.... |
NESVRSTANI |
Posted - 23/02/2012 : 10:40:39 quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by dosada
LUNATIC je bil iznad svih od fanzina i Heroina od časopisa!
Da, da -HEROINA nova
Daleko najbolja novina koja je ikad izlazila na ovin prostorima. Nego kad smo već privatizirali topic da te pitan. Pretpostavljan da si nas gleda u OTV domu 1997? Fast & strong festival? |
NESVRSTANI |
Posted - 23/02/2012 : 10:35:22 quote: Originally posted by Nivox
Gle šta sam našao

Meni je inače od Strpića In medias Res bio najbolji fanzin-al to nije bio baš muzički već više (anarho) politički fanzin, dok je Lunatic bio više muzički...
   Doduše, na ovome split CD-u nisan ja svira nego basista koji je taman kad se ovo snimilo otiša u vojsku. |
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 10:21:17 Gle šta sam našao

Meni je inače od Strpića In medias Res bio najbolji fanzin-al to nije bio baš muzički već više (anarho) politički fanzin, dok je Lunatic bio više muzički...
|
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 10:00:09 quote: Originally posted by dosada
LUNATIC je bil iznad svih od fanzina i Heroina od časopisa!
Da, da -HEROINA nova |
NESVRSTANI |
Posted - 23/02/2012 : 09:48:30 quote: Originally posted by dosada
i jel ekipa jos ziva?
fenomenalan fanzin, steta kaj je prestal izlaziti nakon 4. broja...da imal sam i tu kompilaciju (izasla uz 2. broj). Uz prvi broj je izasla kazeta!
kafka is not dead ;)
Pa ti sve znaš Fala bogu živa je ekipa, ali se raselila od Australije do USA i Kanade. Malo ko je nažalost osta u St vukojebini. A fanzin je presta izlazit jer se Darko(čovik koji je to sve pokrenija) prvo na kratko odselija u Zg a onda produžija za Milano di koliko znan i danas živi. Sad si me sitija vrimena kad bi u skloništu u kojen smo svirali donili svih 1000 ili više primjeraka fanzina, naravno izfotokopiranih, i onda slaži stranicu po stranicu svaki primjerak.Ako još uvik imaš fanzin, eto neka znaš da san ti ga vjerovatno ja sklopija i zaklama . Nezaboravna vrimena . |
dosada |
Posted - 23/02/2012 : 09:40:05 quote: Originally posted by Nivox
fenomenalan fanzin, steta kaj je prestal izlaziti nakon 4. broja...da imal sam i tu kompilaciju (izasla uz 2. broj). Uz prvi broj je izasla kazeta!
kafka is not dead ;)
I ja sam imao taj cd koliko se sječam(iako nije bio moj), i fanzin-bio je dobar, kvalitetan-u to vrijeme je izlazilo brdo fanzina ali nisu svi bili dobri. A naravno i ja sam radio fanzin .
LUNATIC je bil iznad svih od fanzina i Heroina od časopisa! |
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 09:18:46 quote: Originally posted by goran split
quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by goran split
http://youtu.be/vO3Wk5ML6mU  
Ti si gitarist ili bubnjar ili nisi...
gitara
 |
Nivox |
Posted - 23/02/2012 : 09:16:28 quote: Originally posted by dosada
kafka is not dead ;)
I ja sam imao taj cd koliko se sječam(iako nije bio moj), i fanzin-bio je dobar, kvalitetan-u to vrijeme je izlazilo brdo fanzina ali nisu svi bili dobri. A naravno i ja sam radio fanzin .
|
dosada |
Posted - 23/02/2012 : 01:32:07 quote: Originally posted by NESVRSTANI
nesvrstani jel si bil povezan s autorima fanzina Lunatic? izdali su vam split album (vi i why stakla ak se ne varam), a i mislim da vam je jedna stvar bila na kompilaciji "tribute to bruce lee" (najbolja kompilacija ikad)....
Da, bili smo povezani, i bili smo dobri frendovi. To je sve bija dio iste ekipe koja je početkon/sredinon devedesetih visila na peristilu. Šta se tiče CD-ova vidin da si dobro informiran . Izdali su nan split CD sa Why stakla, koji su BTW meni jedan od najboljih ne Hr nego sveukupno bendova, i osin na tribute to bruce lee, pojavili smo se i na kompilaciji(po meni boljoj od tributea) koja je izašla sa prethodnin brojen Lunatica "...few ways of starting a new day".
i jel ekipa jos ziva?
kafka is not dead ;) |
goran split |
Posted - 22/02/2012 : 23:52:32 quote: Originally posted by Nivox
quote: Originally posted by goran split
http://youtu.be/vO3Wk5ML6mU  
Ti si gitarist ili bubnjar ili nisi...
gitara |
lwood |
Posted - 22/02/2012 : 23:02:47 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by lwood
šta si svira i di?
Bas gitaru. No comment(bend, ne da neman komentara ).

super. ja san recimo totalni antitalent za sviranje  |
NESVRSTANI |
Posted - 22/02/2012 : 22:47:17 quote: Originally posted by dosada
nesvrstani jel si bil povezan s autorima fanzina Lunatic? izdali su vam split album (vi i why stakla ak se ne varam), a i mislim da vam je jedna stvar bila na kompilaciji "tribute to bruce lee" (najbolja kompilacija ikad)....
Da, bili smo povezani, i bili smo dobri frendovi. To je sve bija dio iste ekipe koja je početkon/sredinon devedesetih visila na peristilu. Šta se tiče CD-ova vidin da si dobro informiran . Izdali su nan split CD sa Why stakla, koji su BTW meni jedan od najboljih ne Hr nego sveukupno bendova, i osin na tribute to bruce lee, pojavili smo se i na kompilaciji(po meni boljoj od tributea) koja je izašla sa prethodnin brojen Lunatica "...few ways of starting a new day". |
dosada |
Posted - 22/02/2012 : 22:27:47 nesvrstani jel si bil povezan s autorima fanzina Lunatic? izdali su vam split album (vi i why stakla ak se ne varam), a i mislim da vam je jedna stvar bila na kompilaciji "tribute to bruce lee" (najbolja kompilacija ikad).... |