forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Trazim pjesmu po spotu :D

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
CAGLIOSTRO13 Posted - 04/06/2012 : 00:02:58
Uglavnom pjesma je strana, pjeva je neka zenska, nemogu se sjetiti ni teksta pjesme, znam da ima nekakvu debilnu melodijicu ( onako ugodnu uhu )
U spotu zenska stalno skakuce pred nekakvim ogledalom i brijem da pjeva nesto u stilu kao kad ce taj tjedan ili neki parti...
uglavnom ko fol se full sredjuje za party/vikend

u pitanju su 90te godine brijem
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ken2 Posted - 17/10/2012 : 10:54:33
quote:
Originally posted by Barker

quote:
Originally posted by ken2

pokušavao sam naći taj spot, ali nisam uspio
znam slijedeće
francuska pjesma, iz vremena kada je treći program vrtio francuski MCM, 89-90-91 i kada je mega zvijezda bila mylene farmer,
često se vrtio jedan crno bijeli spot, jako lijepo napravljen - i pjesma je bila dobra
u spotu ima crnka duge kose, debeli konop (uže), konj, ljuljačka, kiša pada u dijelu spota, kamera je često iz ptičje perspektive...

kene, vidi da nije mozda ovo, ili neki drugi njihov/njen video, meni su guesch patti isto tako bili simpa za gledati onda
http://www.youtube.com/watch?v=DTFbpLtuiwg

hvala, ali nažalost, nije to
zorglub Posted - 12/10/2012 : 14:30:24
quote:
Originally posted by hello

Da ne otvaram novu temu, desi li vam se ikad da se sjetite nekog starog spota koji ste gledali nekada davno i svidio vam se, a sada se ne možete sjetiti ni imena grupe, pjevača, pjevačice, a ni naziva pjesme. Budući da ovdje ima dosta poznavatelja glazbe bi li netko pokušao pogoditi o kojim se izvođačima ovdje radi po mojim opisima spotova.

1. neka punk pjesma, ne mislim da je nešto posebno dobra. Uglavnom radnja spota je da tip je na spoju s nekom curom, a njegovi spermiji tj.ljudi preobučeni u spermije čekaju i nakon nekog vremena izlaze van i završavaju u kondomu, a na kraju ostane neki spermij šmokljan i kraj spota je obiteljska slika gdje su oni kao razočarani roditelji sa svojim sinom šmokljanom.
2. rock pjesma, kamera cijelo vrijeme snima pjevačicu kako vozi bicikl, a čini mi se da i iza nje bude neka pratnja koji voze bicikle.
3. Dance pjesma. Neki tranvestit pjeva u nekom baru, a onda se neki opaki huligan ustane i krene prema njemu pa onda počne plesati kao i ostatak kluba uglavnom neki starci

Za dvojku si dobio odgovor, trojka bi trebala da bude The Knife.

Barker Posted - 12/10/2012 : 00:44:39
quote:
Originally posted by ken2

pokušavao sam naći taj spot, ali nisam uspio
znam slijedeće
francuska pjesma, iz vremena kada je treći program vrtio francuski MCM, 89-90-91 i kada je mega zvijezda bila mylene farmer,
često se vrtio jedan crno bijeli spot, jako lijepo napravljen - i pjesma je bila dobra
u spotu ima crnka duge kose, debeli konop (uže), konj, ljuljačka, kiša pada u dijelu spota, kamera je često iz ptičje perspektive...

kene, vidi da nije mozda ovo, ili neki drugi njihov/njen video, meni su guesch patti isto tako bili simpa za gledati onda
http://www.youtube.com/watch?v=DTFbpLtuiwg
hello Posted - 10/10/2012 : 20:27:46
quote:
Originally posted by DeeCay

Pa kad gledaš uglavnom neke seksističke i homoerotične spotove, a ovdje su svi "normalni" ljudi na forumu...

možda podsvjesno provociram
hello Posted - 10/10/2012 : 20:26:38
quote:
Originally posted by stripofil

Sve tri su mi poznate, ali treba se sjetiti naziva

Broj 2?
http://www.youtube.com/watch?v=pWAYgCtMl2Y

Bingo, to je ta, bravo. hvala
stripofil Posted - 10/10/2012 : 17:36:08
Sve tri su mi poznate, ali treba se sjetiti naziva

Broj 2?
http://www.youtube.com/watch?v=pWAYgCtMl2Y
DeeCay Posted - 10/10/2012 : 17:27:14
Pa kad gledaš uglavnom neke seksističke i homoerotične spotove, a ovdje su svi "normalni" ljudi na forumu...
hello Posted - 10/10/2012 : 17:16:02
Nije valjda da nitko ne može pogoditi barem jednu od ove tri pjesme.
hello Posted - 08/10/2012 : 18:30:19
Da ne otvaram novu temu, desi li vam se ikad da se sjetite nekog starog spota koji ste gledali nekada davno i svidio vam se, a sada se ne možete sjetiti ni imena grupe, pjevača, pjevačice, a ni naziva pjesme. Budući da ovdje ima dosta poznavatelja glazbe bi li netko pokušao pogoditi o kojim se izvođačima ovdje radi po mojim opisima spotova.

1. neka punk pjesma, ne mislim da je nešto posebno dobra. Uglavnom radnja spota je da tip je na spoju s nekom curom, a njegovi spermiji tj.ljudi preobučeni u spermije čekaju i nakon nekog vremena izlaze van i završavaju u kondomu, a na kraju ostane neki spermij šmokljan i kraj spota je obiteljska slika gdje su oni kao razočarani roditelji sa svojim sinom šmokljanom.
2. rock pjesma, kamera cijelo vrijeme snima pjevačicu kako vozi bicikl, a čini mi se da i iza nje bude neka pratnja koji voze bicikle.
3. Dance pjesma. Neki tranvestit pjeva u nekom baru, a onda se neki opaki huligan ustane i krene prema njemu pa onda počne plesati kao i ostatak kluba uglavnom neki starci
selanne Posted - 21/08/2012 : 13:15:56
quote:
Originally posted by maddox031

evo i ja trazim pjesmu po spotu :D

pjesma je negdje 2009/2010 :D

u spotu zena trci/hoda za svojim stiklama i cipelicama koje same hodaju gradom

to je neki pop pjesmuljak :D i ne trazim za sebe, da se odma ogradim :D

To si dobro rekao, zlobnici jedva čekaju da napadnu.
maddox031 Posted - 21/08/2012 : 12:57:37
evo i ja trazim pjesmu po spotu :D

pjesma je negdje 2009/2010 :D

u spotu zena trci/hoda za svojim stiklama i cipelicama koje same hodaju gradom

to je neki pop pjesmuljak :D i ne trazim za sebe, da se odma ogradim :D
selanne Posted - 17/08/2012 : 12:27:09
Sami njihovi tekstovi su im zaradili mjesto u trojci.
mavra Posted - 17/08/2012 : 12:23:55
quote:
Originally posted by selanne

Halo, bezobraznici...

Uopće nisam rekao da mi se ova pjesma sviđa, samo ne volim kad mi je nešto na vrhu jezika, a ne mogu se sjetiti ili ne znam kako se zove. Pjesma i nije nešto, barem meni, ali sad barem znam koja je. Mavra, ne brini, Čorba je za mene i dalje dio Velike trojke, uz TBF i Bon Jovija.

Ufff, oladio sam se, sad je ok. Dobra ti je trojka, samo bih ja mozda ubacio Hladno Pivo umesto TBF. Mislim, odlicni su i oni, ali ja bas ne umirem za hip hopom(iako oni nisu klasican hip hop)
selanne Posted - 17/08/2012 : 12:18:54
Halo, bezobraznici...

Uopće nisam rekao da mi se ova pjesma sviđa, samo ne volim kad mi je nešto na vrhu jezika, a ne mogu se sjetiti ili ne znam kako se zove. Pjesma i nije nešto, barem meni, ali sad barem znam koja je. Mavra, ne brini, Čorba je za mene i dalje dio Velike trojke, uz TBF i Bon Jovija.
mavra Posted - 17/08/2012 : 11:56:38
Auu bre, pa nisam ovo video. Ovaj, jel hoce mozda jos neko sa mnom i sa njim na pivo u nedelju, sad mi malo frka
Imrahil Posted - 17/08/2012 : 11:50:52
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42359&whichpage=6

pogledaj samo šta kači
mavra Posted - 17/08/2012 : 11:27:07
Znaci ona prica, Riblja Corba mi je omiljeni bend, je bila samo fora, e jbg...
Imrahil Posted - 17/08/2012 : 11:23:07
Njega već neko vreme veoma čudno posmatraju
mavra Posted - 17/08/2012 : 11:17:34
Khm, khm ne znam koliko ti je pametno da svima javno priznas da ti se svidja ovakva pesma, mozda ce ljudi poceti malo cudno da te posmatraju
selanne Posted - 14/08/2012 : 20:00:27

NAŠAO SAM!!!!!!!!!!!
selanne Posted - 12/08/2012 : 18:43:02
Nije, iako je ovakva nekakva glazba. Moguće je da sam nešto pogrešno čuo, da nije "New York"... Dao sam malo informacija, znam, ali idući put kad je negdje upratim, pažljivo ću slušati.
stripofil Posted - 12/08/2012 : 18:32:36
Možda ovo?

selanne Posted - 11/08/2012 : 00:39:26
Nije, ona je još življa, baš dance glazba... Hvala na pokušaju.
mavra Posted - 11/08/2012 : 00:28:04
Da nije ova?

selanne Posted - 10/08/2012 : 20:01:41
Evo, da ne otvaram novi topic, iskoristit ću ovaj. Treba mi jedna pjesma, neka je novija stvar, upratio sam da se spominje New York u refrenu. Plesna je pjesma, čuo sam je u zadnje vrijeme po diskotekama, a korištena je u ovom novom filmu Step Up 4. Znam da nema puno informacija, ali ako tkogod zna, zahvalan sam.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000