forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Searching for Sugar man

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mladjo Posted - 27/01/2016 : 07:22:04
Smatram sebe izrazito glazbeno potkovanim čovjekom (neka od najranijih sjećanja su mi kako mi tata pušta Simona & Garfunklea, ali da vas ne gnjavim...) a opet stvarno prije nekih mjesec dana nisam čuo za Rodrigeza. Tada mi je frend preporučio genijalni Oskarom nagrađeni dokumentarac Searching for Sugar man i moram priznati da sam ostao zatečen jer sam smatrao da sam dosad stvarno čuo sve hitove koji postoje. Ako niste - pogledajte. I poslušajte. Jer ova nevjerojatna priča o čovjeku koji je bio idol generacija jedne države a da toga nije bio svijestan, zaslužuje da je se pogleda.

Fenomenalna priča koja će vas ostaviti bez daha.

A muzika...

Muzika isto.

5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Johnny Difool Posted - 27/01/2016 : 13:16:33
Sixta Rodrigueza sam otkrio prije 5-6 godina, kad mi je prijatelj donio nekoliko njegovih CD-ova, i to je bilo nevjerojatno otkriće.
U potrazi za Sugar Manom je došao tek kasnije, i sjajan je dokumentarac koji je zasluženo osvojio i Oscara i BAFTA-u i dvije nagrade na Sundanceu, i koji je nedavno prikazan na HTV-u.

Za sve koji su ga propustili ili ga nisu gledali, tu je u dva dijela na Dailymotionu:

http://www.dailymotion.com/video/x1o92gt_searching-for-sugar-man-2012-part-1_shortfilms

http://www.dailymotion.com/video/x1o94h1_searching-for-sugar-man-2012-part-2_shortfilms

dante Posted - 27/01/2016 : 11:49:16
Jos par genijalnih stvari:

dante Posted - 27/01/2016 : 11:29:03
O da, sjajan dokumentarac, i jos bolji glazbenik.
Zao mi je sto nikako da snimi novi materijal, lik pise vrhunske tekstove samo tako...
Naravno, onakva situacija, da radis gradjevinu i nosis frizidere na ledjima a u isto vrijeme si kultna figura i godinama prodajes stotine tisuca ploca na drugom kraju svijeta danas je nemoguca, saznalo bi se sve u 2 dana. To samo pokazuje koliko se svijet promijenio u nepunih 20 godina. Prdnes u Australiji, tvitnes online i kucanica u Meksiku je upoznata s tvojim podvigom.
alen Posted - 27/01/2016 : 10:25:37
Gledao sam taj dokumentarac prije 3-4 godine, instant nabavio diskografiju... Rodriguez je umalo postao zaboravljeni dragulj.
leshwolsh Posted - 27/01/2016 : 10:17:31
Sjajan Film. Fenomenalna Muzika.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000