T O P I C R E V I E W |
ivanl |
Posted - 30/12/2016 : 18:46:16 Za one koji neznaju, to je lik iz legendarne pjesme zabranjenog Pusenja iz njihovog zlatnog doba, Pisonja I Zuga. Tekst se bazirao na istinitom dogadaju, krade autobusa, pa dalje u avanturu koja nije dobro zavrsila... Iako je Pisonja umro u Sarajevu sto ne odgovara spomenutom tekstu, pjesma je bila nenadjebiva. A evo sad je otisao I Zuga ,koji je zadnje godine prozivio u Metkovicu. Postojao je I nastavak Pisonja I Zuga u paklu droge,ali to je bila neka druga prica... |
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ivanl |
Posted - 31/12/2016 : 03:01:37 Naravno da ga nose u hitnu, i da je sav u...., poslusao sam pjesmu valjda 1000 puta, i uvjek mi je bila impresija da je gotov. Da se nije izvukao. To su ostavili da kao slusatelji sami zakljucimo. A nastavak... pa sljedeca pjesma o njima, se mogla odigravat i prije. Zar ne? Tribalo bi pitat Seju ili pak Nelu. |
ken2 |
Posted - 30/12/2016 : 23:36:48 quote: Originally posted by cerichus
quote: Originally posted by ivanl
Pa stoga sto je umro u pjesmi, poslije sudara, a u stvarnosti nije. Jel? A kako rekosmo ostalo u pjesmi je istina...
Ma nije ba umro u pjesmi, nego ga skršenog nose u hitnu a on razmišlja kako ljudi idu na mjesec a on i Žuga ne mogu ni na more.
pa naravno da nije umro u pjesmi ima i nastavak: pišonja i žuga u paklu droge |
DODSFERD |
Posted - 30/12/2016 : 21:34:33 U ovom videu Sejo Sexon i Žuga govore kako se to u stvarnosti dogodilo, a tu je i Pišonjin sin.
|
cerichus |
Posted - 30/12/2016 : 21:20:24 quote: Originally posted by ivanl
Pa stoga sto je umro u pjesmi, poslije sudara, a u stvarnosti nije. Jel? A kako rekosmo ostalo u pjesmi je istina...
Ma nije ba umro u pjesmi, nego ga skršenog nose u hitnu a on razmišlja kako ljudi idu na mjesec a on i Žuga ne mogu ni na more. |
DODSFERD |
Posted - 30/12/2016 : 21:19:18 R.I.P. Nema ni tjedan dana kako sam se nakon ''100 godina'' prisjetio te dvije pjesme, kao da sam imao osjećaj da će čovjek umrijeti.
|
ivanl |
Posted - 30/12/2016 : 21:11:50 Pa stoga sto je umro u pjesmi, poslije sudara, a u stvarnosti nije. Jel? A kako rekosmo ostalo u pjesmi je istina... |
cerichus |
Posted - 30/12/2016 : 19:49:50 quote: Originally posted by ivanl
Za one koji neznaju, to je lik iz legendarne pjesme zabranjenog Pusenja iz njihovog zlatnog doba, Pisonja I Zuga. Tekst se bazirao na istinitom dogadaju, krade autobusa, pa dalje u avanturu koja nije dobro zavrsila... Iako je Pisonja umro u Sarajevu sto ne odgovara spomenutom tekstu, pjesma je bila nenadjebiva. A evo sad je otisao I Zuga ,koji je zadnje godine prozivio u Metkovicu. Postojao je I nastavak Pisonja I Zuga u paklu droge,ali to je bila neka druga prica...
Ne kontam šta ti znači ovo "Iako je Pisonja umro u Sarajevu sto ne odgovara spomenutom tekstu"? Pjesma je izašla na albumu ZP Pozdrav iz zemlje Safari iz 1987.godine, a Pišonja je poginuo na početku rata 1992.godine. |
tex2 |
Posted - 30/12/2016 : 19:30:56 RIP |
Johnny Difool |
Posted - 30/12/2016 : 19:27:44 Molim te čuvaj ga kraljice brzine...
Laka mu zemlja...
|
teller |
Posted - 30/12/2016 : 19:06:15 odlična pesma...RIP |