T O P I C R E V I E W |
Spiderman |
Posted - 18/02/2018 : 19:06:01 Esad Ribić napravio je naslovnicu za grupu Chui
https://www.ravnododna.com/chui-i-jazz-orkestar-hrt-a-u-tvornici-svemirski-let-slobode/
https://www.ravnododna.com/chui-i-jazz-orkestar-hrt-a-chui-ovu-glazbu-i-opet-kandidat-za-album-godine/
Poslušao sam ih uživo (bez HRTovaca) i oduševili me :) |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Spiderman |
Posted - 24/02/2020 : 15:48:54 Zagrepčanci a i ostali koji mogu neka svrate ovaj petak (28.02.2019. od 21 sat) u Jazz Caffe Forum, Ninska ulica 3, Sesvete, na Chui specijal. |
Spiderman |
Posted - 20/02/2018 : 18:07:30 Drago mi je da Vam se sviđa. Toni Starešinić, klavijaturista, ima prste u još jednoj grupu a to je Mangroove, drugačije od Chui-a a opet domaće i odlično. |
ivanl |
Posted - 19/02/2018 : 23:37:18 Sutra cu preslusati ostali dostupan materijal. Nesumnjam da ce mi se svidjeti. Zvoni mi u glavi, da su lani na otvorenom u Zg-u na Zrinjevcu svirali, ali nisam obratio paznju, kad sam bio. Steta. Slijedeci najblizi koncert cu im obavezno popratiti... |
Shaner |
Posted - 19/02/2018 : 22:53:56 Poslušao drugi i treći album kao i stvari s ovog novog, rađenog s jazz orkestrom, dostupne na youtube-u i oduševljen sam. Odlična glazba i iznimno mi je drago da je nešto tako kvalitetno prepoznato u Hrvatskoj. Idem na prvi slijedeći koncert koji mi bude u blizini! Hvala Spidermanu na ovom otkriću!!!
|
Spiderman |
Posted - 19/02/2018 : 21:30:40 Prenio sam na FB stranici grupe vaše oduševljenje, stavio sam link na ovu temu i njihov odgovor je: woowww :D hvala
Ovaj video je snimljen mobitelom tako da nije sama realizacija videa na razini:
|
ivanl |
Posted - 19/02/2018 : 12:11:03 quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by ivanl
Ni cuo nisam do sad, al cover je auuu...
Posluhi. U petak iz slušao uživo. Samo sam čekao kad će Dirty Harry ili Shaft ući u kafić gdje su svirali
Poslusao. Prva liga! Odlican album. Ispresijecan dobrim momentima, koji me podsjecaju na glazbu za seriju otpisani pa do rada Franka Zappe...odlicno odsvirano. |
stripofil |
Posted - 18/02/2018 : 21:20:44 Dečki su odlični, slušao sam ih nekoliko puta, ugodno osvježenje na sceni.
Odlična fuzija
Naslovnica je isto fora, mix mad maxa i blade runnera
|
Spiderman |
Posted - 18/02/2018 : 20:45:52 quote: Originally posted by ivanl
Ni cuo nisam do sad, al cover je auuu...
Posluhi. U petak iz slušao uživo. Samo sam čekao kad će Dirty Harry ili Shaft ući u kafić gdje su svirali |
ivanl |
Posted - 18/02/2018 : 20:34:33 Ni cuo nisam do sad, al cover je auuu... |